İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tane TD ismi verdim sayfaları geri çek bulup okuyabilirsin...
Bilim tek başına bir anlam ifade etmez tabii ki..Bunun yanında ticaretle uğraşacaksın ticareti maliyeyi ekonomiyi bileceksin en önemlisi pazarlamayı..Bunlar önemli düsturlardır ve ehemmiyeti açıktır..Kulüp yönetimi için geçerli şartlardır bunlar.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun vadede yabancı hoca doğru hamle olur.tabi bunu araştırmadan yapamassın.yönetim bunu önceden şu yabancı hoca alınır diye araştırdıysa kapılar ardında konuştuysa bilemem.yerlilerden hayır gelmez.ben sonuç adamı değilim.inan ki değilim ancak bu adamla olamayacağımız belli.yerli aday hocalar ne yapar dersen? bu sene şampiyonluk getirecek bir yerli hoca varsa bunu sadece Şenol hoca yapar
Taraftar fevri davranır gömer de göğe de çıkarır
Ya sonrası diye sorarsanız taraftara, onda "sonra" kavramı yoktur, anlık duygusal hazlar vardır.
İnşallah yönetim taraftar aklıyla karar alıp, sonrasını da taraftara bırakmamıştırEn son fawefan tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:07.
Yorum
-
Ünal karaman 1,5 yil önce 2. liglerde sürünüyordu....agaoglu haric ona inanan yoktu...
zaten baska bir takimda tuttunabilecegini düsünmüyorum....biz iyi sabrettik....6 aydir top oynamior bu takim...
camiayi tanimasi..iyi bir motivatör olmasi disinda bir etkisi yok...
2 yildir defansa cözüm bulamadi....fakat sezon sonuna kadar kalmaliydi...suan shota haric bize yakisacak bir antrenör göremiorum...
mutlaka bu camiayi taniyan birisi gelmeliSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
shota konusunda bir şey diyemem gelirse faydalı olur mu?
bilmiyorum
çok zeki bir insan ama şuandaki ekibi kim hiç bilmiyorum...
shota faydalı olabilir belki altı aylık dönemde ama şenol hoca olsa çok daha iyi olur altı aylık için söylüyorum tabi"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı denyolar hala yeni hoca ve uzun vade kelimelerini aynı cümlede kullanıyor. aklımızla alay mı ediyorsunuz lan?
Yorum
-
Traftar bu işe el atmalı. Tamam ünal hocanın eleitirecek çok yanı olabilir. Ancak 1.5 yıldır yaotıkları da ortada. Bu saattem sonra ünal hoca kalsa ne olacak. Araya sıkıntı girdi bir kere. Sene sonunu zor buluruz. Klasik trabzonspkr ilte. Karıştırması en kolay camia. Hatta dışarıdan hiçbirşey yapmana gerek yok. Futbolu da çok iyi biliyır gazını ver gitsin. Şimdiden kaotik yıllara hoş gelsin diyebilirz. Yakında ağaoğlu da gider. Gelir iho. Bitiremediği işi tamamlar olur biter.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoraya ahmet yazmışım görmüyon mu kör, yanına doğan'ı eklemişim, fıratcan'ıda ekleyebiliriz
sana uymam cocuk.
doğan yazdığın gerçeği değişmedi bu arada.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Mehmet Yiğit Alp denen arkadaştan şüpheleniyorum hep içerdeki truva gibi her yönetimde var maşallah.
Kimse bu içerde tüm düşmanların ta amkAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Haber gerçekse yollar ayrılmalı. Taraftar zoruyla yürüyen ilişki daha kötü olur. Tesislere gitmek falan boş iş. Ünal hoca gayet başarılı, bu imkanlarla daha ne yapacaktı? Ağaoğlu resmen ayağına sıktı. Gelebilecek bir hoca yok, hele yabancı gelirse komedi olur.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum