Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu bir daha gördük, TRABZONSPOR, TRABZON’a sığmayacak kadar büyük bir kulüp ve maalesef mikro düşünenler yüzünden içine kapanıp kalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    trabzonspor

Yorum

• Ziya Doğan'ın bile iyi kötü bir taktiği vardı, aylardır biz ne oynuyoruz, bilen varsa söylesin..

Yorum

• Hikmet Karaman yazanı bile gördüm, gözüm kanadı 😁

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kulüp açıklama yapacakmış. Beklediğimiz açıklama olacaktır, rahatım.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şunu bir daha gördük, TRABZONSPOR, TRABZON’a sığmayacak kadar büyük bir kulüp ve maalesef mikro düşünenler yüzünden içine kapanıp kalıyor

forumda son yıllarda gördüğüm en harika yazı.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• denizlinin gelmediği yerde kim gelecek acaba ? saçma! hoca kendisi istifa etti. yönetimde hoşnut değildi futboldan.. getirsinler şimdi hocayı görelim bu hengamede ! taraftar gibi açıklama yapmamalıydı başkan statüsündeki kişi.

Yorum

• ünal hocanın istifa nedeni burada.ünal hoca haklı
                TEKKEBALL

Yorum

• abi bu gece mi yapılacak?

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp açıklama yapacakmış. Beklediğimiz açıklama olacaktır, rahatım.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ünal hocanın gitmesi değilde zamanlaması çok kötü. İki demeç yüzünden dereyi geçerken at değiştirmek neyin nesiydi.Ünal Karaman her şeyi sineye çekerek sene sonuna kadar gidemezmiydi. Ama o ne yaptı ilk temasta takımı yalnız bıraktı. Bence kalibresine ve her daim övündüğü dik duruşuna yakışmadı.Oynattığı futbolu geçtik.Her maçta rakipten baskı yiyen bir takım durumuna geldik.Altay maçını canlandırın gözünüzde. BU futboldan buradaki herkes utanıyordu bunu açıkça söyleyin.Bana Ü.K takım başındayken bir tane karnınızı kaşıyarak maç seyrettiğini söyleyen varsa söylesin.İnanın sosayı antrenör futbolcu yap daha iyi olmazsa ben futboldan anlamıyorum. Boşuna klübümüzün enerjisini harcamayın. Ünal değil arkasında durmazsanız başkan giderse seyredin gümbürtüyü.Tam destek hep destek başkanımıza.

Yorum

• devam etmeleri gerekir diyor mustafa denizli bunu istiyorum diyo.

Yorum

• Unal Hoca butun futbol kamuoyundan cok buyuk destek goruyor..Yonetim geri adım atmak durumunda kalacak.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yönetim eğer bu kararı teknik nedenlerden dolayı almışsa ve bir planları varsa helal olsun vizyonlu adamlarmış derim Çünkü bende yönetim gibi kadronun şampiyonluk için yeterli ama teknik ekibin yetersiz olduğu görüşündeyim. Ama bir inatlaşma uğruna alınan kararsa o zaman Trabzonsporum’a çok yazık olur işte. Bekleyip görelim bakalım.
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bizim için her zaman en büyük Trabzonspor’dur, kişiler gider kulüp kalır,bu takımı tarihteki hiçbir futbolcusu yüzünden tutmadım,İstanbula başkaldırdığı,futbol ihtilali gerçekleştirdiği için Türkiye’nin her tarafından insanlar sempati besledi ve sahip çıktı,kulübümüz için hayırlı olsun,şu olursa bırakırım,tutmam vs söylemler taraftarlık değildir ve kimse bu kulübün başkanına rest çekemez
                            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ünal hocanın istifa nedeni burada.ünal hoca haklı
                              haber61 intrnet siteside her gördüğü yerde başkana mikrofon uzatıyor ! oda taraftar gibi konuşuyor yerel medyaya çok yanlış.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şunu bir daha gördük, TRABZONSPOR, TRABZON’a sığmayacak kadar büyük bir kulüp ve maalesef mikro düşünenler yüzünden içine kapanıp kalıyor

Biz zaten ne zaman iyi şeyler yapmaya kalksak birileri kafamıza vuruyor. Yerelci tayfanın ekmek kapısı Trabzonspor. Trabzonspor cok büyük ama bu yerelci tayfa belirli dönemlerde Trabzonspor'u küçültmeye devam ediyor.
                                En son Oruç tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:34.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X