İlk olarak erenslash tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru bir karar, umarım yeni hoca seçiminde de böyle doğru bir karar verebilirsiniz.
Bize cag atlatir bunlar .İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırak bu eziklik edebiyatını Trabzonspor Ünal Karaman'ın babasının malı değil...Basının karşısıma çıkıp türlü martavallarla patronu eleştiremezsin eleştirirsen hak ettiğin muameleyi görürsün..Bu takıma uymayan biri varsa o da sensin akılcı değil duygusalsın...
Bu kulüp ne çektiyse aklı bilimi kenara itip duygusallığa bağlamaktan çekti...Mesela ben Trabzonspor para kazansın diye isim sponsorluğundan yanayımdır senin gibi tipler buna karşı çıkar..Neden? Çünkü kafanız çalışmıyor dünyadan bihabersiniz yerel kalmışsınız..Hangimiz Trabzonspor'u çok seviyor acaba?
Bağırarak milliyetçilik yaptığını zanneden tiplere benziyorsun edebiyattan başka bildiğin bir şey yok..
Çünkü kim gelirse gelsin sen gibiler eleştireceksiniz. Üretmek, cesur olmak, çaba sarfetmek, risk almak, denemek sizin işiniz değil.
Bilim diyorsun ya bilimin isim sponsorluğu ile alakası yok. Bilimde başka bir sürü şey olduğu kadar denemek, cesur olmak, çaba sarfetmek de var.
Evet son cümle öneri bekliyorum
Yorum
-
şahane olur yerliyse şenol dışında hoca gelmesin.bu sene direkt şampiyonuz bence şenol hoca gelirse diğer adaylar fatih tekke,mustafa da bunlardan cacık olmaz bence.yarım sezon da olsaİlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlar beni çok fazla eleştirebilir bu söyleyeceğimden dolayı ama ben bu ayrılık gerçekleşirse yarım sezonluguna senol güneşle anlaşılmasından yanayım.En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:57."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara (https://forum.bordomavi.net/showthre...a-Etmeli-midir bu forumun bile %43'ü) hain ve paralı köpek demek serbest mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer üstüm beni tv kanallarından eleştiriyorsa ben de tv kanallarından cevabımı veririm.
Zira bu adam başarısız falan değil. Geçen senenin güzel oyunuyla gurur duyan yönetime hatırlatmakta fayda var. Geçen sene de Ünal hoca yönetiyordu takımı
Usülesastan önce gelir diyorsunuz ya. Usül TV ekranlarında eleştirmek mi yani
Mübarek, ast üste aynı usulle cevap veremez. Bu çok anlaşılmaz birşey değil.
Gerçek hayatınızda bir deneyin bakayım .
Üstünüz kabahatli de olsa onun kabahatine denk şekilde cevap veremezsiniz.
Neyine itiraz anlamadım.
Başkan bilmem ne yaptı .. yapsa da olmaz. Bu beni kov demektir.
Takılırım boğazına falan. Siz iyi misiniz?
Olmaz da.
Yorum
-
Bu hareket şampiyonluk için büyük bir adım olur.
Bu işler duygusal işlemiyor.
Sezon başından beri oynanan oyun ve kaçırılan puanlar ortada.
Hep aynı şekilde öne geçtiğimiz maçları veriyoruz. Bizim gibi başkanda sıkılmış bu durumdan.
Ee hal böyle olunca sabırlar tükendi kimse kusura bakmasın.
Ünal Hoca yaptığı yanlışlardan dönmek yerine hep üstüne üstüne gitti.
Ders alması gereken yerde ders almadı.
Böyle bir karar varsa ben yönetimi tebrik ederim. Yürek gerektirir bu iş.
He ama getirecekleri hoca bu noktadan sonra yönetimin kaderini belirler.
Yorum
-
İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlar beni çok fazla eleştirebilir bu söyleyeceğimden dolayı ama ben bu ayrılık gerçekleşirse yarım sezonluguna senol güneşle anlaşılmasından yanayım.
Bir sulalemize sovmedigi kalmıştı
Gelirse onu da tamamlarNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesturrdige e 3.5 verirken takım batmıyor mu
Yorum
-
Beyler hayatinizda Trabzon sehrine hic gittiniz mi ? Bu sehire uzun vadeli dusunup gelecek yabanci ekip olamaz, gelenler de Sumudica, Vahid gibi isimler olur.
Ha sen Jorge Jesus'u da getirsen basari garantisi yok, odedigimiz parayla rezil olma ve ekonomiyi hepten batirma durumu da var. Az mantikli dusunun ya Jorge Jesus'a Avdijaj, Dogan, Muhammet, Firatcan falan verip oynat duyebilir misin şuraya bir sey yaziyorsunuz ama mantik yok. Gelecek kisi yerli olacak, Şota'ya gider bunlar hatta Giray Bulak ile yakin arkadas olayi dogru galiba Agaoglu onu da getirebilir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum