Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Bulut'un yeterliliği ve yetersizliği konu değil. Trabzon gibi bir şehirde, Trabzonspor gibi bir camiada kolay lokma olur. Adamı "nerden geldim buraya" düşürürler sonra. Bu yabancı olarak gelecek tüm teknik adamlar için geçerli. Bize uyan Ünal Karaman vardı. Teknik olarak yetersizdi ancak zamana ihtiyacı vardı.Kaldı ki yönetim şampiyonluk hedefi ile ortaya çıkmadı. Hatırlayın göreve geldiklerinde önümüzde 3-4 yıl var deniyordu şampiyonluk için. Şimdi ne oldu da işler bu noktaya geldi. Kendi ayağımıza sıktık bence.

Bu süreç bence Sturidge gibi kalburüstü transfer ile başladı. Pahalı transferlere artık son mottosu ile yola çıkanlar şimdi aynı şeyi birlikte yola çıktıkları teknik adamlarını göndererek yapıyor. Ki bu adam elin yabancısı değil. Herşeyden önce efendiliği ile fenerli, gs'li, bjk'li her taraftarın gönlüne akabilen, belki de Trabzonspor sempatisine neden olan adama yapıldı. Yetenekli gençler Trabzonspor adını duyunca artık eski yıllarda olduğu gibi heyecan duymaya başlamıştı. Bize gelmek istiyordu başka takımların teklifleri yerine çünkü hayatlarının fırsatını bulma ihtimalleri diğer kluplere göre daha yüksekti...

Bir başka mesajımda da söylediğim gibi bu takım bu sezon sonu şampiyon olsa da birşeyi her zaman kaybedecek. Vefa. Eylemi ile söylemi tutmayan bir yapı üzerimize yapıştı. Bunu daha önce futbolcu transferleri ile çok zaman gösterdik.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Sayın başkan burada haklıdır.

Hemen hemen her maç kalp çarpıntısı ve yürek ağızda maç seyrettim.

Ünal Karaman'ı çok seviyorum. Adam gibi adamdır. Çok çalışkandır.

Ancak hocalık yeteneği çok sınırlıdır.

Hocalık başka bir şey.

Zeka işi. Cin gibi olacaksın.

Çok çalışarak doktor, mühendis, mimar vs. olabilirsin.

Çok çalışarak sanatçı, ressam, futbolcu, hoca olamazsın.

Başkan burada haklı ama çok geç kaldı.

Sezona başlarken olacaktı bu değişiklikler.

Hiç bir zaman zamanlamayı beceremiyoruz.

Ya geç ya da erken davranıyoruz.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şota falan olmaz ya bize yabancı winner lazım keşke lucescu olsaydı adam 350 bin euroya anlaşmış ülkesindeki bir takımla.
        Onda hemfirimda başkan sene ortasında yabancı hoca getirmez shotayla bu sezonu tamamlayacak seneye başta sosa olmak üzere gereksiz bir kaç oyuncuyla yollar ayrılıp iyi bir yabancı hoca gelebilir.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• A Sporda tek bir tane haber bile görmedim...Bi dümenler dönüyor belli ama bizim lehimize olacağını hiç düşünmüyorum...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onda hemfirimda başkan sene ortasında yabancı hoca getirmez shotayla bu sezonu tamamlayacak seneye başta sosa olmak üzere gereksiz bir kaç oyuncuyla yollar ayrılıp iyi bir yabancı hoca gelebilir.
            Sosa gereksiz yani

Vah ki vah Trabzonum sen bu kadar gece ile gündüz fikirli adamları bir arada nasıl tutuyorsun....
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A Sporda tek bir tane haber bile görmedim...Bi dümenler dönüyor belli ama bizim lehimize olacağını hiç düşünmüyorum...

Aspor cevabı biliyor ortalığı karıştırmak istemiyor. Bu süreç siyasidir her türlü. Emareleri ortadadır. Parayı veren düdüğü çalmak ister. Bu hep böyledir.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Ben şampiyonluk falan beklemiyorum. Gelirse sevirinim. Kim istemez ki?
                Ama ne yönetimi, ne mevcut hocayı, ne de gelecek hocayı şampiyonluk kıstası ile eleştirmeyeceğim.
                Bana sahada doğru oyunu oynatsın. Takımı yarış içinde, o psikolojiyi yaşayacak şekilde sene boyunca oynatsın.
                Beklentim bu.
                Doğru oyun ve üst sıraların psikolojisine alışma.

Bunlaran biri bile olmazsa başarısız sayarım.

Ama niye 2. sin, niye 3. sün diye kimseyi eleştirmem.

O sorgulama için daha 1.5 sene var.

2021-2022 senesine kadar kimseye niye ligi domine etmiyoruz dememeye kendime sözüm var.

Kötü oyuna sabretmek gibi bir lüksümüz maalesef yok.
                Vefa dediğiniz şey kötü giden şeylere gözlerini kapatmak değildir.

Bazı arkadaşların da dediği gibi.
                Kötü gidiyorduk.
                Müdahale edildi.

İlk defa bir yönetim, geçen sene Onur-Burak olayındaki gibi, bu sene bugün yaşananlar gibi, olaya müdahale ediyor. Gözünü kapatıp halı altına süpürmüyor.

Ben yönetimin gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum.

Bu müdahale de onlardan biri.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  A Sporda tek bir tane haber bile görmedim...Bi dümenler dönüyor belli ama bizim lehimize olacağını hiç düşünmüyorum...
                  Bu takım borsaya açık bir takım yahu devam ediyorsan devam ayrıldıysan ayrıldım demek niye bukadar zor akıl tutulması var bu camiada bu takım şenol güneşten ayrıldı bukadar tantana çıkmadı ünal kim????????

Yorum

• Ya arkadaşlar yadırgamayın ama ben halen ne olduğunu anlayamadım.Şimdi Ünal hoca ayrıldı mı?, başkan istifa etti mi?, başkan ünal giderse ben de yokum dedi mi?

Şimdi ne oldu, ne oluyor?
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Ünal Karaman'a burun kıvırıp Erol Bulut'a yeşillenen kafaların başarıyı görmesi bir hayaldir.
                      Gecesini gündüzü bu camiaya veren bir ''ADAMI'' göndermeye kalkarak bir yıllık birikimin içine ettiniz!
                      Şu saatten sonra olur da hoca gönderilirse yönetimin tam olarak karşısındayım!

Ayrıca bu sezon hiç sıkıntı yaşanmamış gibi hocayı başarısız bulanları da Allah'a havale ediyorum.
                      Bu takımın geçen seneki kadrosu hiç bozulmamış gibi konuşuyorsunuz. Bu kadro geçen yılın önünde mi be?
                      İnsafsızlık etmeyin! Yusuf yok, Ömür yok! Onazi yok! Sakatlık sonrası Ekuban yok! Parmak yok! Ayıp be size!

Transfer edilen isimlere bakalım. Bir tek A. Sörloth gelip takır takır oynadı. Diğer alınanlar ne yaptı?
                      İlk yarı bitti, Sturridge hala formda tuttu diyemiyoruz. Mikel ise ilk yarının ortasında form tuttu, sakatlandı.
                      Yusuf Sarı, taraftar tarafından yuhalandı. Nwakaeme geçen yılın fersah fersah gerisinde! Siz kalkmış hoca eleştiriyorsunuz.

Size Ünal Karaman gibi adamlar lazım değil. Onun gibi bir hocayı hak etmiyorsunuz!
                      Size Ersun gibiler lazım. Bol bol transfer yaptıran, işine gelmediği yerde ''Siz'' dili ile konuşup defolup gidenler lazım.
                      Ünal Karaman gibi zor dönemde gelip takımı ayağa kaldıran yiğitler bazılarına ağır geldi. Allah'ınızdan bulun!

Yorum

• Arkadaşlar,

resmi bir açıklama yapılmadı.
                        sayısız bilgi kirliliği var....

onun için ünal hoca gitmiş gibi yorumlar bize zarar veriyor
                        en önemlisi bize yakışmıyor.
                        rakiplerin hoşuna giden hareketler bunlar...
                        lütfen yapmayın arkadaşlar

biraz gecikse de resmi açıklama gün içerisinde hayırlısıyla güzel haberler alırız düşüncesindeyim.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          derdi bu olsa ünalla devam ederdi. derdi bence şampiyonluk ondan amatör yada yeni yetme birisi gelmeyecek hatta yarım sezonluk şenol güneş hamlesi bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sosa gereksiz yani

Vah ki vah Trabzonum sen bu kadar gece ile gündüz fikirli adamları bir arada nasıl tutuyorsun....
                            Ünalın başını giyen sosadır.Önce sahada ne oynandığını anla futbol izlemeyi öğren. Maçları analiz et sosa bu kötü oyunun baş mimarıdır.

Yorum

• Başkanım boşta süper bir hoca var Bülent Uygun

Hem de çok vizyoner bir hoca, ŞL şampiyonluğu istiyor

Düşünür müsün?
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal 30 tane oyuncuyu idare etti. 15 farklı milletten, farklı yaşlardan, farklı tarzda 30 adamı idare etti bir tanesini bile küstürmedi

Bir başkan 10 yönetici bir hocayı idare edemediler

Siz hocalığın taktik vermek takım boyunu kısaltmak falan olduğunu zannediyorsunuz ama Ünal'ın ne yaptığını çok yakında anlarsınız...
                                Ünal hoca adamdırdan öteye gitmeyen bir yorum.. neymiş Ünal Karaman'ın bu üstün yeteneği 29 maçtır anlatın da bilelim..

Yeni biri gelir başarısız olursa biz söylemiştik demek için yorum yapıyorsunuz.. neyi göreceğiz?

Adı ustunde TEKNİK direktörlük..

Teknikle ilgili konuşabilen kimse yok.. şu takımın taktiğini şablonunu anlatsanıza bilelim.. adamlikla mi şampiyonluga oynucaz..
                                En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 10:47.
                                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X