İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş bu takımı şampiyon yapar.allah aşkına aramayın beni diye dua ediyordur içinden
adam tam huzur bulmuş trabzonspor yine kaosa girdi ve şenol sesleri geliyor milletten
bence yurt dışına falan bile çıkabilir acilen
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan sanırım teknik adamlığa soyunmuş
bu açıklamaları bırak avrupadaki başkanları türkiyedeki başkanlar bile yapmıyor.teknik işlere girmeyeyim diye.usül icabı olsa bile medya önünde yapmıyorlar en azından.
ağaoğlu ise medya önünde teknik adamlığa başladı 2 yıl geçmeden.buna genelde güç zehirlenmesi deniyor
Yorum
-
Belliki Ünal Karaman artık yok Avrupa’dan (kalbur üstü Alman veya Belçikalı bir taktisyen) bir hoca gelmedikçe zırtapozlar olacağına Şota olsun teknik direktör en az Ünal hoca kadar katkı verir bence adam bizde hocayken sefalarla yusuflarla çalıştı bu takımda iş yapabilir bence...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabul edelim Ünal Karaman iyi bir teknik direktör değil. Takım teknik ve fiziksel anlamda yerlerde. 10 kişi Konya seni resmen ezdi. Denizli sahanda yendi seni yahu. Bu kadar destek var arkanda. Maç sonrası demeçlerinde taraftara, camiaya sürekli laf sokmalar. Yorgunluk bahaneleri, ağlamalar. Bıktık da.
İnatçı maalesef!!!
Yorum
-
Ünal hocanın oynattığı top derken neyi kastediyoruz? Ben Trabzonsporun ne oynadığını gerçekten bilmiyorum. Taktiği nedir nasıl hücum eder nasıl savunur baskı yapar mı topu rakibe bırakıp baskıyla hızlı hücumamı çıkıyor? Arkadaşlar bir takım eksikler yaşar sakatlar cezalılar verir ama bir oyun mantalitesi vardır. O şablon yedek futbolcuyla da oynanır sadece başarılı olma şansı düşüktür. Trabzonspor bu sene çok aciz durumlara düşmüştür ve bunun sorumlusu ünal karamandır. Fb li arkadşalarınızın dediklerine çok takılmayın onlar futboldan zerre anlamazlar
Yorum
-
Bu saatten sonra dönüş kimseye fayda vermez. Ünal Karaman giderse efsane olur, Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi boklanır. İkisi de hak etmediği seviyelerde abartılı tepki alır. Geri dönüş hiçbir faydası olmaz.
Bu kulüp bilinçli olarak uzun süredir borçlandırılarak bu hâle getirildi. Bugün bize borç veren o eller olmasa hareket şansı kalmıyor yönetimlerin. Borç veren sevdiğinden değil muhtaç etmek, yönetmek için veriyor.
Olaylar hiç buraya gelmemeliydi ancak sonuç itibariyle gelinen durumda Ünal hocanın kalması hem hocaya hem bize zarar verir. Alınan başarısızlıkta bugün verilen destek kadar da köstek olunacak, mevcut medya,banka,kamuoyu Trabzonspor üzerinde baskı oluşturacak. Bu bir savaş değil çünkü somut olarak bir şeye sahip değiliz.
Sene başından beri söylüyorum. Serhat Albayrak ve Albayrak grubu öncülüğünde kurulan bir yönetim kurulu var. Siyasî yönelimini söylemeye gerek yok1. Bu insanların ruhu yok materyalist insanlar. Bu yüzden bizim gibi duygusal değiller. Ekstra olarak ÜK da hitap etmiyor onlara zaten. Hayrettin Hacısalihoğlu da etmiyordu. Kendisini çok tasvip etmesem de olması gereken bir isimdi. Keza Özkan Sümer de. 2. Bu isimler Trabzonspor'un başarılı olmasını değil kendilerinin Trabzonspor'u başarıya götürmesini istiyor.
İstikrarlı bir şekilde altı oyulan kulüp fahiş krediyle de geleceğini ipotek ettirdi. Mevcut nakit akışı için her gelen yönetim birinden icazet almak zorunda. Statükoyu yenecek bir klik oluşturulamaz artık.
Taraftarın böyle bir mücadele gücü yok. Bu adamların nezdinde Trabzonspor Başakşehir yani. Sen istediğin kadar bağır çağır senin kadar doğru olduğunu da savunacak adam var.
Ünal Karaman giderse yerine Şota, Giray falan tırıvırı. Madem vizyonersin Avrupa'dan kallavi bir proje hoca ve heyet getireceksin.
Haa bundan sonra yavşak peşkeşçilerin kulübü olursun. Zaten öyle değil miydin?
Devre arası gelsin de habu stresi atlatalım bu koyduğumun TUS una şimdi rahat hazırlanayım dedim zaten geçti vakit yine içine ettiler. Allah belanızı versin ne diyim.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü, yarın resmi açıklama yapacak.Yeni Safak
Yorum
-
Eger yerine daha iyi bir hoca getireceklerse dogru bir karar.
Ünal hocayi severim ama kalsaydi bu kadro ile ocakta transfer yapilsa dahi sampiyon olamazdik.
Kimse kimseyi kandirmasin.
Bu kadroyu ancak sinekten yag cikaran bir taktik üstadi sampiyon yapabilir.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:59.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Açıklama niye yok istifa etti veya etmedi yap açıklamayı bak isine ulan nasıl bir takımız biz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnal Hoca dogru konusmus..Buraya gelirken yoneticilerden kimse kendisine sampiyonluktan bahsetmedi dedi..Simdi kendş basarımızın altında bizi ezmeye kalkarlarsa bogazlarına takılırım demis cok dogru demis
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Merhabalar Trabzonspor'un kahramanı hoş geldinizOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin yaşın kaç yılmaz vural bu takımda hocalık yaptı kovuldugunda fb nin 2 puan gerisinde ilk yarıyı 2.sırada bitirmişti başbakanlık kupasında bjk ye çakıp kupayı aldı istanbulda fb ye 3 tane attıki O yıldan beri fb yi istanbulda yenemedin bilmiyorsun öğren.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum