İşte geliyor özel harekat
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim kadar vefasiz . kiymet bilmeyen kitle var mi acaba ? sadi hoca . senol hoca . ve bir okadar futbolcuyu aglayarak kovaladik bu klubten . ama gun gelir hesap doner bu adamlar vebali bizi bulur . yazik oldu hocaya .
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmniyet müdürü ne arıyor orda,saçmalığa bak ne alaka kardeşim.Emniyet müdürü mü yönlendiriyor hocayı ben anlamadım.Emniyet müdürü ve özel harekat müdürü oradaysa siyasiler hocayı göndermiş olabilir.En son Gökhan Balcı tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:08.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Dünkü maç sonu basın toplantısının tamamını bir kaç saat önce izlemiştim.. hocaya yöneltilen çoğu soruyu bizler de burada tartışıyoruz zaten.. maç sonlarında olduğu gibi yine hiçbir eleştiriyi kabul etmemiş ve kendini eleştirenlere de başkan dahil çok sert ifadelerde bulunmuş.. her ne kadar eleştirmiş olsak da şu durumda böyle bir ayrılık doğru olmaz.. umarım istifa haberleri doğru değildir.
Yalnız şunları da yazmadan edemeyeceğim.. gerek sosyal medya gerekse de burada abuk subuk şeyler yazılıp çiziliyor.. Trabzonspor'u tutmayı bırakacak olanlardan tutun da başkana yönetime bela okuyan kendileri gibi düşünmeyen insanlara hain diyenler.. bir dakika beyler ya.. o kadar olay yaşandı kimler gelip geçti bu takımın başından.. futbolcusu,teknik adamı,başkanı.. hiç mi akıllanmadık.. şahısları Trabzonspor'dan üstün tutmak da neyin nesi ?
2 sene önce Ünal hoca mı vardı piyasada ? Hangi takımla neyi başarmış ? Daha iyi bir hoca bulunamaz mı ? Neden bize Sadi,Giray vs müstehak ? Son 2 sene elbette daha başarılı bir tablo var ortada ama yeterli değil malesef.. baktığında 70 resmi maçın yarısını kazanmışsın..
Neyse umarım hayırlısı olur.En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:08.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmniyet Md. nün ne işi var anlamadım ki meselede!!!
Özel harekat falan.
Etraftaki kalabalığı dağıtmaya geldilerse ne ala!
Yorum
-
özel harekat da işin içine girdiyse mevzu büyük..
arkadaşlar burada ünal hoca için en çok eleştiri yapanlardan biri de benim.. ama şu anda sonuna kadar hocanın arkasında durmalıyız..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel kurmay ve Cumhurbaşkanı da olaya müdahil olmalıhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum