Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Ünal Karaman gönderilecekse 43 yıllık aşkım yalan olacak. Trabzonlu Trabzonspor'lular cidden herşeyi bildiklerini sanıyorlar. Yazık cidden. YAZIK!

Yorum

• Ne girayi olum giray kim hayatında 20 tane takımı küme düşürüp kaçmış adam.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocayı bende tutmuyordum ama büyük risk aldı başkan. İkinci yarı kötü gidersek koltukta kalamaz.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ilginç şeyler oluyor sanırım
          Detaylar geldikçe anlarız
          Ama bekledigim veya olmasını istediğim bir şey değildi

Yorum

• Taraftara (https://forum.bordomavi.net/showthre...a-Etmeli-midir bu forumun bile %43'ü) hain ve paralı köpek demek serbest mi?

İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonsporun şampiyon olabileceğini sanmıyorum

geçmiş olsun

yeni gelecek hoca sezon sonunu bulmadan gidecektir

alacağı milyonlar da cabası

bu yönetim bunca istanbul galibiyetini bundan s onra rüyasında görürür

şu dakika itibarı ile başkanı desteklemeyi bırakıyorum

pavalı köpeklerin ekmeğine yağ sürmüştür...
            İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocanın gitmesini isteyenlerin istisnasız alayı haindir...

şu an Türkiyedeki en formda hoca ayrıldı

beyinsizlikte dünya markası olmaya adayız...
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Evet takım kötü oynuyor. Sorumluluk bende diyememiş demek ki.
              Bunu söyleyemiyorsan gideceksin tabi ki.

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden gocundun ki ve hangisine pavalı köpeğe mi haine mi?

yarası olan sendromu

hadi ordan önce adam olun sonra beni alıntılayın

sadece adamlara cevap var bundan sonra

düşmediniz takımın yakasından...
                Benim buradan ne etkim var takıma çok merak ediyorum.. formami alıp güzelse maçımı izlerim.. sen kimsin millete hain diyorsun.. sen nesin kahraman misin Unal Karamani destekliyorsun diye?
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizden bi cacik olmaz 100 senede gecse hersey iyi giderken 3 4 transferle daha iyi olacaken isleri berbat etdik yine bu spekulasyonlari cikmasi bile takima zarar kanser etiniz lan bizi yeter
                  Aynen böyle tüm hava bozuldu, 3 maç kredisi varsa 1 maça düştü ilk krizde altı bomboş bomba

İlk 3 bile imkansız artık HAVA BOZULDU
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Giray hoca ile ilgili mesajım taze

Hoca denince aklına giray bulak samet aybaba geliyorsa ben ne yapayim

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Benim aklımda biri yok. Hali hazırdaki adam yeterli dyorum.

Gitmesini isteyenlerden öneri bekliyorum. Ama liste veriliyor isim verilemiyor. Çünkü seçilecek adama da muhalefet olup yine haklı olacaksınız. Lanet olasıca güzel hayat. Hep haklısınız değil mi.

Yorum

• Yukarıda geçen isimler gelirse cidden bunlarda akil yok derim

Yorum

• dedikodularla yediler kulübü. inanılmaz inanılmaz ya inanılmaz. kimin en ufak emeği varsa şu işte önce aklını sonra vicdanını
                        En son B61 tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:25.

Yorum

• hedef şampiyonluksa gitsin ki gitmiş zaten hayırlısı olsun ancak yerine giray veya ali veli gelecekse ğnalın gitmesinin bir espirisi yok.hea başkan bunun planını yaptıysa iyi bir hoca getirirse yabancı ekip de olursa şahane iş yapar.
                          İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dediklerin dogru suan bunu yapamasin sezon sonu olur bu dusunursun suan oyle bir luxun yok
                          içimizden çıkması önemli değil yabancı hoca şu anda alınırsa hemen başarılı olmayabilir ama önceden düşünülmüş veya kolay adapte olabilecek bir hocaysa herşey mümkün.devre arası değil de dönem başında hocanın gitmesi gerekiyordu bence.şimdi top başkanda başkanın getireceği dandik bir hoca olmamalı adam gibi bir stratejik zeki bir insan lazım takımın başına.ekibe gelirsek ekip de değişmeli teknik ekip de şart.bakalım kim gelecek?yabancı hoca ve teknik ekip senelerdir denenmedi en son yabancı hocamız millattan önce gibi ....hep yerli yerli gittik malesefff.doğru hocayı bulursak yabancı hocalarla başarılı oluruz.Ünala çok sabrettik.aslında bana sorarsan Ünal Karamana başka görev verilmeli klupte.faydası olur ama hocalık asla.
                          İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Denenmedi mi yabancı hocalar.

İçimizden çıkmış insanalara bile 2 sene sabredemiyoruz. Yabancı hoca 6 ayda gider net.

Personel olarak kesinlikle uzman kişilerle çalışmalıyız. Katılıyorum ama bu da bir bütçe işi.

Kondisyoner kesinlikle yabancı olmalı, diğer antrenörlere de yabancı eklenmeli. İşin ehli kişiler

Ama td başka birşey. Çok rahat maddi durumlarda iyyi genç td ler denenebilir ama bizim buna lüksümüz yok
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:26.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Göndermekte geç bile kaldık. Hayırlı uğurlu olsun.
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Çok büyük yanlış,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• Henüz bilgi kirliligi var.Sabredin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X