Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kural hatası var maçta. Kaleci 3 metre önde penaltıda.

Git başvuru yap bari.

Slayt mlayt hazırla sunum yap bugün penaltıya ilişkin.

Yorum

• Futbolu bilmiyorsun yazıklar olsun sana şu rezil herifleri Transfer etsin bütün camiayı yaktın mahfettin bizi.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• eger yuzde yuz eminsek transferlerin yonetim tarafindan yapildigindan ve teknik adamin dahli olmadigindan, asil bence yonetimi degil bu konuyu tartisalim, transferleri neden yonetim kafasinin keyfine gore yapiyor diye?, bence burdan daha dogru sonuc dogar...
        ıslak imza....

Yorum

• başkanın hataları var ama istifa istemek ağır olur.

şöyle kendisi bunları çözerse iyi olur ekibi değişir teknik ekibi revize ederse herşey düzelir

çözüm sunmasını talep etmek daha güzel olur bazen kızıyoruz ama haksızlık da etmemek lazım
          "Annuit cœptis"

Yorum

• keşke rodalega ,olcay ve amiriyi tutsaydın da kimseyi transfer etmeseydin. eminim bundan daha iyi olurdu

Yorum

• ekonomik olarak yapılanma yapıp daralmaya gidip şapkadan çıkan fuzuli adamlara para verip kadroya aldık. o zaman da dedik transfer sezonumuzu yönetemedik. ihtiyaçlarımız belliyken market promosyonlarının gazına gelip ucuz diye işimize yaramayan şeyler aldık.
              sakatlıklar şanssızlıklar...
              başkanım ortalarda yoksun. millete kızıyordun 8-2 4+2 falan.
              herkes iyiliğine söyledi onları bak öne geçtiğimiz maçları tutmayı bırak yeniliyoruz bide.

Yorum

• sekizden iki çıkar, dörde iki ekle diyerek takındığı alaycı lümpen bakış ,onun için sonun başlangıcı oldu. bıraksın bu ben bilirim havalarını. mümkünse devre arasında da transfer yapmasın. başkanlığındaki en büyük icraat bu olur herhalde.

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp bu sezon toplam 6 milyon ile transfer yapabildi,
                  UEFA'ya kredi alarak girebildi.

gs sadece Falcao'ya belki de yıllık verecek bonuslarla bu parayı.

Bence yönetim başarılıdır.
                  Hoca da işleri toparlamak için şansı hakkediyor.

Eğer bu ekip başarılı olmazsa süper ligi mumla ararız.
                  Müflis durumdaki kulüpten "Adebayor niye yedeğe alınmadı" diye şikayetçi olmak vicdansızlıktır.

Bugün kulüpte 1 sınıf denilebilecek 9 oyuncu var;
                  Uğurcan, Pareira, Mikel, Onazi, Sosa, Nwakaeme, Sturridge, Ekuban ve Ömür.

Finansal Fairplay sorunu olan ve parası da olmayan bir kulüp için bu liste tek başına başarıdır.
                  Saha sonuçları da zamanla oturacaktır.
                  Kaybedilmiş bir şey olduğunu sanmıyorum.

Taraftarım motivasyonu dışında.
                  Halit bu yazdıklarına samimi olarak kendin de inanabiliyor musun yani 6 milyonu varmış, parası yokmuş felan geç kardeşim bunları sadece Störiç'e şu yoklukta akıtılan paralara bak, Mikel gibi bir zombiye "milyon yurolar konuşulmıcak artık bu kulüpte" derken verilen yıllık maaşa bak. Herkes de aza kanaat edecekken birden bire içlerine canavar kaçmış gibi yıldız (!) transferlerini yapmaya başladılar. Millet de zaten bu ne pehriz bu ne lahana turşusu demedi mi

Kadro mühendisliği berbat ötesi. Resmen takımın içini boşaltıp yerlerine de futbolcu eskileriyle çoluk çocukları doldurdular. Buna da "başarılı" diyorsan
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• 15 tane saçma sapan genç oyuncu alıp sezona başlayan başkan çıkıp tek tek hesap vermeli.

Hele Andusic diye adam aldılar. Ptt’ye kiraladılar adam bırak maçı kadroya giremiyor.

Sezonu çöp eden adam başkandır.

Yorum

• birilerini araya soksun da Altınordudan Salihin yazısını alsın bari, belki o çocuğu değerlendirirz yoklukta

Yorum

• Gecen sezonki fb ile roller degisti simdi kumeye orta siralara oynayacak takim biziz, gulup dalga gececek olanlar da onlar.

Bu kulubu kim bu hale getirdiyse, bu transferleri kim yaptiysa kim onayladiysa... Tam duzeliyoruz proje takim olacagiz derken ne hale soktunuz kulubu, yine dagilma ve kaos donemine girdik.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halit bu yazdıklarına samimi olarak kendin de inanabiliyor musun yani 6 milyonu varmış, parası yokmuş felan geç kardeşim bunları sadece Störiç'e şu yoklukta akıtılan paralara bak, Mikel gibi bir zombiye "milyon yurolar konuşulmıcak artık bu kulüpte" derken verilen yıllık maaşa bak. Herkes de aza kanaat edecekken birden bire içlerine canavar kaçmış gibi yıldız (!) transferlerini yapmaya başladılar. Millet de zaten bu ne pehriz bu ne lahana turşusu demedi mi

Kadro mühendisliği berbat ötesi. Resmen takımın içini boşaltıp yerlerine de futbolcu eskileriyle çoluk çocukları doldurdular. Buna da "başarılı" diyorsan
                          Andusic gibi 1. Lig de forma giyemeyecek adamları hatır gönül için alması Sorarlarsa para yok, Ünal da ne yapsın kadro bu
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çok çok çok önemli meseleler var önlerinde. Mert'in de bahsettiği gibi yapılandırma mevzusu mesela. Takım zaten eksikti daha da eksildi. Yapılacak takviyeler ve sonrasının planlanması gibi mevzular var mesela. Bu yıl bir şey oldu, oldu... olmazsa Sosa, Pereira gibi futbolcuların artık miyadı doldu dolacak. Ne planlanıyor ya da bunlarla ilgili bir planları var mı ki acaba? Santraforumuz eksik. Ortasahamız eksik. Stoplerimiz yetersiz. Sağ kanat vs...

Benim aklım pek almıyor bu kadar şeyi kotarabileceklerine. Demeçlere bakıyorsun kimisi akıllı başlı kimisi ise bildiği liseli ergenvari. Bekliyoruz bakalım neler olacak.
                            İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Farkında mısınız bilmiyorum ama çok çok ciddi bir yapılanmanın eşiğindeyiz ve de buna başkan/yönetim hazırlık yapıyorlarmı bilmiyorum.

Önümüzdeki yıl ciddi bir kadro sirkülasyonu olabilir. Hatta tahminlerimizin de ötesinde olabilir. Bunu bilinçli bir şekilde yapmazlarsa projektör yemiş tavşan gibi kalıveririz valla.
                            Üzerine koya koya gidecektik ki bir şeyler olsun. Oysa biz şmdi mevcudu da bozduk şimdi yeniden inşa etmek zorundayız. Ve arkadan da iskeletin yaş sorunu var her geçen gün zaman daralıyor, yaşlıların yerine yenisiyle dolduracaksın vs. vs. vs...

Bunlar çok büyük plan program isteyen, sağlam, profesyonel bir organizasyonun yapabileceği işler. İşimiz çok zor valla.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Andusic gibi 1. Lig de forma giyemeyecek adamları hatır gönül için alması Sorarlarsa para yok, Ünal da ne yapsın kadro bu
                              Bunları yine anlıyorum. Adama 25 bin yuro mu ne verdik... ya tutarsa. Olabilir. Sarı'lar felan hepsine eyvallah ama ana kadrodaki mühendislik felaket. Ünal'ın rahatsızlığı zaten 52 kişilik kadroyla kamp yaptığı dönemlerden beri var.
                              Murat

Yorum

Bunları yine anlıyorum. Adama 25 bin yuro mu ne verdik... ya tutarsa. Olabilir. Sarı'lar felan hepsine eyvallah ama ana kadrodaki mühendislik felaket. Ünal'ın rahatsızlığı zaten 52 kişilik kadroyla kamp yaptığı dönemlerden beri var.
                                İnsan rahatsız oldu mu şikayet eder, olmadı işyerini değiştirir, en olmadü istifa eder. Ünal Karaman hocası ŞG gibi. Etliye sütlüye dokunmazdı o da.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X