Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan Yusuf u gönderdi masalı bozdu tamam para lazımdı ama bu 5 genç (Yusuf-Ömür-Parmak-Uğurcan ve Hüseyin) tek kart görmemiş aslan gibi pırlantalardı

Metin Ali Feyyazdı
    Ögün Hami Ünaldı
    Aykut Oğuz Rıdvandı

Yanlışlara en büyüğünü ekledi Ünal hoca olayında
    Yusuf'u kimler kimler aradı ikna edemedi arkadaş. Başkan keyfinden mi gönderdi. Tok satıcıyı oynamasa o parayı hava alırdık. Ne kadar kolay konuşuyorsunuz öyle bir çırpıda başkan gönderdi diye.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sporcope
      @sporcope
      İddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yönetici görevden alınacak.
      En son Emre Çömez tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:50.

Yorum

• Kriz yönetimi işinde çok kötü olduğumuzu düşünürsek sanırım şimdiden önümüzdeki iki seneyi çöp sayabiliriz.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• kırmızı çizgisi şike sezonu olan bir takımda malum şahsa güzelleme yapan birinin bu kadar destek bulması insanı düşündürüyor

biraz omurga olmalı insanda (Ünal hoca için söylemiyorum, o zaten karakter olarak üst düzey bir insan),

hem şikeye karşı dur hem bu şekilde davran

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstediğin kadar dalgaya vurabilirsin hocam, zaten gönderilme sebebi bu demiyorum. Sadece sebebin tamamen saha içinde oynanan kötü futbol olduğunu düşünmüyorum diyorum.

Yönetimin siyasetle geldiği bi ortamda, bu tarz şeylerin yaşanması kaçınılmaz oluyor.
            Kardeşim hoparlörden Vardar Ovası çaldı diyorum, kulüp profil resimlerini kendi değiştirdi diyorum. Bunlari yapan kulüp hocanın milliyetçiliğine mi takacak. Kulüp dışında diyorsan ozaman başkanı da göndermeleri lazım
            Işte oyuzden yazdıklarının bir dayanağı yok

Yorum

• Viranın yaptığı tam bir rezillik burda agaogluna mualefet eden biriyimde bu kulübün başkanına siz kimsinizde tesis basıyorsunuz.Hayırdır antalyadan 7 yerken akhisardan 7 yerken götünüze tutkal mı yapışmıştıda basamıyordunuz o tesisi.Iho denen cahil herif Trabzonsporu mahvederken mra denen futbol özürlüsü bizi rezil ederken nerelerdeydiniz.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ağaoğlu'na söverseniz asıl suçluyu göremezsiniz. Ağaoğlu'nu oraya getirenlere bakın. Takıma sponsorluk getirenlere bakın. Sene başında ben yıldız almam para vermem diyen başkana yıldız getirtenlere bakın.

He sonra bir de açın gündemin Ünal karaman olduğu saatlerde Aspor'un geyik muhabbetine ve meseleye dair tek kelime etmemelerine bakın.

Gerçeği göreceksiniz.

Ağaoğlu mu? O sadece bir figüran.

Yorum

• Aspordaki fotomaç genel yayın müdürü dün akşam Ünal’ın gitmesi ile ilgili ön hazırlığı yapmış ve Trabzonspor bu oyunla şampiyon olamaz demişti. Şimdiye kadar aspor’da hiç Trabzonspor’un T’sinin bile geçmemesi bundan olsa gerek. Ünal hoca gittikten sonra yayınlayacaklar destek gelmesin diye

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sporcope
                    @sporcope
                    İddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yönetici
                    sonra... boğazda kaldı sanki
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• daha önce taraftar tesisleri bastığında samet aybaba veto yemişti.. sürecin sonunda 2011 şampiyonluğu geldi.. sanırım ondan sonraki en büyük taraftar aksiyonu yaşanıyor bu akşam..

bir çuval inciri berbat etmekte üstümüze yok maalesef.. kırk yılın başı sinerji yakalanmış.. zaten bir tane adam gibi stoper alsan neredeyse hocasız kafaya oynayacaksın.. ama şu anda hocanın gitmesi demek tüm bu sinerjinin dağılması demek.. 2-3 maçtır sosanın tavırları vs. belliydi bişeyler olduğu..

hoca giderse 2. devre belki sturiçten daha fazla verim alırız ama onun harici takım çöküşe geçer..

bu krizi fırsata çevirmek için hocanın bu akşam sözleşmesinin uzatılması gerekir..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ünal hoca bu takımı getiremezzzz

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sonra... boğazda kaldı sanki
                          İddia... Ünal Karaman göreve devam ederse bir yönetici görevden alınacak.

pardon

Yorum

• Allah aşkına Ünal topku oynatıyor şu takıma giderse iyi olur kanaatindeyim.

Yorum

• Kimse kusura bakmasin bizim takimdan bi halt olmaz. Taraftari 2.yari icin umitlendirmemek icin yapilan bi hareket bence. Basardilar da. Emegine gecenlere tesekkur ederiz. Trabzonspor sevdami noktaliyorum artik.
                              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Daha geçen sene Onur yollananırken burada kişiler kulüpten üstün değildir zırvaları sıkan kişiler başkana ve yönetime saldırıyor bir kişi yüzünden. Ne oldu yönetimin istemediği oyuncu ile çalışmama hakkını çılgınlar gibi savunulurken istemediği hoca ile çalışmama hakkına neden saygı gösterilmiyor?

Hani kişiler kurumlardan üstün değildi?
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X