Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocaya destek icin taraftar tesislerde toplaniyor.

Yorum

• Başkan nerede?
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• https://mobile.twitter.com/haydevira...39189373034498 imkanı olan tesislere gitmeli. Bu kısırdöngü artık son bulmalı.!!!

Yorum

• Giray Bulak'a hazır olun.

Karagümrük, teknik direktör Giray Bulak ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bulak, 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik almıştı.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• öne geçiyoruz baskı yiyoruz da eskiden öne de gecemezdik golü attıran kim? ünal hocayla sonsuz kontrat imzalarım kim gelecek.? avcıdan terimden de iyi hoca net.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• aynen öyle yerli ve altı aylık dönemde şampiyon yapar onun dışındaki yerliler tırt
              İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazısı duygusal olmayalım diyor madem öyle olma ve ÜLKEDE TEK SİSTEMİ OLAN BATAK MİLLİ TAKIMI 3 ayda uçuran Şenol’u getir

Başkası ile asla kapanmaz bu yara
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Bilgi kirliligi cok bulakmis denizliymis bunlar ve cag disi futbol anlayislari bize cozum olamaz .bunlar gelcekse degisiklige hic gerek yok unal hoca kalsin boyle ciddi bir hata yapacagini sanmiyorum yonetimin yaparlarsa kendi sonlari olur.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Giray bulak kimdir fatih tekkenin hocalığı nedir.Agaoglu o kadar salak bir adam mı bunları alacak.Ben yalan haber diyorum gittiyseler mustafa denizli veya yılmaz vural olur başkasını almaz etmeyin eylemeyin.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bu iş Onur'un takıma geri dönmesi olayına dönüyor.

Zararı olur dönüşün.

Olay buraya kadar geldiyse tamamen kopmalı.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• halen inanmiorum...beklemekte fayda var....

agaoglunun böyle birsey yapabilecegini inanmiorum..suan alternatif yok...mustafa denizli filan komik olur...

edit: shotanin 2 gün sonra sözlesmesi bittior...yoksa o mu gelior...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• başkan almaz bunu alırsa kendini bitirir
                        İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah Allah.
                          Mübarek, ast üste aynı usulle cevap veremez. Bu çok anlaşılmaz birşey değil.
                          Gerçek hayatınızda bir deneyin bakayım .
                          Üstünüz kabahatli de olsa onun kabahatine denk şekilde cevap veremezsiniz.
                          Neyine itiraz anlamadım.
                          Başkan bilmem ne yaptı .. yapsa da olmaz. Bu beni kov demektir.
                          Takılırım boğazına falan. Siz iyi misiniz?
                          Olmaz da.
                          Siz demezsiniz arkadaşım. Gururu olan, yaptığı işi doğru yapan, başarılı olan kişi der.

Başkan da hatasını biliyor ama "gururu"ndan geri adım atmadı ve kovdu hocayı

Sadece kendinde gurur var sanıyor

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu iş Onur'un takıma geri dönmesi olayına dönüyor.

Zararı olur dönüşün.

Olay buraya kadar geldiyse tamamen kopmalı.
                            Maalesef öyle, forma bir kere çıkartılır
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen şenol hocanın bu hengamede yer alacağınımı zannediyorsun ? adam kurtulmuş bizim gibi yamyam camiadan gelirmi sence ? sen olsan gelirmisin empati yap
                              Şenol hocanın trabzon sevgisinden hiç şüphem yok.en zor zamanlarda hep elini taşın altına koydu.gelmek istememe sebebi sadece yakın arkadaşı olan ünal karamanın koltuğunu devralmak olacağı için kabul etmeyebilir ama bütün şartlar zorlanmalı bu sezon şampiyonluk isteniyorsa.gelecek içinse önümüzdeki sezon uzun vadeli genç bir hocayla anlaşılmalı

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öne geçiyoruz baskı yiyoruz da eskiden öne de gecemezdik golü attıran kim? ünal hocayla sonsuz kontrat imzalarım kim gelecek.? avcıdan terimden de iyi hoca net.
                                Golü kendiliğimizden atıyoruz ,yerken hoca yiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X