Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkaninla sonsuza dek mutlu ol. O hep kalsın. TD yi alan o futbolcuyu alan o başarı yok gidenler TD ve futbolcular. Süpermiş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam başkan oyuncuyu alsında sen hoca olarak kimin alınıp kimin gönderileceğini başkana söyleyemiyosan orda kalmanın mantığı yok.

Yapılan transferleri istemiyorsa sezon başı çıkacak diyecek ki bu transferler benim eserim değil ben bunlarla başarı elde edemem bırakıyorum.

En başta bu adamları kabul edip sonra ben bunları istememiştim demek kaçak oynamaktır.

Ya transferleri kendin yaptırırsın ya da kimsenin oyuncağı olmadan işi bırakırsın.

Yolun ortasına gelmişsin diyosun ki bu arabayı bana babam aldı iyi gitmiyormuş ben bundan iniyorum.

Yok öyle yağma yolun yarısına kadar arabayı kullanıyordun ama ?

Yorum

• Ağaoğlu egosu sıfır bir insandır. Ünal hocayla arasındaki dostluğu bir kaç birliktelik içeren videolarını izleyen anlar. Aralarından suyu bırak oksijen bile sızmaz. Eski dostlar ve eski dostlar düşman olmaz. Medyada daha doğrusu çirkef yerel medyada abuk subuk ve maksatlı çıkarılan söylemlere kulak kabartmanin manası yok. Henüz ölmedik.

Yorum

• Başkanın futbolu eleştirmesi ile, hocanın ettiği laflar tartıya bile konmaz.
        Hocanın yaptığı Rus ruleti gibi bir şey.
        Böyle bir konuşma olmaz yahu!
        Ben dün kısaltılmış toplantıyı izlemiştim.
        Bugün 24 dakika ssanırım hepsini izledim sabah.

Böyle cevap mı olur?

Yani racon keser gibi!

Başkan hata yaptı. Sonra?
        Başkan başkandır.
        Hatasına böyle cevap verilir mi kurban olayım?

ÜStlerinizin hatalarına böyle cevap verebiliyor musunuz?
        Hepimiz yaşıyoruz profosyonel iş hayatında!!!!

Yorum

• Fatih Terim gibi her maç sonu ağlamadığı için,Ersun Yanal gibi her maç sonu aynı yalanları söylemediği için,kısacası ADAM GİBİ ADAM olduğun için mi yediniz adamı..

Ünal Karaman'ın işine son verilmesi Trabzonspor'a darbedir.Türk futboluna da ihanettir.Bu kadar açık ve net!.

Yerel Medya Trabzonspor'un en büyük düşmanı en büyük..

Ulan varya düşmana gerek yok zaten. Bu işte bir iş var

Yorum

• Ünal Karaman, adamın boğazına takılırım dememeliydi. Trabzonspor senin için bir nimetti. Bu nimeti kaybetti.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa Kupasi var, bence en ufak bir ihtimal bule yok.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Diğer ihtimallerde o zaman yönetim büyük risk almış olur , Şuan Şenol Hocadan başka kimi getirirsen getir ilk mağlubiyetinde yönetimle beraber postalanır. Sanırım Yönetim kendi ayağına şıkmış oldu.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu arada bilen varsa desin. Trabzonlu Gençler orada mı veya bir tepki varmı. Yoksa onlarda mi ihanetci

Yorum

• İş Başkan mi hoca mi tercihine evrilecekse her zaman Başkan derim. Kurumsallık bunu gerektirir. En üst kimlik başkanlıktır.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Karaman, adamın boğazına takılırım dememeliydi. Trabzonspor senin için bir nimetti. Bu nimeti kaybetti.
                    o kafada biri olsaydı futbolculuk zamanında trabzonspor'a hiç uğramaz nimetlerden nimet beğenirdi.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başından sonuna kadar hata vardır. Hiçbir yönetici Trabzonspor teknik direktörünü televizyondan eleştiremez. Siz başkansınız o da teknik direktör. Birisi mesaj vermek istiyorsa yüz yüze verir mesajını.
                      Ali Koç, çıkıp "Maçta görmediğimiz sakatlıklar antremanda nasıl oluyor? Demek ki bazı hatalar yapılıyor." diyip Ersun'a çaktı mı çaktı.
                      Gs Başkanı "Serdar Aziz ve Eren Derdiyok klübe ihtar çekiyor, talipleri de yok satamıyoruz. Bunları göndermeden oyuncu alamayız. Bu oyuncuları oynatmıyoruz, size sormak lazım nadasa bıraktığın adamı mı yoksa cilalayıp parlattığın adamı mı kolay satarsın?" derken Terim'e çakmadı mı?

Bizim başkanın açıklamarında ZERRE kadar hata yok.
                      Yoktan nem kapan, kendini eleştirilemez gören, her şeyi çok iyi yaptığına inana bir EGO canavarı bir antrenörümüz varsa kabul edin da Başkan'da ona göre konuşsun. İşe bak, klüp başkanı oynanan futbolla ilgili beğenirken övebilir ama oyunda arıza gördüğünde Klübün büyüklüğünü hatırlatınca sorun olacak.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• SON DAKİKA - Ünal Karaman ile yollar ayrıldı... Ahmet Ağaoğlu "Ben giderim, yeterki sen kal" demesine rağmen hocayı ikna edemedi. (Levent Ümit Erol)

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu şaşırdınız mı ya ?

Ünal Hoca'nın başkanın söylediklerini birkaç adım ileriye taşıması anlamsızdı ancak nasıl olur da bir başkan saha içi konuyla ilgili memnun olmadığı bir başlığı galip gelinen maçtan sonra kalkıp birkaç mikrofona söyler? Buna hangi akıl ve mantıkla haklılık payı verebilirsiniz. Artık iyi niyetli düşündüğünüze de inanmamaya başlıyorum. Bu süreçteki ortak hatanın büyüğü Ahmet Ağaoğlu'ndadır. Şikayetinizi oturup hocaya söylersiniz. Bunun başka yolu yok.
                          Unal hoca nasil basin toplantisinda onlarca mikrofonun onunde transferleri ben yapmadim karismadim gorunen o ki eski oyuncularimizla devam edecegiz bu senede oyuncular istedigim seviyede degil vb aciklamalari yaparken (baskanin aciklamalarindan haftalar once ustelik ) bu aciklamalar ne kadar dogruysa baskanin aciklamalarida o kadar dogru bu mantikla.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarin sabah hoca olarak giray bulaki gorunce akıllanırsın belki
                            Giray hoca bırak Trabzonspor'u U19 takımının başına bile getirilmez.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              SON DAKİKA - Ünal Karaman ile yollar ayrıldı... Ahmet Ağaoğlu "Ben giderim, yeterki sen kal" demesine rağmen hocayı ikna edemedi. (Levent Ümit Erol)
                              Bunu inanarak mı paylaştın hocam?

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SON DAKİKA - Ünal Karaman ile yollar ayrıldı... Ahmet Ağaoğlu "Ben giderim, yeterki sen kal" demesine rağmen hocayı ikna edemedi. (Levent Ümit Erol)
                                Ben giderim yeterki sen kal nedir ya
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X