Eğer Ünal Karaman gönderilecekse 43 yıllık aşkım yalan olacak. Trabzonlu Trabzonspor'lular cidden herşeyi bildiklerini sanıyorlar. Yazık cidden. YAZIK!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Taraftara (https://forum.bordomavi.net/showthre...a-Etmeli-midir bu forumun bile %43'ü) hain ve paralı köpek demek serbest mi?
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun şampiyon olabileceğini sanmıyorum
geçmiş olsun
yeni gelecek hoca sezon sonunu bulmadan gidecektir
alacağı milyonlar da cabası
bu yönetim bunca istanbul galibiyetini bundan s onra rüyasında görürür
şu dakika itibarı ile başkanı desteklemeyi bırakıyorum
pavalı köpeklerin ekmeğine yağ sürmüştür...İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocanın gitmesini isteyenlerin istisnasız alayı haindir...
şu an Türkiyedeki en formda hoca ayrıldı
beyinsizlikte dünya markası olmaya adayız...Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden gocundun ki ve hangisine pavalı köpeğe mi haine mi?
yarası olan sendromu
hadi ordan önce adam olun sonra beni alıntılayın
sadece adamlara cevap var bundan sonra
düşmediniz takımın yakasından...Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizden bi cacik olmaz 100 senede gecse hersey iyi giderken 3 4 transferle daha iyi olacaken isleri berbat etdik yine bu spekulasyonlari cikmasi bile takima zarar kanser etiniz lan bizi yeter
İlk 3 bile imkansız artık HAVA BOZULDUTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray hoca ile ilgili mesajım taze
Hoca denince aklına giray bulak samet aybaba geliyorsa ben ne yapayim
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitmesini isteyenlerden öneri bekliyorum. Ama liste veriliyor isim verilemiyor. Çünkü seçilecek adama da muhalefet olup yine haklı olacaksınız. Lanet olasıca güzel hayat. Hep haklısınız değil mi.
Yorum
-
hedef şampiyonluksa gitsin ki gitmiş zaten hayırlısı olsun ancak yerine giray veya ali veli gelecekse ğnalın gitmesinin bir espirisi yok.hea başkan bunun planını yaptıysa iyi bir hoca getirirse yabancı ekip de olursa şahane iş yapar.İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediklerin dogru suan bunu yapamasin sezon sonu olur bu dusunursun suan oyle bir luxun yokİlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenenmedi mi yabancı hocalar.
İçimizden çıkmış insanalara bile 2 sene sabredemiyoruz. Yabancı hoca 6 ayda gider net.
Personel olarak kesinlikle uzman kişilerle çalışmalıyız. Katılıyorum ama bu da bir bütçe işi.
Kondisyoner kesinlikle yabancı olmalı, diğer antrenörlere de yabancı eklenmeli. İşin ehli kişiler
Ama td başka birşey. Çok rahat maddi durumlarda iyyi genç td ler denenebilir ama bizim buna lüksümüz yokEn son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:26."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum