Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi bir td ile önümüze bakmalıyız.Ünal Hocaya hizmetleri için teşekkürler.Şampiyon olmak istiyorsan bazen böyle hamleler gerekir.
    O bizde olmaz kardeş. Mümkün değil. gs, fb, bjk gibi camialarda olur. Arkasına medyayı, taraftarı, iş adamları zenginleri, siyaseti alır ve gelen hocanın adı önemli değil şampiyon olur.

Ama biz olamayız. Bizde öyle bir güç yok. Bizde olacağı söyleyeyim. 2. yarının 10. haftasında yeni td gider sezon sonuna kadar giray, hami falan gelir.

Yorum

• Yine ne yaptık ettik bir çuval inciri berbat ettik. Bize düşman gerekmez. Kendi kendimizi yiyebiliyoruz. Kendimizi rezil edebiliyoruz. Başkan ayrı saçmaladı hoca ayrı. Komik camiayız vesselam
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• - sen patronuna ' boğazına takılırım ' diyerek posta koyarsan ,
        ertesi gün kendini kapının önünde bulursun .

- ağzını her açtığında (sahada gezen futbolculara bile ) teşekkür edersen ,
        bırak taraftarı , patron ve yöneticiler nezdinde bile inandırıcılığın kalmaz .

- ben ünal hoca'da bir sinsilik seziyorum . bence çok içten pazarlıklı .
        adamlık kavramını hepimize karşı duygusal şantaj olarak kullanıyor .
        her ortamda , kendine adam dedirte dedirte , hepimizin gözünü kör etti .
        farkında mısınız ? sıkıyı görünce , ufacık bir eleştiride , nasıl da dişlerini gösteriyor ?
        el bombasını alıp , başkanın kucağına nasıl da soğukkanlı bir katil gibi bıraktı ?
        ufak detaylar , aslında bize çok şey anlatıyor .

bu devirde babana bile güvenmeyeceksin başkan ! aman dikkat !
        başkan inşallah onur kıvrak çapsızından kurtulduğu gibi ,
        bu duygusal şantajcıdan da bir an önce kurtulur .

- bir diyet ödenecek . peki bunu kim ödemeli ?
        tabi ki ilk önce hoca ödemeli .
        sonra (hoca'nın koruyup kolladığı futbolcular arasından ) kadro dışılar olmalı .
        gözdağı tam zamanında ve isabetli verilmeli .

son olarak ,
        amasya'nın bardağı .... biri olmazsa biri daha ....

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu şaşırdınız mı ya ?

Ünal Hoca'nın başkanın söylediklerini birkaç adım ileriye taşıması anlamsızdı ancak nasıl olur da bir başkan saha içi konuyla ilgili memnun olmadığı bir başlığı galip gelinen maçtan sonra kalkıp birkaç mikrofona söyler? Buna hangi akıl ve mantıkla haklılık payı verebilirsiniz. Artık iyi niyetli düşündüğünüze de inanmamaya başlıyorum. Bu süreçteki ortak hatanın büyüğü Ahmet Ağaoğlu'ndadır. Şikayetinizi oturup hocaya söylersiniz. Bunun başka yolu yok.
          “Biz yenilirken bile oynadığı futbolla alkışlanır bir takımken geldiğimiz nokta üzücü, 1-2 maç olur ama bunun sürekli tekrar ediyor olması bize yakışmıyor” demesinde ufacık bir hata yoktur.

Kötü günlerde Denizli, Gs, Gençler maçlarından sonra çıkıp konuşmadı. Kazandığımız maçtan sonra konuştu. Ötekini zaten herkes yapar, yapıyor.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Biz bu sene şampiyon olup şampiyonlar liginden manileri indire ganni yaparsak borç aninda yari yarıya inecek, ayrıca forma ve sponsor patlaması yaşanacak borç morc kalmayacak bu ligi 10 yıl tek başına iç edeceğiz. Rakipler iyice ayağa düşmüş, gotlerinde ki dona bile haciz gelmiş meteliğe kurşun atıyor yetmiyor tff ile danışıklı dövüş üzerinden ffp ile oynamaya basliyor ama yemedi numaraları. İçlerinde çatır çutur borcuna sadık tek kulüp biziz. Bakın bu kulüp vasat hâliyle bile gelir gider dengesini sağlamakla kalmadı yari yarıya kâra geçti bu son yıllarda büyük kulüplerde bir tek bizde olan bir mucizedir. Bjk ile gs yıllardır şampiyonlar liginden dunyalari kaldırıyor ama parayı piç edip borcu katlamaya devam ediyorlar. Biz bu bağlamda çok farklı yerdeyiz ve bu pastayı yemeyi becerebilirsek önümüzdeki en az 10 sene ıstanbul ibineleri y..... yan gelecek.

Yorum

• ben agaoglu’nun yerinde olsam istifa ederdim.dusunsene kendi takiminin futbolu hakkinda yorum yapamiyorsun.simdi de bir hoca yuzunden sana tavir aliniyor.bu takimin bu sene les oynadigini herkes goruyor ama ligdeki siralama nedeniyle hoca kalmali deniyor.tam bir tabela taraftarligi.hocanin baskana posta koymaya calistigi nerde gorulmus?unal hocanin yaptigi terbiyesizlik degilde nedir?sen kimsinde bogazina takilirim diye gider yapiyorsun?ulan bu ne nankorluk.adam seni hic ummadigin zamanda goreve getirdi,zirveye yerlestirdi,ismini parlatti,simdi muhtemelen bu son donem hatrina ligde is yapmaya devam edeceksin.nankor insanlardan nefret ediyorum.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sene başından beri terim gs yönetimi için demediğini bırakmadı.. adamlarda ne bir kriz var ne de ayrışma.. aksine ZORLU'daki görüşmeyi öne çıkararak kenetlendiler ve emin olun ikinci yarı ipi göğüsleyebilirler..

biz ise 1-2 transferle kafaya oynayacakken kendi kendimizi bitiriyoruz..

iflah olmaz bir camiayız..
                fatih terim denen karaktersizin 6 şampiyonluğu 1 uefa kupası milli takımda avrupada çeyrek finali var ünal karamanın be başarısı var bir anlatsan bizde anlasak.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  “Biz yenilirken bile oynadığı futbolla alkışlanır bir takımken geldiğimiz nokta üzücü, 1-2 maç olur ama bunun sürekli tekrar ediyor olması bize yakışmıyor” demesinde ufacık bir hata yoktur.

Kötü günlerde Denizli, Gs, Gençler maçlarından sonra çıkıp konuşmadı. Kazandığımız maçtan sonra konuştu. Ötekini zaten herkes yapar, yapıyor.
                  biz altyapıdan yetiştirdiğimiz gençlerle kurduğumuz omurgayla alıyorduk o alkışın yarısı. bir sene içinde 30'lu yaşlarda isimli futbolculara dönmemiz üzücü.

Yorum

• ünal karaman bence kendisi istifa etti. yönetim şu aşamada asla göndermek istemedi ama alın bulun koyun hocanızı dedi gitti adam.. şuan ahmet başkan ne yaptığının farkında değil.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Milliyetçiliğini yaptığı ülkenin dilini-imla kurallarını bilmeyen biriyle muhattap olmam.
                      Gurbette büyüdügüm için özür dilerim.
                      Siyasi görüsünü Trabzonspor'dan üstte tutup, hocasina destege gelen taraftara bile laf eden mahlukata zaten benim birsey anlatmam mümkün degil.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• 1,5 senedir ciddi kriz yaşamıyorduk.. bu sayede belki de en sempatik camia olduk.. forma tanıtımları, sosyal medya organizasyonları, sponsorluklar vs. vs.

çok bile sürdü bence..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başından sonuna kadar hata vardır. Hiçbir yönetici Trabzonspor teknik direktörünü televizyondan eleştiremez. Siz başkansınız o da teknik direktör. Birisi mesaj vermek istiyorsa yüz yüze verir mesajını.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Trabzonsporun başkanı hocasını kamera önünde eleştirmemeli.
                            Buna hep karşı oldum.
                            Bu başkanın ayıbıdır.
                            Bu taraftarlıkla bilmem neyle izah edilemez.
                            Fakat Hocanın söylemleri Ayıptan öte,terbiyesizliktir.
                            Onur-Burak olayında tavır koyan hoca,gerekirse istifa ederim diyen hoca,
                            Şu son yaptığı açıklamayla aynı o oyuncuların durumuna düştü.
                            Unutmayalım o dönemde "Hayır hocam,bu sefer hoca değil onlar gidecek" diyen de bu yönetimdi.
                            Hep dediğimiz gibi Trabzonspora babamda zarar verse kusurludur.
                            Burada ötesini,berisini,evelini,ahirini araştırmak boş.
                            Herkes kabahatli ama kabahatin büyüğü hoca da maalesef.
                            Bu saatten sonra ne olur,bu ağızları buruşturan tatsızlığın sonu nereye varır bilmem ama yaşananlar hicbirseyin eskisi gibi olmayacağını,olamayacağını gösteriyor.
                            Zaten en üzücü olan konu Onur-Burak olayından sonraki kararlılık ve beraberlik ruhunun bozulması.
                            Yoksa o gitmiş öteki gelmiş pek önemi yok.
                            En büyük sorun yaşanması muhtemel duygusal kırılma.
                            Ünal Hoca bu duygusal davranışlarla yapılan eleştirileri haklı çıkarmış olur sadece.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarim devre kotu oynadi diye liderin 5 puan gerisindeki takim niye kaos yasamak zorunda kaliyor, hoca da olayin farkinda zaten 5 oyuncuya laf atmis yeni transferleri tam da dusundugum gibi istemedigini belli etmis, yani yeni takviyelerle 2. devre durumu duzeltirim diyor ama baskana da laf atti diye Agaoglu ego yapti Aziz Yildirim gibi kovdu.

Olacak is var olmayacak is var, adam 2. devre belki birkac transferle sampiyon yapacak belki iyi top oynatacak ? Gecen sezon 2. devre 37 puan toplatmis, en iyi futbolu oynatmisti. Eline uygun oyuncular versen yine oynatir, bu takimi yeni gelen hoca sanki makine gibi oynatip sampiyon yapacak, sanki her sene Barcelona futboluyla sampiyon oluyoruz. Bizden once kariyeri yoktu ama bizde maya tuttu işte Şenol Gunes'ten sonra 2. isim oldu, niye tutmuş adami kolayca siliyoruz bize hoca degil futbolcu lazim kadro guclenecek ki sampiyon olalim. Transfer beklerken hoca gitti yonetimin istifasi isteniyor, biz bunu nasil becerdik ?
                              Ben gitti mi gidecek mi emin değilim de.
                              Benim düşündüğüm gibi yönetim de hocanın kadro yetersiz sözünün saha içindeki kötü oyuna "yeter sebep" olmadığını düşünmüş olabilir.
                              Ben sene başından beri bu görüşteyim.
                              Başkan Konya maçından sonra daralmış belli. Biz ne kadar daraldıysak o da daralmış.
                              Yeter da dedi. Yanlış mı? Evet, medya üzerinden değil, çağır yanına. Olması gereken bu!

Ama cevaben şu seviyeye getirilmesi...
                              ARtık suçlu falan da aramıyorum.

Ben kendi adıma sebebi bahaneleri yetersiz görüyorum ortadaki oyun için.

Kalır kalmaz bilemem.
                              Yeterli bir hoca olduğunu da düşünmüyorum.

Transferle de hocanın bizim eksik gördüğümüz şeyi doğrultabileceğini düşünmüyorum.

Buralara nasıl geldik.

Hoca hatasını kabul etmedi. (Benim fikrim)
                              Başkan hatayı yanlış beyan etti.
                              Hoca meseleyi olmayacak yere taşıdı.

Nasıl çözülür?

Bu saatten sonra zor.

Yorum

• Bi 10 sene daha geriye gittik.bu günkü halimize sukredelim'artik 3.4 .0 li yenilgilere uzulmeyecegimiz günlere yeniden girdik
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X