Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az sakin. Gelecek isim bu gerginliği almalı alacaktır da. (Olacağız da gibi..)

Bu yönetim malî açıdan çok destek buldu. Yönetim siyasi olarak bir yerleri kıramıyor anladığım. Yani yatırımların heba olmaması adına risk istemiyor üst yönetim.

Gelecek isim tepkileri azaltacaktır, görünen ( hissedilen sıcaklık) bu, ama takım ( futbolcu) nasıl tepki verir bilemiyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlış tercih ama banada öyle geliyor.Ben olsam yılmaz vuralı yarın getiririm.
      Forumda belki de sadece ikimizin icinde ukte kalan isim. Ama yeri şimdi değil.

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu saatten sonra kralı gelse Ünal hocayı geri çeviremez imkansız yani.. Bu saatten sonra kim faydalı olur bence sezon sonuna kadar Şenol Güneş. Nasılsa milli maçlar sezon bitince başlıyor. En iyisi bu olur başkası fayda etmez..

Bu arada bencede hocanın açıklamaları talihsiz olmuş.. baakanda haksız davranmış bukadar sakat eksikle daha ne etsin şapkadan tavşan çıkarmış adam
        Senol gelmez o garanti ise gider karısık ortamlardan hemen kacar huyu boyle.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımın taktiğini açıklayacak bir kişi çıkar mı çok merak ediyorum..

Sinerji enerji müthiş adam başka bir şeyle açıklayın şu takımı.. eşik aşılmalı.. ya kalsın ya gitsin bu eşik geçilmeli.. 29 maçtır takım geriye gidiyor..

Takımı çukurdan çıkarmış da.. geçen seneki futbol neden yok 70 maç oldu 70.. sene başından beri 29 maç..
          Geçen sene bir hamle yapıldı. Beklentimiz az olduğu için bazı şeylere gözümüzü kapattık.

Ama bu sene ortaya çıkan savunma anlayışındaki eksiklikler geçen sene de vardı.
          Sakat, yorgun bilmem ne.
          Bunlar varken de yokken de savunma eksiğimiz vardı.
          MAalesef hoca bu fikirde değil.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben diyorum.
            Tamam o zaman vazgeçildi Ben içimde bir Şenol Güneş hissi var ikna edilebilir sezon sonuna kadar.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• istanbul medyasını şaşkınlıkla izliyorum.

normal şartlarda saldırarak ünal hoca gitmeli takım kötü diye gazlama yapması gerekiyordu malum bizim iyiliğimizi hiç istemediler bugüne kadar ama bugün ilginçtir ki herkes ünalcı olmuş

bu da beni ürküttü..

iki kez düşünmekte fayda var bu istanbul tayfası ne diyorsa tersini yapmak faydamıza
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkanın açıklamalarına %100 katılıyorum.
                ama basına açıklaması hatalı olmuş.
                tabi bir de ünal hocanın laflarına bakalım derim yani sonuç olarak ikisi de hatalı
                Basının gazına gelmeyin, baskanın konusmaları gayet normal adam kotu futbolu elestirebilir kulubun tepesindeki adam olarak. Hakeret etmıyor kovarım demiyor kotu oyundan rahatsiz.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış tercih ama banada öyle geliyor.Ben olsam yılmaz vuralı yarın getiririm.
                  Yılmaz vural kim? Ne iş yapar?

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ünal hocanın istifa nedeni burada.ünal hoca haklı
                    Başkan söylediklerinde haklı değil mi?

Yorum

• Direk simdi fatih adamın icinde ukte var hırsı var ben bizi zirveye oynatacagına eminim shota ile anca 5.oluruz futbol bilgisi cok zayıf.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Olay gereksiz yere uzadı. Belliki Ünal Karaman geçen hafta yaşananlardan sonra istifa etmeyi kafasına koymuştu ve sezon arasını bekledi. Bu saatten sonra zorla onu kulüpte tutmaya çalışmak çok fazla zarar verir. Kafa olarakta bitirmiş hoca, yıpranmış yani çok belli. Yönetim acil olarak toplanıp sezon sonuna kadar bir isim ile anlaşmalı ben keşke Erol Bulut olsa derim uzun vadeli ama Alanya bırakmaz hocasını doğal olarak. Giray Bulak, Fatih Tekke, Hami Mandıralı, Mustafa Denizli falan uzak olsunlar hayatta kaldıramaz bu camia öyle isimleri. Tekrardan Ünal hocaya yaşattığı iyi kötü anılar için teşekkürler bundan sonrada yolu hep açık olur inşallah ancak dediğim gibi “Ünal hoca giderse daha da maça gitmem” gibi boş söylemler hem gerçek dışı hem içi boş söylemler. Yeni gelecek hoca üst üste 3-4 maç alsın herkes unutacak bu geceyi
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Noldu şimdi hoca mı istifa etmiş

Yorum

• Bu takımı %99 şampiyon yapacak tek bir isim var. Her ne kadar kızgın olsak da, onu da biliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam o zaman vazgeçildi Ben içimde bir Şenol Güneş hissi var ikna edilebilir sezon sonuna kadar.
                              ŞG de Şota da bu takıma bir daha gelmemeli.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                istanbul medyasını şaşkınlıkla izliyorum.

normal şartlarda saldırarak ünal hoca gitmeli takım kötü diye gazlama yapması gerekiyordu malum bizim iyiliğimizi hiç istemediler bugüne kadar ama bugün ilginçtir ki herkes ünalcı olmuş

bu da beni ürküttü..

iki kez düşünmekte fayda var bu istanbul tayfası ne diyorsa tersini yapmak faydamıza
                                kaosu derinleştiriyorlar, başka da sebebi yok bence.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X