Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Hoca için hep 6 aydır top oynatmıyor deniliyor.

Doğrudur.

Ama geçen sene ki oyunu oynamamızı sağlayanda Ünal Hocaydı.

Bu sene acaba istediği kadroyu mu kurmadılar da hoca o oyunu oynatamıyor acaba.

Mesela Yusuf'un yerine oyuncu. mesela Onazi'nin yerine oyuncu. Mesela stopere oyuncu.

Bunların hiç biri alınmadı.Buna çoğumuz hemfikiriz.

Üzerine bir de Abduş gitti.Yerinde kim var Yusuf. Var siz düşünün.

Bunları Hoca değil yönetim yapacaktı ama yapamadı.

Hani Şenol Şenol diyoruz ya Şenol Hocanında gidiş sürecini hatırlatırım.

Oyun oynatmıyor rezillik vs diyerek göndermiştik.

Aynısı Ünal Hocaya oluyor.

Velhasıl iş buraya geldikten sonra aman diyeyim geri dönülmesin.

Başkana'da haksızlık yapmayalım.

Eğer biri gidecekse öyle ya da böyle Hocadır.(Her ne kadar Hocayı desteklesemde)

Elbirliği ile güzel bir düzenin içine ancak böyle edilirdi her kimin dahili var ise tebrikler..
    Ben bu işlere karışmam diyen kendisi aldırsaydı .Bu iş fb bjk veya gs de olsaydı çoktan kovulmuştu biz kendimizi millete reklam ediyoruz abiciğim açıklamayı yapın konuyu kapatın.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Berat Albayrak siyaseten her türlü eleştirilebilir de adam hasta Trabzonsporlu bunu her şekilde belli ediyor, niye takıma zarar vermek istesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene Yönetim ve Hocaya karşı Onur-Burak savunması ne kadar hatalı idi ise, bugün yönetime karşı hoca savunması da o kadar hatalı.

Yönetim asıldır. Kararı alır.

Umarım bu akıl küpü, dışarda bağıran kitle, yönetimin alın takımınızı demesine sebep olmaz.

Ben olsam tükürürüm işinize derim.
        İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lig leş atmiyor bircok Avrupa liginden daha zorlu ve daha rekabetci bir ligimiz var, kimse arayi acip gidemiyor oyle bir dunya yok. Sivas gaza geldi 37 puan yapti sadece 5 puan arkasindayiz, 2011 den sonra ilk kez ivme yakaladik neye gore basarisiz oluyor, bunca olumsuzluga ragmen 50 puan mi toplayacakti adam ne bekliyorsunuz ?

Ben 20 yildir futbolu takip ederim, birkac donem zirveye oynadik ama ilk kez buyuk takim oldugumuzu son 2 senedir hissettim, simdi yine Sota, Giray, Mra, Hami falan... Hatta abartip Mustafa Denizli diyen bile var. Sampiyonluk, Ajax modeli derken geldigimiz noktaya bak yaw...
        rekabetçi lig mi??

hocam nerede gördün sorması ayıp ligde bütün şampiyonluklara sahip kulüplerin ilk 2 de olmadığı Lig

ingiltere almanya italya ispanya??

fb bjk gs leş atıyor kayseri ankaragücü antalya gibi kulüpleri ptt ye koy oradan düşerler

takımın isminin sivas olmasına gerek yok ligde 9/8 g yapan zaten ligde iyi yerde yer alması gerekir

Rekabetçi bir lig falan olduğunu sanmayın

takımların çoğu leş biz de dahil

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yarın saha sonuçları aynı olup ligi 3. 4. 5. bitirirsek yönetim de gitsin öyle mi.

Kendi adıma söyleyim ne Ünalsporluyum ne de sizin gibi ağaoğlu sporlu.

Benim için TS adına kim iyi işler yaparsa, elini taşın altına sokarsa gitmesini istemem.

Hele ki TS nin şu anki durumunda en son olması gereken şey oluyor.

Unutmayın yarın benzer bir şey olduğunda siz savunur durumda olacaksınız. Haklı da olsanız olmaması gereken şeyler olacak. Dğerlendirme yaparken sadece başarı odaklı yapmamak gerekiyor şu aşamada.
          Ağaoğlusporlu değilim, klübü hiç edenlerden sonra klübe yatırım yapan, doğru yöneten insanlar gördük ve sahip çıkıyoruz.
          Geçen sezonda Ünalsporluydum heralde ki 5-0 yenildiğimizde Ünal Karaman'ın sözleşmesi uzatılsın diyordum.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ünal hoca gider yapıyor eyvallah kabul edelim madem peki sorum şu bu kadar iyi hocaysan bundan sonra hangi takımla ne yapacaksın ? Başkan sana hakaret etmedi takım kötü oynuyor dedi eleştirilmeyi kaldıramıyorsan git evde fm oyna !!! Takım 10 haftadır sahada yürüyor kim hesap verecek malzemeciye mi sorulcak bu soru ??? Yıldız adam mı alındı diyor alınan adamlar içinde dünya starları sosa gibi top ustası shorlot gibi genç ve kaliteli golcü eldekiler de mevcut zaten 2 defans da alınsa zaten takım kendi kendine oynayacak yani anlamak mümkün deil bu havaları

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              daha önce yapmadığı şey değil..
              Sıkıntı yok ozaman bidaha yapar görürüz

Yorum

• trabzonspor taraftarını karşısına alan hiç bir başkan ne yaparsa yapsın o koltukta kalamaz ünal karaman dönmezse ağaoğlu istifa etsin direk çünkü kalamaz

Yorum

• Bu süreçte Başkan EGO YAPTI ve gaza geldi

Vira

Yeni Şafak

Gurbetçi Gençler

Bmn

Açık ara ülkeyi yaktı ve büyüklüğümüzü hatırlattı

Trabzon nedir? KAHPE DÜZENE BAŞKALDIRIDIR

3 BÜYÜTÜLMÜŞ İTLERİ YIKANDIR

OY YİĞİDİN OY CİVANIM şarkısındakidir

Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Inaniyormusun yazdıklarına
                    Bayrağa dönmüş muş de bilmem ne
                    10 kasımda sosyal medya profilini Atatürk olarak hoca değiştirdi. Türk bayraklarını da hoca dağıttı
                    Hatta dur en çok rahatsızlık olunan şey 10 kasımda takım ısınırken Vardar Ovası çalmasıydı stat hoparlöründen.. o grup bundan çok rahatsız oldu ipler orda koptu
                    İstediğin kadar dalgaya vurabilirsin hocam, zaten gönderilme sebebi bu demiyorum. Sadece sebebin tamamen saha içinde oynanan kötü futbol olduğunu düşünmüyorum diyorum.

Yönetimin siyasetle geldiği bi ortamda, bu tarz şeylerin yaşanması kaçınılmaz oluyor.

Yorum

• Taraftar gruplarının ışık hızında hareket edip tesislere doluşması ve yönetim aleyhine slogan atması son derece yanlış.
                      En son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:10.
                      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal hoca gider yapıyor eyvallah kabul edelim madem peki sorum şu bu kadar iyi hocaysan bundan sonra hangi takımla ne yapacaksın ? Başkan sana hakaret etmedi takım kötü oynuyor dedi eleştirilmeyi kaldıramıyorsan git evde fm oyna !!! Takım 10 haftadır sahada yürüyor kim hesap verecek malzemeciye mi sorulcak bu soru ??? Yıldız adam mı alındı diyor alınan adamlar içinde dünya starları sosa gibi top ustası shorlot gibi genç ve kaliteli golcü eldekiler de mevcut zaten 2 defans da alınsa zaten takım kendi kendine oynayacak yani anlamak mümkün deil bu havaları
                        La kim alır onu kayseriye gider -50 averajla karabükspor gibi küme düşer ünalın görüp göreceği nimet Trabzonspor onuda kendi elleriyle mahfetti.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iho ellerini ovusturacak buyrun ceneze namazina..
                          Ünal hocayı ölümüne savunanlar kabul eder bunu. Hani hoca giderse hami gelecek giray gelecek diyenler, müstehak diyenler.

Yorum

• Başkan Yusuf u gönderdi masalı bozdu tamam para lazımdı ama bu 5 genç (Yusuf-Ömür-Parmak-Uğurcan ve Hüseyin) tek kart görmemiş aslan gibi pırlantalardı

Metin Ali Feyyazdı
                            Ögün Hami Ünaldı
                            Aykut Oğuz Rıdvandı

Yanlışlara en büyüğünü ekledi Ünal hoca olayında
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atatürk tişörtü, Başkanın isteğiyle olan bir durum değil mi?
                              Ünal hoca maçtan sonra söylemişti, hocanın isteğiyle yapılmış bişeydi.

Demek istediğim şu, hocanın ayrılış sebebi bu tişörtle çıkması değil. Sırf siyasi görüşü sebebiyle ona karşı tavır takınan bazı yönetici tayfası.

Yorum

• Ünal giderse yolu açık olsu. Adam olsa gitmezdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X