Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vira ne zaman kombine istemiş? Dip not Antalyalıyım. Trabzon'la bir bağım yok.
    İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ip dun aksam kopmustu zaten degil trabzonspor cemiskezeksporun baskani yonetimi bile ben adamin bogazina takilirim diye kendisine atar yapan hocasinin bu sozlerine kayitsiz kalamazdi yok oyle bir dunya ..taraftarin tesislerde yaptigi davranis yanlis sorunu sadece daha da buyutur bu ki zaten kurumsal yapi icinde yonetim taraftarin istedigine gore hareket etseydi bugun onurda burakda hala basimizsa dertdiler.artik hocanin kalacagi ortayolun bulunacagi varsada taraftarin bu hareketi sonrasi korktuda geri adim attilar dememek icin sirf bu konu kapanmistir iki tarafada hayirli olsun..surec buraya nasil geldi konya macina kadar surekli tam destek verdi baskan hocaya, hatta hoca yonetimin transferlerini basin toplantisinda elestirdiginde bile eski oyuncularla devam edecegiz yeni transferlerden memnun degilim verim alamiyorum derken sesi cikmadi ,konya macindan sonra hakli olarak bir elestiride bulundu ki baskan bu zaten taraftarin yuzde 90 ninin gordugu birseydi bunu bile kaldiramayan hoca ilk firsatda ben adamin bogazinda kalirim diyorsa hakli olarak kapi gosterilir dur bakalim hocam sen daha boyle atar yapacak kadar ne zaman hoca oldun derler adama..keske boyle olmasaydi ama bir yerde yonetimde mecbur kaldi kayitsiz sartsiz destekde bir yere kadar..bu saatden sonra kalmasi sadece kaos yaratir diye dusunuyorum duygusalligin oldugu yerde basariya yer yoktur.viranin canli yayinda attigi sloganlar tam rezillik vira sende bunu yapiyorsan pes diger gruplardan bir farkin var diye biliyorduk resmen verilmeyen kombinelerin intikami aliniyor.

Yorum

• Aradaki bağların sadece sahada oynanan oyun veya başkanın açıklamalrı sebebiyle koptuğunu düşünmüyorum.

Takımı ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkaran Ünal hocaya tepkili yöneticilerin de olduğunu biliyorum.

Sırf bayrağa dönüp istiklal marşı okuttuğu için hocaya tavır almış üst kesimden insanlar da var.

Olayın bu tarafının da olduğunu düşünüyorum, kendi düşüncem bu.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giray dur zaten ortalık karışık
        Bu da ayrı bir dangalaklık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahmet Ağaoğlu deseki bu saatten sonra ben de bırakıyorum nolacak
          Ben olsam derim vallahi.
          Kulübü borcun dibinde alıp kafayı duvara vurmayı göze almışım.
          İlk defa başkan olarak bankalar ile anlaşmayı imzalayıp kendimi de riske atmışım.
          Dışarda bir güruh.
          Niye dursun ki?

Siyasi baskı ile durursa durur adam böyle durumda.
          Hani kıramadığın insanlar ricacı olurlar.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Ağaoğlu deseki bu saatten sonra ben de bırakıyorum nolacak
            O zaman işler kötüye gider, çünkü Ahmet Ağaoğlu gibi başkan bulamayız.

Yorum

Bşb. Belediye Başkanı, Murat Zorluoğlu destek tweeti attı. Konu saptırılıyor.

Olay, Yönetim ve Hoca arasında.

Sırasıyla atıştılar gözümüzün önünde

Hoca "Futbolun Doğasında var."
              Başkan "Bu oyun bize yakışmıyor, 1-2 maç olur ama sürekli böyle olmaya başladı."
              Hoca "1 e 1 de gelirse ben yüzüne karşı söyleyeceklerim başka olur."
              kardeş murat zorluoğlu kim, iki numaranın karşısında?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Doğru olan sezon sonu göndermekti ama Ünal hoca da demeçlerinde hakaret etti ve süreci hızlandırdı.

Velhasılı taraftar grupları birleşerek Ünal hocaya destek gösteriyor ve muhtemelen onların istediği olacaktır.
                SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'da Ünal Karaman ile yolların ayrılmasına tepki gösteren ve tesislerine önüne giden taraftarlar, "Ünal'ı satan'ı biz de satarız! Yönetim gelecek, hesap verecek" şeklinde tezahüratlar yaptı.
                  Ünal Karaman'spor arkadaşlar stada mı gelmeyecek ne yapacak. Şahıslar üzerinden klübe sırt çevirecek varsa zaten derhal çevirsin.

Yönetim bu klübü sıfırı tüketmiş noktadan aldı ve çok da doğru işler yaptı. Ortada bir başarı varsa aslan payı yönetimindir.

Geçen sezonki perfromansda hocaya teşekkür ediyorum ama bu sezon bu klübün başında hoca olmasaydı da ilk devre 32 puan alırdı.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman işler kötüye gider, çünkü Ahmet Ağaoğlu gibi başkan bulamayız.
                    giderse git ağaoğlu ünal karaman gibi hoca bulamayız asıl

Yorum

• Başta bu iş bu kadar dallanıp budaklanmadan taraflar (başkan-hoca) olayı hemen sıcağı sıcağına soğutacaklardı. Şimdiyse artık iki ucu b.klu değnek oldu.

Karaman kalsa dert kalmasa dert.

Bundan sonrası tamamiyle yönetimin elinde. Karaman'ı gönderip yerine saçma sapan birisini getirirlerse bunca zamandır adım adım geldiğimiz noktadan hızla dibe çöküş başlar. Getirdikleri kişi saçma sapan da olmasa başarısız olursa kendileri de yolcudur Abbas bağlasan durmaz.

Sadece gitseler iyi bunca yıllık yapılanmanın da anasını belleyebilirler.
                      En son My tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:34.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Klüp başkanı nerede? Yardımcısı nerede? Açıklama nerde? Klüpte neler oluyor hiçbir açıklama yapılmaması çok ama çok enteresan.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aradaki bağların sadece sahada oynanan oyun veya başkanın açıklamalrı sebebiyle koptuğunu düşünmüyorum.

Takımı ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkaran Ünal hocaya tepkili yöneticilerin de olduğunu biliyorum.

Sırf bayrağa dönüp istiklal marşı okuttuğu için hocaya tavır almış üst kesimden insanlar da var.

Atatürk tişörtü, Başkanın isteğiyle olan bir durum değil mi?

Yorum

• Taraftarın istediği olmaz.
                            Olursa başkan bırakır.
                            Onur'u , Burak'ı affetmemiş adam ...

Baktı olmuyor bırakır.

Böyle bir yönetme olmaz.

Yorum

Ünal Karaman'spor arkadaşlar stada mı gelmeyecek ne yapacak. Şahıslar üzerinden klübe sırt çevirecek varsa zaten derhal çevirsin.

Yönetim bu klübü sıfırı tüketmiş noktadan aldı ve çok da doğru işler yaptı. Ortada bir başarı varsa aslan payı yönetimindir.

Geçen sezonki perfromansda hocaya teşekkür ediyorum ama bu sezon bu klübün başında hoca olmasaydı da ilk devre 32 puan alırdı.
                              ünal karaman olmasa bugün herkes başkanı istifaya davet ediyordu

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aradaki bağların sadece sahada oynanan oyun veya başkanın açıklamalrı sebebiyle koptuğunu düşünmüyorum.

Ohaaa yalan olurda bu kadar olur yazık gerçekten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X