İlk olarak Tekke tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
-
Sporcope
@sporcope
İddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yönetici görevden alınacak.En son Emre Çömez tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:50.
Yorum
-
kırmızı çizgisi şike sezonu olan bir takımda malum şahsa güzelleme yapan birinin bu kadar destek bulması insanı düşündürüyor
biraz omurga olmalı insanda (Ünal hoca için söylemiyorum, o zaten karakter olarak üst düzey bir insan),
hem şikeye karşı dur hem bu şekilde davran
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediğin kadar dalgaya vurabilirsin hocam, zaten gönderilme sebebi bu demiyorum. Sadece sebebin tamamen saha içinde oynanan kötü futbol olduğunu düşünmüyorum diyorum.
Yönetimin siyasetle geldiği bi ortamda, bu tarz şeylerin yaşanması kaçınılmaz oluyor.
Işte oyuzden yazdıklarının bir dayanağı yok
Yorum
-
Viranın yaptığı tam bir rezillik burda agaogluna mualefet eden biriyimde bu kulübün başkanına siz kimsinizde tesis basıyorsunuz.Hayırdır antalyadan 7 yerken akhisardan 7 yerken götünüze tutkal mı yapışmıştıda basamıyordunuz o tesisi.Iho denen cahil herif Trabzonsporu mahvederken mra denen futbol özürlüsü bizi rezil ederken nerelerdeydiniz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ağaoğlu'na söverseniz asıl suçluyu göremezsiniz. Ağaoğlu'nu oraya getirenlere bakın. Takıma sponsorluk getirenlere bakın. Sene başında ben yıldız almam para vermem diyen başkana yıldız getirtenlere bakın.
He sonra bir de açın gündemin Ünal karaman olduğu saatlerde Aspor'un geyik muhabbetine ve meseleye dair tek kelime etmemelerine bakın.
Gerçeği göreceksiniz.
Ağaoğlu mu? O sadece bir figüran.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSporcope
@sporcope
İddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yöneticiOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
daha önce taraftar tesisleri bastığında samet aybaba veto yemişti.. sürecin sonunda 2011 şampiyonluğu geldi.. sanırım ondan sonraki en büyük taraftar aksiyonu yaşanıyor bu akşam..
bir çuval inciri berbat etmekte üstümüze yok maalesef.. kırk yılın başı sinerji yakalanmış.. zaten bir tane adam gibi stoper alsan neredeyse hocasız kafaya oynayacaksın.. ama şu anda hocanın gitmesi demek tüm bu sinerjinin dağılması demek.. 2-3 maçtır sosanın tavırları vs. belliydi bişeyler olduğu..
hoca giderse 2. devre belki sturiçten daha fazla verim alırız ama onun harici takım çöküşe geçer..
bu krizi fırsata çevirmek için hocanın bu akşam sözleşmesinin uzatılması gerekir..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonra... boğazda kaldı sanki
pardon
Yorum
-
Daha geçen sene Onur yollananırken burada kişiler kulüpten üstün değildir zırvaları sıkan kişiler başkana ve yönetime saldırıyor bir kişi yüzünden. Ne oldu yönetimin istemediği oyuncu ile çalışmama hakkını çılgınlar gibi savunulurken istemediği hoca ile çalışmama hakkına neden saygı gösterilmiyor?
Hani kişiler kurumlardan üstün değildi?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum