Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renktaş umarım trolldür bu yazdığın... yılmaz vural denen adama bu ülkede görev ver takım gerizekalıdır. trabzon amatör liginde bile hoca olamaz. boş konuşan icraat göstermeyen kendini kabadayı sanan bir tip bu adam.
    Senin yaşın kaç yılmaz vural bu takımda hocalık yaptı kovuldugunda fb nin 2 puan gerisinde ilk yarıyı 2.sırada bitirmişti başbakanlık kupasında bjk ye çakıp kupayı aldı istanbulda fb ye 3 tane attıki O yıldan beri fb yi istanbulda yenemedin bilmiyorsun öğren.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol güneş bu takımı şampiyon yapar.
      şenol güneşin şu an telefonları bile kapalıdır bence allah aşkına aramayın beni diye dua ediyordur içinden adam tam huzur bulmuş trabzonspor yine kaosa girdi ve şenol sesleri geliyor milletten bence yurt dışına falan bile çıkabilir acilen
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan sanırım teknik adamlığa soyunmuş

bu açıklamaları bırak avrupadaki başkanları türkiyedeki başkanlar bile yapmıyor.teknik işlere girmeyeyim diye.usül icabı olsa bile medya önünde yapmıyorlar en azından.

ağaoğlu ise medya önünde teknik adamlığa başladı 2 yıl geçmeden.buna genelde güç zehirlenmesi deniyor
        Kabul edelim Ünal Karaman iyi bir teknik direktör değil. Takım teknik ve fiziksel anlamda yerlerde. 10 kişi Konya seni resmen ezdi. Denizli sahanda yendi seni yahu. Bu kadar destek var arkanda. Maç sonrası demeçlerinde taraftara, camiaya sürekli laf sokmalar. Yorgunluk bahaneleri, ağlamalar. Bıktık da.

Yorum

• Belliki Ünal Karaman artık yok Avrupa’dan (kalbur üstü Alman veya Belçikalı bir taktisyen) bir hoca gelmedikçe zırtapozlar olacağına Şota olsun teknik direktör en az Ünal hoca kadar katkı verir bence adam bizde hocayken sefalarla yusuflarla çalıştı bu takımda iş yapabilir bence...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kabul edelim Ünal Karaman iyi bir teknik direktör değil. Takım teknik ve fiziksel anlamda yerlerde. 10 kişi Konya seni resmen ezdi. Denizli sahanda yendi seni yahu. Bu kadar destek var arkanda. Maç sonrası demeçlerinde taraftara, camiaya sürekli laf sokmalar. Yorgunluk bahaneleri, ağlamalar. Bıktık da.
            Anlamadı hoca bunu.
            İnatçı maalesef!!!

Yorum

• Ünal hocanın oynattığı top derken neyi kastediyoruz? Ben Trabzonsporun ne oynadığını gerçekten bilmiyorum. Taktiği nedir nasıl hücum eder nasıl savunur baskı yapar mı topu rakibe bırakıp baskıyla hızlı hücumamı çıkıyor? Arkadaşlar bir takım eksikler yaşar sakatlar cezalılar verir ama bir oyun mantalitesi vardır. O şablon yedek futbolcuyla da oynanır sadece başarılı olma şansı düşüktür. Trabzonspor bu sene çok aciz durumlara düşmüştür ve bunun sorumlusu ünal karamandır. Fb li arkadşalarınızın dediklerine çok takılmayın onlar futboldan zerre anlamazlar

Yorum

• Bu saatten sonra dönüş kimseye fayda vermez. Ünal Karaman giderse efsane olur, Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi boklanır. İkisi de hak etmediği seviyelerde abartılı tepki alır. Geri dönüş hiçbir faydası olmaz.

Bu kulüp bilinçli olarak uzun süredir borçlandırılarak bu hâle getirildi. Bugün bize borç veren o eller olmasa hareket şansı kalmıyor yönetimlerin. Borç veren sevdiğinden değil muhtaç etmek, yönetmek için veriyor.

Olaylar hiç buraya gelmemeliydi ancak sonuç itibariyle gelinen durumda Ünal hocanın kalması hem hocaya hem bize zarar verir. Alınan başarısızlıkta bugün verilen destek kadar da köstek olunacak, mevcut medya,banka,kamuoyu Trabzonspor üzerinde baskı oluşturacak. Bu bir savaş değil çünkü somut olarak bir şeye sahip değiliz.

Sene başından beri söylüyorum. Serhat Albayrak ve Albayrak grubu öncülüğünde kurulan bir yönetim kurulu var. Siyasî yönelimini söylemeye gerek yok 1. Bu insanların ruhu yok materyalist insanlar. Bu yüzden bizim gibi duygusal değiller. Ekstra olarak ÜK da hitap etmiyor onlara zaten. Hayrettin Hacısalihoğlu da etmiyordu. Kendisini çok tasvip etmesem de olması gereken bir isimdi. Keza Özkan Sümer de. 2. Bu isimler Trabzonspor'un başarılı olmasını değil kendilerinin Trabzonspor'u başarıya götürmesini istiyor.

İstikrarlı bir şekilde altı oyulan kulüp fahiş krediyle de geleceğini ipotek ettirdi. Mevcut nakit akışı için her gelen yönetim birinden icazet almak zorunda. Statükoyu yenecek bir klik oluşturulamaz artık.

Taraftarın böyle bir mücadele gücü yok. Bu adamların nezdinde Trabzonspor Başakşehir yani. Sen istediğin kadar bağır çağır senin kadar doğru olduğunu da savunacak adam var.

Ünal Karaman giderse yerine Şota, Giray falan tırıvırı. Madem vizyonersin Avrupa'dan kallavi bir proje hoca ve heyet getireceksin.

Haa bundan sonra yavşak peşkeşçilerin kulübü olursun. Zaten öyle değil miydin?

Devre arası gelsin de habu stresi atlatalım bu koyduğumun TUS una şimdi rahat hazırlanayım dedim zaten geçti vakit yine içine ettiler. Allah belanızı versin ne diyim.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Kulübü, yarın resmi açıklama yapacak.Yeni Safak
                  Açıklama değildir o hesaptır. Yönetim bu taraftara hesap verecek bu amatörlüğü yapanlar kimse hepsi gidecek. Rezil ettiler külübü.

Yorum

• eğer şenol güneş gelirse bu takım şampiyon olur..

ama gelmez..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Eger yerine daha iyi bir hoca getireceklerse dogru bir karar.
                      Ünal hocayi severim ama kalsaydi bu kadro ile ocakta transfer yapilsa dahi sampiyon olamazdik.
                      Kimse kimseyi kandirmasin.
                      Bu kadroyu ancak sinekten yag cikaran bir taktik üstadi sampiyon yapabilir.
                      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:59.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Açıklama niye yok istifa etti veya etmedi yap açıklamayı bak isine ulan nasıl bir takımız biz.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Unal Hoca dogru konusmus..Buraya gelirken yoneticilerden kimse kendisine sampiyonluktan bahsetmedi dedi..Simdi kendş basarımızın altında bizi ezmeye kalkarlarsa bogazlarına takılırım demis cok dogru demis
                          kardeşim olayın iç yüzü burda işte adam resmen dün bastıra bastıra konuştu dediki ben bu takımı şampiyon yapamam bende o kapasite yok zaten bana da takımı şampiyon yap demediler dedi ama hala bunu anlamayan taraftarlar var ya ünal karaman kendi şampiyon olacağına inanmıyorken sizler neye göre inanıyorsunuz burda çok kez yazdım çizdin ünal karaman değl trabzonsporu barcelonaya gitse şampiyon yapamaz adamda o donanım bilgi birikim taktik teknik yok neden ısrarla kendinin bile inanmadığı bir şeye sizler inanıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Millete hain paralı köpekler diyen beyimiz gelmiş gülücük dağıtıyor.. bu adamı burada tutan forum yönetimine de tebrikler..

Merhabalar Trabzonspor'un kahramanı hoş geldiniz
                            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin yaşın kaç yılmaz vural bu takımda hocalık yaptı kovuldugunda fb nin 2 puan gerisinde ilk yarıyı 2.sırada bitirmişti başbakanlık kupasında bjk ye çakıp kupayı aldı istanbulda fb ye 3 tane attıki O yıldan beri fb yi istanbulda yenemedin bilmiyorsun öğren.
                              Türkiye de en çok takım küme düşürüp kaçan adamların başında gelir çok iyi bilirim ayıpsın
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Herşeyin başı sanki Berat Albayrak ve başkan Ünali bitirmek isteyen yönetim içindeki birileri.. Yakında duyarsınız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X