Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• , bu güne kadar destekliyordum seni ama artık sıfırsın
    En son B61 tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:09.
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      üstü olmaz... gelir içine eder gider.. kim gelirse gelsin olmaz arkadaş. bitti bu iş taraftar toplanıyormuş.. testi kırıldı ünal karaman geri dönse ne olacak 3 maç sonra gidecek... ayrılıktan sonra barışsan bile o yara kapanmaz.. bitti bu iş bu saatten sonra.. başkan yaptığı hatanın öyle bi acısını çekecekki 2. yarı başlasın görücez.

Yorum

• Burak bey vardı forumda gazeteci burak bey forumdaysan bir duyum söyle ben yalan haber oldugunu dusunuyorum.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ünal hocanın hatalar zinciri karşılığında gitmesi ayrı bir olay bazı 3 kuruşluk futbol cahillerine yedirilmeye çalışılması ayrı birşey başkan sende buna çanak tuttun ya yazıklar olsun sana
          yanındaki sansarlar muharrem usta dönemindede leş gibi transferlerle mahvetmişti kulubü bu transfer dönemide mahvettı suanda karşı çıktı ünal diye yediriyorsun onu tekrar yazıklar olsun sana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçen sene devre arasında transfer yasağı alırken kovsaydınız ya hocayı. şimdi getirdiğiniz hoca verir size liste alırsınız istediğini oyunculuları. öyle almanya 3. ligde burger king'de çalışan ahmet'le doğan'ı herkes kabul etmez.
            boş laf yapmadan önce biraz araştırsan?

doğan almanya ucuncu liginden gelmedi, lask linzden geldi

hani şu haalandın harikalar yarattığı ligde ikinci sırada olan takım

Yorum

• Bu Mehmet Yiğit Alp denen arkadaştan şüpheleniyorum hep içerdeki truva gibi her yönetimde var maşallah.
              Kimse bu içerde tüm düşmanların ta amk
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• "Ünal Karaman’ın Trabzonspor’dan ayrılmak isteme sebebi şu; Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Mustafa Denizli ile görüşme gerçekleştirmesi. Bunu öğrenen Ünal Karaman 'Arkamdan iş çevrilen yerde durmam' diyerek ayrılmak istiyor.
                En son B61 tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:09.

Yorum

• bazı denyolar hala yeni hoca ve uzun vade kelimelerini aynı cümlede kullanıyor. aklımızla alay mı ediyorsunuz lan?

Yorum

• Resmi açıklamayı beklemekte fayda var.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• takımdan nemalanan başka bir işi olmayıp kaosta başvurulan ve bununla beslenenler taımların öteden beri başlarının belasıdır muhalefet yada iho gibi tipler tarafından kullanılır ve bir çeşit mafyamatik yöntemlerle takımdan sürekli asalak gibi beslenirler

öncelik Trabzonspordur her şeye ragmen ilk üç gi,bi beklenmedik bir yerde ve geçen sene sadece ortay sürdüğü gençlerle inanılmaz işler yapılmıştır

takımın ytarısı satılmış geçnç vs denip kadro küçültülmüştür ( bu kesinlikle doğruydu ayrıca )

bunların hepsinden de başka hoca ile çıkılamazdı gördük

ist üçlüsüne karşıda Şenol hoca da dahil en olumlu tablo oluşturulabilmiştir

bu durumda işler yoluında giderken bu pavalı kişilikler ortamı karıştırmak için çatlaklar oluştururlar şu dönemde hocanın gidişi böyle bir çatlaktır

finansal fair play nedeni ile de o tür bir hoca getirilemeyecektir

ayrıca milyonlar verilip getirilen hocaları da gördük

bu kaosa alkış tutanların büyük çoğunluğu istisnasız haindir çünkü bilerek yada bilmeyerek kaosa dolyısı ilede pavalı köpellerin ekmeğine yağ sürmektedirler

bundan sonraki olacakları göreceğiz

Trabzonspordan nemalanmayan kişilerin tamamı bu söylemin dışındadır çünkü pavalı köpek ya da asalak değillerdir

hain biraz maksadını aşmış olabilir

sonuçta onlarda gerçek hainlerin ekmeğine yağ sürmektedirler

bunu öncelemeyen bu uğurda çalışmayan sadece fikirleri olduğu için bu yolda konuşanlar

hain ya da pavalı köpek söylemini üzerlerine almamalıdırlar çünkü

söylem çarpıcı olmakla birlikte o arkadaşlara söylenmemiştir

sıkıldım ama camiaların bu asalaklara sürekli yenilmesine ve iyi g,dişin hep böyle örselenmesine

kendiniz çok yormayın zaten ortamı gördükçe ayda bir ya da maçlarda ya da transfer dönemlerinde geliyorum
                      gelmesem de olabilir soğudum çünkü
                      En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:07.
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        üstü olmaz... gelir içine eder gider.. kim gelirse gelsin olmaz arkadaş. bitti bu iş taraftar toplanıyormuş.. testi kırıldı ünal karaman geri dönse ne olacak 3 maç sonra gidecek... ayrılıktan sonra barışsan bile o yara kapanmaz.. bitti bu iş bu saatten sonra.. başkan yaptığı hatanın öyle bi acısını çekecekki 2. yarı başlasın görücez.
                        Giray bulak kim yahu başkan gerizekalı mı giray bulağı layık görecek bu takıma.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Onur kıvrak - Süleyman Hurma vakası Vol 2.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Boyle bir konuya neden bir saat sessiz kalınır ne oluyor acaba şu anda

Yorum

• zannedersin sabunmada virgil var ulan ne komik bi camiayız ya senin savunma hattında kimler oynuyor bide fenere bjkye gsye bak.. ya valla küfür edecem artık ! iş bilmez dangalaklar sürüsü

Yorum

• Başkan çok doğru karar verdi..inşallah hırslı onikinci adam bir teknik adam gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X