Vira ne zaman kombine istemiş? Dip not Antalyalıyım. Trabzon'la bir bağım yok.
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ip dun aksam kopmustu zaten degil trabzonspor cemiskezeksporun baskani yonetimi bile ben adamin bogazina takilirim diye kendisine atar yapan hocasinin bu sozlerine kayitsiz kalamazdi yok oyle bir dunya ..taraftarin tesislerde yaptigi davranis yanlis sorunu sadece daha da buyutur bu ki zaten kurumsal yapi icinde yonetim taraftarin istedigine gore hareket etseydi bugun onurda burakda hala basimizsa dertdiler.artik hocanin kalacagi ortayolun bulunacagi varsada taraftarin bu hareketi sonrasi korktuda geri adim attilar dememek icin sirf bu konu kapanmistir iki tarafada hayirli olsun..surec buraya nasil geldi konya macina kadar surekli tam destek verdi baskan hocaya, hatta hoca yonetimin transferlerini basin toplantisinda elestirdiginde bile eski oyuncularla devam edecegiz yeni transferlerden memnun degilim verim alamiyorum derken sesi cikmadi ,konya macindan sonra hakli olarak bir elestiride bulundu ki baskan bu zaten taraftarin yuzde 90 ninin gordugu birseydi bunu bile kaldiramayan hoca ilk firsatda ben adamin bogazinda kalirim diyorsa hakli olarak kapi gosterilir dur bakalim hocam sen daha boyle atar yapacak kadar ne zaman hoca oldun derler adama..keske boyle olmasaydi ama bir yerde yonetimde mecbur kaldi kayitsiz sartsiz destekde bir yere kadar..bu saatden sonra kalmasi sadece kaos yaratir diye dusunuyorum duygusalligin oldugu yerde basariya yer yoktur.viranin canli yayinda attigi sloganlar tam rezillik vira sende bunu yapiyorsan pes diger gruplardan bir farkin var diye biliyorduk resmen verilmeyen kombinelerin intikami aliniyor.
Yorum