Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Sosa bu işin içinde .." kadar ardı boş bir teori olamaz. Sosa denilen adam Karaman ile birşey oldu. Yoksa adam bjk sonrası Milan ve bizdeki ilk sene primi bitmiş emekliliği bekleyen dayılar gibiydi.

Eğer t.d. değişirse bu kadroya ayar vermesi ( futbolcuların kabullenmesi) zor ve süreç alacak. Zamanlama çok yanlış ama daha iyisi var mı var elbet.
    Ama şimdi susma barışma zamanı!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      twitter da ben de farkettim feneri dahil tüm hepsi ünal kalsın diyor ama futbolundan dolayı değil kişiliğinden dolayı
      kişiliğine bir şey diyen taş olur, o ayrı mesele bence.

ama bu Türkiyeye Ünal karamandan baska adam gelmedi mi? dünya kadar iyi karakterli ama başarısız adam vardı

ben bunu anlamıyorum işte.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaliteli bir hoca bu takımı en azından ilk 2 yapar

tek yapması gereken gelen hocanın taktik bilmesi maç maç düşünüp rakibe göre taktik kadro belirlemesi

Türkiye de böyle bir hoca yok
        Bunun için de kadro derinliği lazım. Onu da sağlayamayacağımıza göre, gelen hoca da bir kaç haftaya isyan eder.

Yorum

• Bütün mesela yukarıda Serdar abinin bahsettiği olay. Hangi ara ne oldu da 3 sene şampiyonluk beklememesi gereken kolej havası soluyan takım bu hale geldi. mesele sadece ünal hoca meselesi de değil. bundan sonra getireceğin hoca afedersin ama s... s... takımı şampiyon yapacak demektir bu. yapmak zorundadır. sen yönetim olarak takım içi havayı başka bir yere taşırsan o havayı soluyamayacak hocayla yola devam edemezsin. Ünal hoca kendisi gibi insanlarla çalışır ve onları yönetir. Takıma uymayan kendi çalıp oynayan adamlardansa rahatsız olur. Safi ekonomik sebeplerle kritik bölgelere saçma sapan adamlar al en önemli adamı gönder maaş dengesini boz sonra hocayla olmuyor. olmaz tabii. ünal hoca her ortamda çalışabilecek bir hoca değil. bildiğin dümdüz anadolu insanı. uygun şartlar olursa başarılı olur. geçen sene maaş ödeyemeyen takımın oyuncuları hocasına son dakika bile oyuna girse sarılıyordu. bu sene ne oldu bunu bir düşünmek lazım. trabzonspor profesyonelleşecekse tabiri caizse ona uygun hocalarla çalışacak. trabzon, trabzon havası ile yolunu sürdürecekse de ünal hoca gibilerle başarılı olur. ortaya karışıkla olmaz bu işler.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• bu akşamki sıkıntı unal hocanın "bogazına takılırım" lafi ise ve bu laf unal hocanın genel uslubunun dısında dırekt baskana yonelık bi lafsa yani eger konu sadece bundan ıbaretse benım burda durdugun yer Trabzonsporun baskanının yanıdır .
            61

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öyle değilse bile gecenin sonunda öyle bir fotograf verimeli.. bu girdaptan çıkmanın tek yolu budur.. bu camia kırk yılda bir kere krizi fırsata çevirse keşke!!
              Verilecektir dostum. Artık kişileri, geçmisteki hırsızların egolarını tatmin etmeme adına o fotoğraf verilmeli. Hocanın yanlışları yok mu pekala gırla. Ama sezon başından beri bunca badire atlatmış takım bi şekilde zirvede tutunmuş, 2.yari başı rakiplerin evimize gelme fırsatı babası ayagimiza kadar gelmişken tepersek kulübün anahtarlarını 2 sezon öncesi hırsızlara teslim edelim futbolla alakamizi keselim yeter artık.

Yorum

• Şu salak taraftar yüzünden başkan küsecek sonra kalırsınız hacıosmanoğullarına !!!

Yorum

• BaşkanKonya maçından sonra söylediklerinde çok haklıydı.. Ünal Karaman'ın bu sözlere kızması cevap vermesi abesle iştigal, işine bakıp takıma top oynatıcaksın sen..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şenol Güneş yarım sezobluğuna gelirse şaşırmam.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BaşkanKonya maçından sonra söylediklerinde çok haklıydı.. Ünal Karaman'ın bu sözlere kızması cevap vermesi abesle iştigal, işine bakıp takıma top oynatıcaksın sen..
                      Direk katılıyorum.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu salak taraftar yüzünden başkan küsecek sonra kalırsınız hacıosmanoğullarına !!!
                        hakikaten bence araya girecek aracılarla çözülebilecek durum aptalca bir şeye evrildi, yönetimi tehdit etmek nedir? Hiç mi akıllanılmayacak Onur meselesi ortada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• Ben hocanın ''boğazına takılırım''ibaresini başkan için söylediğini hiç düşünmüyorum,yönetim kadrosundan biri olabilir,yerel basın olabilir,bu neden başkan için söylenmiş gibi algılandı bu akşam, bu hengame koptu diye mi? Bunu dillendirenlerin az olması da çok ilginç bu arada.
                          ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Şu andaki sorun başarısızlıksa neden sadece td gidiyor başkan da gitsin o zaman.

Sorun güç savaşı, gurur veya bir nebze kurumsallık koruma gibi

Bu saatten sonra Ünal hoca nın kalacağını düşünmüyorum. Kalsa da eskisi gibi olmayacaktır.

Ouyuncuların buna tepkisi nasıl olacak bu da başka bir sorun.

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben hocanın ''boğazına takılırım''ibaresini başkan için söylediğini hiç düşünmüyorum,yönetim kadrosundan biri olabilir,yerel basın olabilir,bu neden başkan için söylenmiş gibi algılandı bu akşam, bu hengame koptu diye mi? Bunu dillendirenlerin az olması da çok ilginç bu arada.
                              NE fark eder?
                              Yöneticiye de diyemez bunu!!!

Yönetici adı üzerinde.
                              Yöneten adam.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş yarım sezobluğuna gelirse şaşırmam.
                                Bence de dediğin gibi olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X