Yaptigin bütün güzellikleri buldozerle yiktin baskan. Sana saygim da sevgim de kalmadi. Yapilabilecek en buyuk aptalligi yaptin. Seni gaza getiren o gelecek düsmani yancilarinla birlikte Trabzonsporun bi 5 yilini daha z..p attin. Yola ciktiklarini yol da satacak kadar karakter yoksunu bir adammisssin sen. Baska da birsey demiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Yönetim sanmasin ki, sacma transferlerini baska hocalara da kabul ettirebilecek....
Yorum
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni hoca mustafa denizliymiş 7.yaparNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlar beni çok fazla eleştirebilir bu söyleyeceğimden dolayı ama ben bu ayrılık gerçekleşirse yarım sezonluguna senol güneşle anlaşılmasından yanayım.
Yorum
-
Hoca fazla duygusal yaklasti olaya kimse ailesinden cocuklarindan uzak dursun tesislerde yatip kalksin falan bunu istemedi ondan getirseydin trabzona aileni isin bittimi evine gitseydin tesislerde yatip kalkmaya gerek yoktu.sezon basindan bu yana cogu kez oynanan kotu oyun ve cozum bulunamayan saha ici organizasyonlarin icin elestirildin dogal olarak, oynanan ezik oyundan memnun olan trabzonspor taraftari varmidir bilmiyorum buna acik olmamak her firsatda atar yapmak neyin nesidir gercekten istifa varsa emekleri icin tesekkur edilir gonderilir kimse trabzonsporun ve kurumsalliginin ustunde olamaz kimler geldi gecti bu klupten ki unal hocanin cv de bombostu hocalik olarak bakildiginda agaoglu buyuk risk almisti getirirken.umarim yonetim yine yerel ozevlatlardan birini getirip hata yapmaz.yerli olacaksa eger tek tercihim klubude ikna edilebilirse erol bulutdur potansiyeli var oyunu okuyabiliyor genc hirsli basariya ac (okan hoca da bosta olsa olabilirdi ancak suanda imkansiz) gelecek hoca da ekibide kesinlikle taktik teknik bilgiye beceriye sahip olmali icerde disarda rakip farketmezsizin her mac geriye yaslanip diken ustunde acaba yine gol yiycekmiyiz diye mac izletmemeli.hayirlisi olsun iki taraf icinde bu isin yurumeyecegi zaten belliydi yonetim cok buyuk risk aldi , nokta atis yapamazsa hocalik konusunda cok fazla elestirilir ve sonlari olabilir bu..istanbul medyasinin gazina gelmesin kimse bu takim sezon basindan beri kroniklesmis sorunlarina cozum bulamadi kotu oyununu gelistirimedi ilk 6 siradaki takimlar icinde en kotu futbolu oynayan takim bizdik basarili olunmasi imkansizdi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHur bir taraftar olarak isteğim yönetimin gitmesi.
Yorum
-
uzun vadede yabancı hoca doğru hamle olur.tabi bunu araştırmadan yapamassın.yönetim bunu önceden şu yabancı hoca alınır diye araştırdıysa kapılar ardında konuştuysa bilemem.yerlilerden hayır gelmez.ben sonuç adamı değilim.inan ki değilim ancak bu adamla olamayacağımız belli.yerli aday hocalar ne yapar dersen? bu sene şampiyonluk getirecek bir yerli hoca varsa bunu sadece Şenol hoca yaparİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene uzun vadesi hoca ? neyin uzun vadesi ? 3 maç kaybetsin siz morinyoyu bile yersiniz ya neyin uzun vadesi? takımda kimi tutacaksın ? gençlerin çoğu sezon sonu ben gidiyorum diyecek zaten. tam sezonuydu tam ünal karaman gittiği an defterleri kapatın gidin sudoku felan çözün oyun biter. kimi getireceksinde 2.yarı şampiyon yapacak seni hangi hoca tanıyor takımı tvden izlemeye benzemez bu işler"Annuit cœptis"
Yorum
-
Bazısı duygusal olmayalım diyor madem öyle olma ve ÜLKEDE TEK SİSTEMİ OLAN BATAK MİLLİ TAKIMI 3 ayda uçuran Şenol’u getir
Başkası ile asla kapanmaz bu yaraTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hangi konuda ne düşündüğümü nereden bileceksin. Öyle düşünmemi istiyorsun. Önyargılı olduğundan insanları oraya buraya koyarak kendini en doğru düşünen yere koymaya çalışıyorsun. Yukarıda da sordum gitsin diyenlerin önerilerini duyamıyorum.
Çünkü kim gelirse gelsin sen gibiler eleştireceksiniz. Üretmek, cesur olmak, çaba sarfetmek, risk almak, denemek sizin işiniz değil.
Bilim diyorsun ya bilimin isim sponsorluğu ile alakası yok. Bilimde başka bir sürü şey olduğu kadar denemek, cesur olmak, çaba sarfetmek de var.
Evet son cümle öneri bekliyorum
Bilim tek başına bir anlam ifade etmez tabii ki..Bunun yanında ticaretle uğraşacaksın ticareti maliyeyi ekonomiyi bileceksin en önemlisi pazarlamayı..Bunlar önemli düsturlardır ve ehemmiyeti açıktır..Kulüp yönetimi için geçerli şartlardır bunlar.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hareket şampiyonluk için büyük bir adım olur.
Bu işler duygusal işlemiyor.
Sezon başından beri oynanan oyun ve kaçırılan puanlar ortada.
Hep aynı şekilde öne geçtiğimiz maçları veriyoruz. Bizim gibi başkanda sıkılmış bu durumdan.
Ee hal böyle olunca sabırlar tükendi kimse kusura bakmasın.
Ünal Hoca yaptığı yanlışlardan dönmek yerine hep üstüne üstüne gitti.
Ders alması gereken yerde ders almadı.
Böyle bir karar varsa ben yönetimi tebrik ederim. Yürek gerektirir bu iş.
He ama getirecekleri hoca bu noktadan sonra yönetimin kaderini belirler.
Edebiyat yapmayan, profesyonel, yabanci, ismi olmasina gerek yok. Bu sartlarda herhangi bir hoca ve kondisyoner fizyo saglik ekibiyle cok rahat sampiyonluga oynar ve aliriz. Turk teknik direktor bakacaklarsa unali gondermenin mantigi yok. Yonetim duzgun bir yabanci hoca ve lider stoper ile cok buyuk kredi kazanabilir
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
nasilsa 2.,3.,4., karaman donemlerini gorecegiz uzulen arkadaslar dert etmesin kendisine...klupte adamciligi temizlemek sadece bir ismi gondermek ile mumkun degil ne yazikki...
baskan buyuk bir risk alarak kisa vadede olmasi gerekeni yapmistir, arkasinda herhangi siyasi bir tetikci yok ise...bekleyip gorelim, kisiler onemli degildir, bunu hatirlamakta fayda var...ıslak imza....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum