Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan öyle saçma işler yapılıyor ki. ikinci yarı takım ligi dördüncü bitirse ünal hoca olsa daha iyi olurdu denecek yetmeyecek kimisi fırsat sezonuydu takımı şampiyonluktan ettiniz diyecek yönetim topa girecek bu sefer de. hatta ve hatta takım aynı biçimde futbol oynayamadan bu sıralamada kalsa camiayı neden kaosa sürüklediniz denecek. ünal hoca kalsa ve takım kötüye gitse -ki alınan ilk beraberlikten sonra gitmesi gerekiyordu denecek- hoca gönderilmediği için yönetim suçlanacak. takımın ve yönetimin artık tek kurtuluşu kaldı ikinci devre takımı şampiyon yapmak. zira fakir edebiyatı ile ünal hoca başarılı olmuştu geçen sene. tekrar fakir edebiyatı yapacaksak niye ünal hoca gitsin diye sorarlar adama. şu an sivasın durumu ile bizim geçen seneki durumumuz aynı bunu ısrarla göremiyoruz niyeyse. geçen sene bize bakıp istanbul takımı taraftarları da bugün bizim taraftarımızla aynı şeyi söylüyorlardı. sivasta da geçen sene bizde olan gibi inanmış adamlar var başka bir şey yok. başarının anahtarı bu zaten türkiyede atla deve değil. buraya emekliliğe gelmiş hocayla da topçuyla da başarılı olamazsın bunu anlamak niye bu kadar zor ben anlamıyorum. burada işler biraz zor yoldan yürüyor. biraz fazla koşan alıp götürüyor. yanına 3-4 tane iş bitiren adam koydun mu ligi süpürüyorsun ama o takımın en az 8-9 unun deli gibi koşması gerekiyor. onu yaptın mı oluyor bu işler zaten. neyse yav sürekli aynı şeyleri yazmak yordu beni. sigarayı da yeni bıraktım iyice başımı ağrıttı bu mesele
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fb ünalı alacak fb ünalın gidebileceği en büyük takım kayseri bilemedin konya olmazsa ptt 1.lig bakın görün.
      Ünal'ın teknik kapasitesini tartışmıyorum, sadece fenerbahçeli adam bile ünal'ı takımının başında görmek istiyor. Her hafta beraber trabzon ve fener maçlarını beraber izliyoruz, yani trabzon'un oynadığı topu da biliyor sonuçta.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vallahi ben yılmaz vural ismine fitim.. en azından bir şey denemiş oluruz.. ya herro ya merro deriz.. ama emin olun getirmezler..

ve biz liderden 5 puan geride 3. sıradayız.. ligin kalan fikstürü müthiş lehimize.. en büyük sıkıntımız skoru koruyamamak.. bu da bence savunmada lider savunmacının olmayışından kaynaklanıyor.. 1-2 takviyeyle başa oynayabiliriz.. ama hoca değişikliğiyle her şeye sil baştan yaparız ki gelsin yeni kaoslar!!
        renktaş umarım trolldür bu yazdığın... yılmaz vural denen adama bu ülkede görev ver takım gerizekalıdır. trabzon amatör liginde bile hoca olamaz. boş konuşan icraat göstermeyen kendini kabadayı sanan bir tip bu adam.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan söylediklerinde haklı değil mi?

başkan sanırım teknik adamlığa soyunmuş

bu açıklamaları bırak avrupadaki başkanları türkiyedeki başkanlar bile yapmıyor.teknik işlere girmeyeyim diye.usül icabı olsa bile medya önünde yapmıyorlar en azından.

ağaoğlu ise medya önünde teknik adamlığa başladı 2 yıl geçmeden.buna genelde güç zehirlenmesi deniyor
          TEKKEBALL

Yorum

• Şota'nın futbolcu portföyü, gençliği, yıllardır bu işin içinde olması onu iyi bir aday yapıyor. Cüneyt çakır pezevengi ve İho cahili olmasa belki de daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antalya'dan 7 yerken neredeydi bu kapıya dayananlar o da merak konusu..
              Çokça sordum iho kulübün anasını bellerken gotlerine tutkal yapışmıştı tabi ya mehdi bekleyenler gibi kupayı verdi onlara iho onu bekliyorlardı.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Trabzonspor Kulübü, yarın resmi açıklama yapacak.Yeni Safak
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yılmaz vural utanç olur. Bir takım bu kadar düşürülmez. Yeter arkadaş ya. Şaka mı bu

Yorum

• konyadan 90da golu yeseydik herkes zaten istifa etsin dicekti..bu tepkiler uzerine huseyinle devam ederler teknik adam getirmeye cesaret edemezler..bosta iyi teknik adamda yok zaten..hele hele denenmis adamlar insallah gelmez

Yorum

• 2 seçenek var: ya yönetim denizlispor hezimeti sonrası fişi çekti ve kafasına göndermeyi koydu, ya da konyaspor maçı sonrası açıklamalar spontaneydi.

Her durumda Ünal hocanın devre bitmesini beklediği anlaşılıyor.

Yine de kılçık açıklamaları yutulur değildi ve hiçkimse kulüp başkanına bu şekilde konuşamaz/konuşmamalı.

Eğer konyaspor maçı sonrası açıklamalar spontane değilse yeni antrenörü bulmuşlar demektir.

ayrıca bu ortama o gelmez,şu gelmez demek mantıksız. Takım şu an gayet iyi durumda ve zirve mücadelesi veriyor. Gereksiz karamsarlık pompalamayın..
                      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ulan öyle saçma işler yapılıyor ki. ikinci yarı takım ligi dördüncü bitirse ünal hoca olsa daha iyi olurdu denecek yetmeyecek kimisi fırsat sezonuydu takımı şampiyonluktan ettiniz diyecek yönetim topa girecek bu sefer de. hatta ve hatta takım aynı biçimde futbol oynayamadan bu sıralamada kalsa camiayı neden kaosa sürüklediniz denecek. ünal hoca kalsa ve takım kötüye gitse -ki alınan ilk beraberlikten sonra gitmesi gerekiyordu denecek- hoca gönderilmediği için yönetim suçlanacak. takımın ve yönetimin artık tek kurtuluşu kaldı ikinci devre takımı şampiyon yapmak. zira fakir edebiyatı ile ünal hoca başarılı olmuştu geçen sene. tekrar fakir edebiyatı yapacaksak niye ünal hoca gitsin diye sorarlar adama. şu an sivasın durumu ile bizim geçen seneki durumumuz aynı bunu ısrarla göremiyoruz niyeyse. geçen sene bize bakıp istanbul takımı taraftarları da bugün bizim taraftarımızla aynı şeyi söylüyorlardı. sivasta da geçen sene bizde olan gibi inanmış adamlar var başka bir şey yok. başarının anahtarı bu zaten türkiyede atla deve değil. buraya emekliliğe gelmiş hocayla da topçuyla da başarılı olamazsın bunu anlamak niye bu kadar zor ben anlamıyorum. burada işler biraz zor yoldan yürüyor. biraz fazla koşan alıp götürüyor. yanına 3-4 tane iş bitiren adam koydun mu ligi süpürüyorsun ama o takımın en az 8-9 unun deli gibi koşması gerekiyor. onu yaptın mı oluyor bu işler zaten. neyse yav sürekli aynı şeyleri yazmak yordu beni. sigarayı da yeni bıraktım iyice başımı ağrıttı bu mesele
                        Aynen. Bu kadar büyük bir hata yapılmaz

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Malatya'dan 5 yerken Burak onur kadro dışı bırakılırken Ağaoğlu destek vermedi mi? Adam 29 maç bu olmayan futbol anlayışına da sahip çıkmadı mı? Çıkıp bir eleştiri yaptı diye mi oluyor bunlar? Kaos çıktı yine.. şampiyonlar ligi finali beklemiyoruz.. şu dandik ligde her maç gol yeme sahada güzel bir şeyler görelim beklenti bu.. bjk maçı hariç her maç kötü oynadık..

Sorun şu Ünal giderse yerine daha kötüsü gelir korkusu başka bir şey değil.. takım iyi oynuyor diyen biri yok zaten.. Kendinizi kandırmayın..

Bu 29 maçlık süreçteki futbol mu bizi şampiyon yapacak?
                          17 lig maçında
                          Göztepe maçı 0-1 yenildiğimiz
                          Rize maçı 2.yarısı
                          Beşiktaş maçı hariç ve bazı maçların ilk 15 dk'lık bölümleri hariç futbol adına hiçbir şey oynamadık.

Yetenekli kadroya ısrarla defans yaptırmaya çalışıyoruz. 30 küsür yaşındaki oyucularımızla topu rakibe verip, rakip kovalatıp canlarını çıkarıyoruz. Wakaeme adam kovalıyor koskoca Konya maçının 45 dk sı valla süper taktik.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkinci yarı önümüze geleni tikip atarız artık. Tek engel Ünal Karaman'ı da hallettik. Şampiyonluk hayırlı olsun. Korkun bizden...
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              unal karaman riza calimbayin kaymagini yedi..riza geldikten sonra takim cok iyi top oynamaya baslamisti..birsure uzun yenilgi alsakda sansizdik ama iyi oynuyoduk o yenildigimiz maclardada..unal hoca bu oyunu oturmus takimla basarili oldu..oyuncu degisikliklerini basarabilseydi dahada basarili olabilirdik..ben bu takimin basarisini buyuk kismini riza hocaya ve baskana bagliyorum..unalin artisi futbolcularla iyi gecinmesi..unal hoca kovulsun diye kosmamazlik yapmadilar
                              Rıza geldikten sonra takım çok iyi mi oynamaya başladı?

Dalga mı geciyorusn ironi mi yaoiyorsun
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yahu 10 kişi takımdan baskı yemek herkesin olduğu gibi başkanın da zoruna gitmiş, o adrenalinle ağzından iki kelime çıkmış. Sanki hakaret etmiş. Çocuk mu eğlendiriyoruz burada. Biri seçimle gelen başkan biri maaşlı çalışan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X