Ağaoğlu Denizliyi getirmez.ünalci tayfa bin yıpratıcı söylemleri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Doğruysa çok güzel değilse daha da güzel haber. Takke düşecek kel görünecek, buyrun bakalım getirin teknik kapasitesi yüksek hocanızı. Giray bulak mı olur kim olur göreceğiz.
Başkanın işi artık zor, getirdiği hoca başarısız olursa ki öyle olacak süper bilmiş taraftar onu suçlayacak işin içinden çıkacak.
Büyük aldanma büyük hata.
Bir çuval inciri bok etmek budur işte.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüna hoca giderse ilk 6 da bile bitiremeyiz. pochettino bile gelse olmaz ünal hoca ben bu takımın hamurunda vardım diyor farklı dokular bize uymuyor. kloop gelse yalan.
Yorum
-
Yabancı hiçbir hoca başarılı olamaz. M. Denizli. Giray bulak. F. Tekke. Şota bu isimleri şuanda anmak bile komedidir. Bu aaydığım isimlerin hangisinin şuanda ünal hocadan bir fazlası var. Garantisi var mı bu iamlerin daha başarılı olacağının.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam sence bulamıyor mu
yoksa bulacak yeteneği yok mu?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
kimi getireceksin başkan ünalı bırakma bu adam bizi en kötü zamanımızda top oynattı. oturup konusun istanbul takımı taraftarları bayram ediyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ünal Karaman’ın Trabzonspor’dan ayrılmak isteme sebebi şu; Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Mustafa Denizli ile görüşme gerçekleştirmesi. Bunu öğrenen Ünal Karaman 'Arkamdan iş çevrilen yerde durmam' diyerek ayrılmak istiyor.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum