Hocaya destek icin taraftar tesislerde toplaniyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
https://mobile.twitter.com/haydevira...39189373034498 imkanı olan tesislere gitmeli. Bu kısırdöngü artık son bulmalı.!!!
Yorum
-
öne geçiyoruz baskı yiyoruz da eskiden öne de gecemezdik golü attıran kim? ünal hocayla sonsuz kontrat imzalarım kim gelecek.? avcıdan terimden de iyi hoca net.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
aynen öyle yerli ve altı aylık dönemde şampiyon yapar onun dışındaki yerliler tırtİlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazısı duygusal olmayalım diyor madem öyle olma ve ÜLKEDE TEK SİSTEMİ OLAN BATAK MİLLİ TAKIMI 3 ayda uçuran Şenol’u getir
Başkası ile asla kapanmaz bu yara"Annuit cœptis"
Yorum
-
Bilgi kirliligi cok bulakmis denizliymis bunlar ve cag disi futbol anlayislari bize cozum olamaz .bunlar gelcekse degisiklige hic gerek yok unal hoca kalsin boyle ciddi bir hata yapacagini sanmiyorum yonetimin yaparlarsa kendi sonlari olur.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Giray bulak kimdir fatih tekkenin hocalığı nedir.Agaoglu o kadar salak bir adam mı bunları alacak.Ben yalan haber diyorum gittiyseler mustafa denizli veya yılmaz vural olur başkasını almaz etmeyin eylemeyin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
bu iş Onur'un takıma geri dönmesi olayına dönüyor.
Zararı olur dönüşün.
Olay buraya kadar geldiyse tamamen kopmalı.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
halen inanmiorum...beklemekte fayda var....
agaoglunun böyle birsey yapabilecegini inanmiorum..suan alternatif yok...mustafa denizli filan komik olur...
edit: shotanin 2 gün sonra sözlesmesi bittior...yoksa o mu gelior...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
başkan almaz bunu alırsa kendini bitirirİlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah.
Mübarek, ast üste aynı usulle cevap veremez. Bu çok anlaşılmaz birşey değil.
Gerçek hayatınızda bir deneyin bakayım .
Üstünüz kabahatli de olsa onun kabahatine denk şekilde cevap veremezsiniz.
Neyine itiraz anlamadım.
Başkan bilmem ne yaptı .. yapsa da olmaz. Bu beni kov demektir.
Takılırım boğazına falan. Siz iyi misiniz?
Olmaz da.
Başkan da hatasını biliyor ama "gururu"ndan geri adım atmadı ve kovdu hocayı
Sadece kendinde gurur var sanıyor
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu iş Onur'un takıma geri dönmesi olayına dönüyor.
Zararı olur dönüşün.
Olay buraya kadar geldiyse tamamen kopmalı.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen şenol hocanın bu hengamede yer alacağınımı zannediyorsun ? adam kurtulmuş bizim gibi yamyam camiadan gelirmi sence ? sen olsan gelirmisin empati yap
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöne geçiyoruz baskı yiyoruz da eskiden öne de gecemezdik golü attıran kim? ünal hocayla sonsuz kontrat imzalarım kim gelecek.? avcıdan terimden de iyi hoca net.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum