Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanım boşta süper bir hoca var Bülent Uygun

Hem de çok vizyoner bir hoca, ŞL şampiyonluğu istiyor

Düşünür müsün?
    oh bende diyordum neden kovuldu trabzonspor içinmiş

Yorum

• Denizli maçından sonra görevden alınsaydı bu kadar tepki olmazdı

konya ve kayseri maçları herkes ünal hocayı kurtardı sandı ama öyle olmadı

yönetimin aldığı karar radikaldir. Kendilerini tebrik ederim

Yorum

• roberto carlosta olabilir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takım borsaya açık bir takım yahu devam ediyorsan devam ayrıldıysan ayrıldım demek niye bukadar zor akıl tutulması var bu camiada bu takım şenol güneşten ayrıldı bukadar tantana çıkmadı ünal kim????????
          İyi giden bir takımda devrre arasında teknik direktörünü değiştiriyorsun.Peki yeni teknik direktörün daha iyi bir başarı getireceğinin garantisini verebilir misin?

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar,

resmi bir açıklama yapılmadı.
            sayısız bilgi kirliliği var....

onun için ünal hoca gitmiş gibi yorumlar bize zarar veriyor
            en önemlisi bize yakışmıyor.
            rakiplerin hoşuna giden hareketler bunlar...
            lütfen yapmayın arkadaşlar

biraz gecikse de resmi açıklama gün içerisinde hayırlısıyla güzel haberler alırız düşüncesindeyim.
            Açıklansın ozaman kaldı veya gitti 2 kelime.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi giden bir takımda devrre arasında teknik direktörünü değiştiriyorsun.Peki yeni teknik direktörün daha iyi bir başarı getireceğinin garantisini verebilir misin?
              Nasıl iyi gidiyor?
              Başka maçlar mı seyrettik biz?

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu bir cesaret ve vizyon daha hedefe oynayabileceğine inandıkları birisiyle anlaşmışlardır ben yarım sezonluk şenol güneş hamlesi bekliyorum malum işin içinde siyasilerde var.
                tam şenol güneşlik takım oturmuş ve güçlü
                En son angraf tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 10:50.

Yorum

• 29 maçta 1 tane tatmin edici maç var o da bjk maçın.. neymiş bu bu kadar über giden anlatın da bilelim ya.. şu 29 maçlık oyunla şampiyon olacağımızı düşünen var mı?

2010-2011 de rakipleri süpürürken bile taş koydular önümüze bu dandik futbolla şampiyonluğa mı oynayacağız?

Ünal Karaman zaten diyor bana kimse şampiyon yap demedi diye..
                  En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 10:53.
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Ünal Karaman'ın gönderilmesi gerektiğini Gençlerbirliği maçından beri yazıyorum. Bu takım top oynamıyor. Ünal Karaman'ın karakterine takıma olan bağına laf eden yok ancak bize bu takımı oynatacak hoca lazım. Konya maçında son dakika o golü yeseydik burda kalsın diyenlerden kaçı hala kalsın diyecekti acaba.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal hoca adamdırdan öteye gitmeyen bir yorum.. neymiş Ünal Karaman'ın bu üstün yeteneği 29 maçtır anlatın da bilelim..

Yeni biri gelir başarısız olursa biz söylemiştik demek için yorum yapıyorsunuz.. neyi göreceğiz?

Adı ustunde TEKNİK direktörlük..

Teknikle ilgili konuşabilen kimse yok.. şu takımın taktiğini şablonunu anlatsanıza bilelim.. adamlikla mi şampiyonluga oynucaz..
                      Sürekli yana oyna al ver bir dal al ver sol kandaa uzun top wakayeme 3 kişiden kurtulursa pozisyona gir kurulamazsa oyundan düş.Geri ile ileri arasında 60 metre mesafe orta olandan geriye yardım sıfır rakip oyuncu defansla direk karşı karşıya yan toplarda adam takibi olmayan bir defans orta alanda sürekli yapılan anlamsız top kayıpları benim izlediğim şablon bu .
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Karaman'ın gönderilmesi gerektiğini Gençlerbirliği maçından beri yazıyorum. Bu takım top oynamıyor. Ünal Karaman'ın karakterine takıma olan bağına laf eden yok ancak bize bu takımı oynatacak hoca lazım. Konya maçında son dakika o golü yeseydik burda kalsın diyenlerden kaçı hala kalsın diyecekti acaba.
                        güzel söyledin bende ünal karamanı seviyorum ama olmuyor oynattığı oyun ....

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal Karaman'ın gönderilmesi gerektiğini Gençlerbirliği maçından beri yazıyorum. Bu takım top oynamıyor. Ünal Karaman'ın karakterine takıma olan bağına laf eden yok ancak bize bu takımı oynatacak hoca lazım. Konya maçında son dakika o golü yeseydik burda kalsın diyenlerden kaçı hala kalsın diyecekti acaba.
                          9 kişilik Gençlerbirliği İstanbul deplasmanında bizim 10 kişi kalmış Konya'ya koyduğumuzdan daha fazla karakter koydu ortaya.

Herşey iyi gidiyormuş, sakatlar varmış falan.

Anlaşılır gibi değil...

Kötü oynuyoruz. Yeni birşey de değil bu!

Kör ölünce badem gözlü olması maalesef alışılageldik bir vaziyet.

Yorum

• hepimiz gitmesını dogru buluyoruz zaten benım ıcın sorun gonderılme şeklidir ki çoğumuz için de öyle olduguna inanıyorum 3-5 çapulcuya peşkeş çekilmesidir
                            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• "İyi oynayamıyoruz" nasıl bir bahane? 3 puanı al da nasıl oynarsan oyna, ne önemi var?
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu camia da hiç vefa vicdan gibi meziyetler yokmu ya akşamdan beri başım ağrıdı haberi duyunca..karaman bugün bu şekilde giderse çok sevdiğim takımımı bi müddet izlemeyeceğim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X