Bilgi kirliligi cok fazla sakin olmakda fayda var resmi aciklama gelmeden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay hocanın siyasi görüşüyse hakkaten büyük rezillik.
Dedikodu yaparak olay başka tarafa çekilmeye çalışılıyor. Algı oluşturulup ihale gidip Bakan'a yıkılmaya çalışılıyor da konu bana göre net.
Ünal Hoca, emeklerinin çok değerli olduğunu düşünüp istemediği tip oyuncuların alınıp takım içi pozisyonunun zayıfladığını ve oyuncu grubu üzerinde etkisinin azaldığını düşünüyor. Yönetim oyunun giderek çekilmez hale gelmesinden ve umut vaat etmemesinden rahatsız. Medya'nın önünde karşılıklı olarak atıştılar. Sorun bence gayet net. Ünal Karaman sezon başında Onazi ve Yusuf stilinde 2 oyuncu aldırmak için bastıracaktı, "ben transfere karışmam o işleri profesyoneller yürütüyor." demeyecekti. Şimdi Mikel,Sturridge benim oyun tarzıma uymuyor demek kendisini kurtarmaz.
Yönetim enkaz devraldım derse haklı, sıfırı tüketmiş bir takımı toparladılar. Klübün bir havaya girememesi ve şampiyonluk için oyuncu grubunda kenetlenmiş olmaması yönetimin Novak,Sosa gibi oyuncuların sözleşme yenilememesine yönelik de elini zora sokuyor. Muhtemelen yönetimin içinde ilk yarıyı lider tamamlayabilirdik düşüncesinde yöneticiler de var. Ü.Karaman'ın yetersiz olduğunu düşünüyorlar.
Biz genelde tribünler istifa istifa diye bağırınca aksiyon alan yönetimler gördüğümüz için, gidişatı görüp önceden pozisyon alan yönetimlere pek alışkın değiliz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben unal karamanın yanında olanlardanım .
ama bu goruntu onur kıvragın takımda at kosturup , yollanmak istendiğinde ise yonetım gıder onur kalır donemını hatırlattı .
bu kulubu taraftar yonetecekse agaoglu durmasın bosuna orda
Kangren olmadan kesmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet takım kötü oynuyor. Sorumluluk bende diyememiş demek ki.
Bunu söyleyemiyorsan gideceksin tabi ki.
Gitmesi gerekiyordu. İnşallah yerine işi futbol olan biri alınır..***GeNÇ***
Yorum
-
kırk yılda bir çok avantajlıyız.. iki net transferle şampiyonluğun en büyük favorisi olma yolundayız.. ikindi devre fikstür tamamen bizim lehimize.. yaptığımız şeye bak.. Vallahi bize gülmek haram!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum