E burada hem hoca hem de başkanın açıklamalarının kurumsallığı sarstığını söylerken millet ne alakası var kurumsallıkla diyordu. Alın size amatörlüğün dibi. Ne oldu ne olacak belli değil. Hoca Trabzonda kalsa bile bu birbirine güveni kalmayan iki sevgilinin ilişkiye devam etmeye çalışması gibi olur. Bundan sonra bu olaydan bir hayır çıkmaz geçmiş olsun hepimize. Hoca giderse şampiyon olunamadığı taktirde başkan da gider.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz altyapıdan yetiştirdiğimiz gençlerle kurduğumuz omurgayla alıyorduk o alkışın yarısı. bir sene içinde 30'lu yaşlarda isimli futbolculara dönmemiz üzücü.İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA - Ünal Karaman ile yollar ayrıldı... Ahmet Ağaoğlu "Ben giderim, yeterki sen kal" demesine rağmen hocayı ikna edemedi. (Levent Ümit Erol)Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca idare et, hoca idare et, transfer yasağı hoca idare et, yıldız aldık idare et, et, et sonra savunmadan bile çıkamıyorsunuz.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
3-1 kazandığımız Antalya maçından sonra "skor dışında hiçbişeyden memnun değilim" diyen Ünal Hocaydı, aynı açıklamayı Konyaspor'u 1-0 yendikten sonra başkan yapınca mı kıyamet koptu yani? Ünal hoca kulübün başkanına böyle cevap veremez. Eğer hoca giderse de sandığınız gibi bi durum oluşmaz, yandık bittik vs.
He ayrıca sezon başından beri hocaya tek bir tane teknik taktik sorusu sormayıp, başkanın açıklamalarını soran gazeteci müsveddesi de yerel medyanın kısa özetiydi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray hoca bırak Trabzonspor'u U19 takımının başına bile getirilmez.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Koç, çıkıp "Maçta görmediğimiz sakatlıklar antremanda nasıl oluyor? Demek ki bazı hatalar yapılıyor." diyip Ersun'a çaktı mı çaktı.
Gs Başkanı "Serdar Aziz ve Eren Derdiyok klübe ihtar çekiyor, talipleri de yok satamıyoruz. Bunları göndermeden oyuncu alamayız. Bu oyuncuları oynatmıyoruz, size sormak lazım nadasa bıraktığın adamı mı yoksa cilalayıp parlattığın adamı mı kolay satarsın?" derken Terim'e çakmadı mı?
Bizim başkanın açıklamarında ZERRE kadar hata yok.
Yoktan nem kapan, kendini eleştirilemez gören, her şeyi çok iyi yaptığına inana bir EGO canavarı bir antrenörümüz varsa kabul edin da Başkan'da ona göre konuşsun. İşe bak, klüp başkanı oynanan futbolla ilgili beğenirken övebilir ama oyunda arıza gördüğünde Klübün büyüklüğünü hatırlatınca sorun olacak.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Sezon başından beri hatalarla ilerliyoruz
Yönetim yanlış transferler yaptı (defans ve orta alan) hoca bunları kabul etmeyip istifa edebilirdi.
Kötü oynamaya başladık, hoca çıktı futbolun doğası dedi futbolcunun kötü oynamaya lüksü var dedi. Oturun kendi aranızda tartışın arkadaş yönetim hoca vs
Basına karşılıklı demeç vermeler falan üzerine tüy dikti.
Yorum
-
Umarım Ahmet Ağaoğlu istifasını verir yerine İbrahim Hacıosmanoğlu falan gelir. Çünkü böyle taraftarlara Fatih Atik, Şahin Aygüneş, Sefa Yılmaz falan lazım. Sturridge falan ağır geldi bünyeye. Umarım Ünal Karaman destekçileri hakaretleriyle ve organize olup diğer kitleyi sindirir takımdan uzaklaştırır. Başkan olduğu gece ibadet yaparken ki fotoğrafını paylaşan, başkan olduktan bir kaç gün sonra mitinglere katılan başkanlarınızla romantik ve hamaset içinde ligde beşinci altıncı falan olursunuz. İyi akşamlar.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlginc olaylar oluyor, Süleyman Soylu Trabzon'a gidiyormus.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray hoca bırak Trabzonspor'u U19 takımının başına bile getirilmez.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlginc olaylar oluyor, Süleyman Soylu Trabzon'a gidiyormus.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum