İlk olarak redbul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
tek yapmasi gereken evet oyun olarak istedigimiz seviyede degiliz devre arasinda bunun caresine bakacagiz.egosu,kibri yuzunden bu basit cumleyi kuramayan kisiyi basimiza guardiola yaptilar.bu ulkede isini duzgun yapmayanlarin soyleyecek birseyi kalmayanların surekli basvurdugu yontem hamaset,populizm.unal hoca bunu bile beceremedi kendini kovdurttu.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü bir noktaya geldik. Geri dönüş zor. Nasıl oluyor da her seferinde kaosa düşmeyi beceriyoruz anlamıyorum
türkiyede her alanda yönetici tiplemesi vasat altıdır.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneşin şu an telefonları bile kapalıdır benceallah aşkına aramayın beni diye dua ediyordur içinden
adam tam huzur bulmuş trabzonspor yine kaosa girdi ve şenol sesleri geliyor milletten
bence yurt dışına falan bile çıkabilir acilen
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a 5-0 lik Bursa maçından dolayı şikeci diyen taklacı Yılmaz evet.
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek yapmasi gereken evet oyun olarak istedigimiz seviyede degiliz devre arasinda bunun caresine bakacagiz.egosu,kibri yuzunden bu basit cumleyi kuramayan kisiyi basimiza guardiola yaptilar.bu ulkede isini duzgun yapmayanlarin soyleyecek birseyi kalmayanların surekli basvurdugu yontem hamaset,populizm.unal hoca bunu bile beceremedi kendini kovdurttu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereşit akçay güzel söver mi bize güzel sövecek adam lazım
Yorum
-
tek yapması gereken zor günler geçiriyoruz devre arasında çözmeye çalışacağız demesi iken egosu kibiri yüzünden birden başımıza yorumcu kesildi, devre arasında iş yapması gerekirken konuşmayı tercih etti. hoca da al buyur çok biliyorsun kendin yap dedi.
Yorum
-
bu camiayı bu kaostan tek kurtaracak kişi şenol güneştir.. ama onun da arası ünal karamanla çok iyi.. hayrettin hacısalihoğluyla kankalar.. ünalı gönderen irade bu ekibe mesafeli..
nasıl olacak bu iş?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bukadar tepkiden sonra bence şimdiden Şenol Güneş i aramaya ikna etmeye başlamışlardır.. Çok büyük olasılıkla sezon sonuna kadar öyle olacak. Milli takım başında iken sıkıntı olmuyor nasılsa.Kaos'tan anca bu şekilde çıkarız..
Ama yöntemin içinde bazıları var Ünal Karaman ve başkanı yemeyi aylar önce kafasına koyan başkan bunların farkında ilk onlardan kurtulmamız lazım. Ama iş siyasi başkan yanlız kalacak bu konuda.En son 14TS61 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:11.
Yorum
-
İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonuna kadar Şenol Güneş gelir ve yarıda kalan hikayesini tamamlar Şampiyon oluruz, sıkmayın güzel canınızı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek yapması gereken zor günler geçiriyoruz devre arasında çözmeye çalışacağız demesi iken egosu kibiri yüzünden birden başımıza yorumcu kesildi, devre arasında iş yapması gerekirken konuşmayı tercih etti. hoca da al buyur çok biliyorsun kendin yap dedi.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum