Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşim olayın iç yüzü burda işte adam resmen dün bastıra bastıra konuştu dediki ben bu takımı şampiyon yapamam bende o kapasite yok zaten bana da takımı şampiyon yap demediler dedi ama hala bunu anlamayan taraftarlar var ya ünal karaman kendi şampiyon olacağına inanmıyorken sizler neye göre inanıyorsunuz burda çok kez yazdım çizdin ünal karaman değl trabzonsporu barcelonaya gitse şampiyon yapamaz adamda o donanım bilgi birikim taktik teknik yok neden ısrarla kendinin bile inanmadığı bir şeye sizler inanıyorsunuz.
    Ünalın portföyü karabükspor 8 maç 0000000 sıfır puan demirspor masaya yumruk vurup olacagızda diye felsefik bir cümle söyleyip 2 hafta sonra kovulmak Büyük hocaydı.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• tek yapmasi gereken evet oyun olarak istedigimiz seviyede degiliz devre arasinda bunun caresine bakacagiz.egosu,kibri yuzunden bu basit cumleyi kuramayan kisiyi basimiza guardiola yaptilar.bu ulkede isini duzgun yapmayanlarin soyleyecek birseyi kalmayanların surekli basvurdugu yontem hamaset,populizm.unal hoca bunu bile beceremedi kendini kovdurttu.

Yorum

• Bence Sota Arveladze hayirli olsun
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok kötü bir noktaya geldik. Geri dönüş zor. Nasıl oluyor da her seferinde kaosa düşmeyi beceriyoruz anlamıyorum
          anlaşılmayacak bir durum yok aslında

türkiyede her alanda yönetici tiplemesi vasat altıdır.
          TEKKEBALL

Yorum

• ya Şenol gelecekse sezon sonuna kadar bu zaten en iyi senaryo Şu an kimse hayır demez herhalde?

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şenol güneşin şu an telefonları bile kapalıdır bence allah aşkına aramayın beni diye dua ediyordur içinden adam tam huzur bulmuş trabzonspor yine kaosa girdi ve şenol sesleri geliyor milletten bence yurt dışına falan bile çıkabilir acilen
              Sesli güldüm valla ��. Aynen dediğin gibidir.
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'a 5-0 lik Bursa maçından dolayı şikeci diyen taklacı Yılmaz evet.
                Bir de o var tabii. Adam yılmaz vural yazmış ya. Vay arkadaş. Yılmaz vuralı karısı eve almıyordur

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tek yapmasi gereken evet oyun olarak istedigimiz seviyede degiliz devre arasinda bunun caresine bakacagiz.egosu,kibri yuzunden bu basit cumleyi kuramayan kisiyi basimiza guardiola yaptilar.bu ulkede isini duzgun yapmayanlarin soyleyecek birseyi kalmayanların surekli basvurdugu yontem hamaset,populizm.unal hoca bunu bile beceremedi kendini kovdurttu.
                  Oda sene basından beri 1 kere soru sordular basın buna takım oyunuyla ilgili 1 kere.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    reşit akçay güzel söver mi bize güzel sövecek adam lazım
                    Hocam bilmiyorum ama bu camia artık başarı felan istemiyor bu kanıtlandı. Her sene Hoca değişikliği yapan sıradan anadolu takımına döndük. İnsanın canını çok sıkıyor bana göre bu sene gitti.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• tek yapması gereken zor günler geçiriyoruz devre arasında çözmeye çalışacağız demesi iken egosu kibiri yüzünden birden başımıza yorumcu kesildi, devre arasında iş yapması gerekirken konuşmayı tercih etti. hoca da al buyur çok biliyorsun kendin yap dedi.

Yorum

• bu camiayı bu kaostan tek kurtaracak kişi şenol güneştir.. ama onun da arası ünal karamanla çok iyi.. hayrettin hacısalihoğluyla kankalar.. ünalı gönderen irade bu ekibe mesafeli..

nasıl olacak bu iş?
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bukadar tepkiden sonra bence şimdiden Şenol Güneş i aramaya ikna etmeye başlamışlardır.. Çok büyük olasılıkla sezon sonuna kadar öyle olacak. Milli takım başında iken sıkıntı olmuyor nasılsa.Kaos'tan anca bu şekilde çıkarız..

Ama yöntemin içinde bazıları var Ünal Karaman ve başkanı yemeyi aylar önce kafasına koyan başkan bunların farkında ilk onlardan kurtulmamız lazım. Ama iş siyasi başkan yanlız kalacak bu konuda.
                          En son 14TS61 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:11.

Yorum

• Başkanı tanıyorsam Hami Mandıralı’ya gidecektir.
                            Haminin oynattığı futbol hep hücum futbolu olmuştur.
                            Ben Hami’ye hayır demem şahsen. Ama keşke Sergen gelse...

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezon sonuna kadar Şenol Güneş gelir ve yarıda kalan hikayesini tamamlar Şampiyon oluruz, sıkmayın güzel canınızı
                              Aklı varsa gelmez. Başımız sıkışınca çağırıp biraz hocalık yaptıktan sonra aldığı 1-2 mağlubiyetten sonra onun da kafasını yiyoruz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tek yapması gereken zor günler geçiriyoruz devre arasında çözmeye çalışacağız demesi iken egosu kibiri yüzünden birden başımıza yorumcu kesildi, devre arasında iş yapması gerekirken konuşmayı tercih etti. hoca da al buyur çok biliyorsun kendin yap dedi.
                                Çocuk gibiler resmen.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X