Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bakalım kim gelir.ancak eğer ki başkan şampiyonluk önemli değil uzun vadede başarı önemli diyip yabancı hoca getirirse şampiyon olmayalım bu sene öenmli değil.gelecek benim için daha önemli.uzun vadeli hamle de yaparsa ben okeyim.
    ne uzun vadesi hoca ? neyin uzun vadesi ? 3 maç kaybetsin siz morinyoyu bile yersiniz ya neyin uzun vadesi? takımda kimi tutacaksın ? gençlerin çoğu sezon sonu ben gidiyorum diyecek zaten. tam sezonuydu tam ünal karaman gittiği an defterleri kapatın gidin sudoku felan çözün oyun biter. kimi getireceksinde 2.yarı şampiyon yapacak seni hangi hoca tanıyor takımı tvden izlemeye benzemez bu işler

Yorum

• Her yıl şampiyon olan Trabzon şehri dışındaki herkes adama büyük saygı duyuyor ve adamı başarılı buluyor. Benim bile birkaç arkadaşım şok olmuş beni arıyor nasıl bir camiasınız diye dalga geçiyor. Ya onlarda sıkıntı var ya da futbolu çok iyi bilen bu şehirde..

Yorum

• yeni hoca mustafa denizliymiş 7.yapar

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru bir karar, umarım yeni hoca seçiminde de böyle doğru bir karar verebilirsiniz.
          Mustafa denizliye teklif yapmislar. Fatih tekke, mra adaymis.
          Bize cag atlatir bunlar .
          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bırak bu eziklik edebiyatını Trabzonspor Ünal Karaman'ın babasının malı değil...Basının karşısıma çıkıp türlü martavallarla patronu eleştiremezsin eleştirirsen hak ettiğin muameleyi görürsün..Bu takıma uymayan biri varsa o da sensin akılcı değil duygusalsın...

Bu kulüp ne çektiyse aklı bilimi kenara itip duygusallığa bağlamaktan çekti...Mesela ben Trabzonspor para kazansın diye isim sponsorluğundan yanayımdır senin gibi tipler buna karşı çıkar..Neden? Çünkü kafanız çalışmıyor dünyadan bihabersiniz yerel kalmışsınız..Hangimiz Trabzonspor'u çok seviyor acaba?

Bağırarak milliyetçilik yaptığını zanneden tiplere benziyorsun edebiyattan başka bildiğin bir şey yok..
            Benim hangi konuda ne düşündüğümü nereden bileceksin. Öyle düşünmemi istiyorsun. Önyargılı olduğundan insanları oraya buraya koyarak kendini en doğru düşünen yere koymaya çalışıyorsun. Yukarıda da sordum gitsin diyenlerin önerilerini duyamıyorum.

Çünkü kim gelirse gelsin sen gibiler eleştireceksiniz. Üretmek, cesur olmak, çaba sarfetmek, risk almak, denemek sizin işiniz değil.

Bilim diyorsun ya bilimin isim sponsorluğu ile alakası yok. Bilimde başka bir sürü şey olduğu kadar denemek, cesur olmak, çaba sarfetmek de var.

Evet son cümle öneri bekliyorum

Yorum

• şahane olur yerliyse şenol dışında hoca gelmesin.bu sene direkt şampiyonuz bence şenol hoca gelirse diğer adaylar fatih tekke,mustafa da bunlardan cacık olmaz bence.yarım sezon da olsa
              İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazı arkadaşlar beni çok fazla eleştirebilir bu söyleyeceğimden dolayı ama ben bu ayrılık gerçekleşirse yarım sezonluguna senol güneşle anlaşılmasından yanayım.
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:57.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftara (https://forum.bordomavi.net/showthre...a-Etmeli-midir bu forumun bile %43'ü) hain ve paralı köpek demek serbest mi?
                az bile demiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer üstüm beni tv kanallarından eleştiriyorsa ben de tv kanallarından cevabımı veririm.

Zira bu adam başarısız falan değil. Geçen senenin güzel oyunuyla gurur duyan yönetime hatırlatmakta fayda var. Geçen sene de Ünal hoca yönetiyordu takımı

Usülesastan önce gelir diyorsunuz ya. Usül TV ekranlarında eleştirmek mi yani
                  Allah Allah.
                  Mübarek, ast üste aynı usulle cevap veremez. Bu çok anlaşılmaz birşey değil.
                  Gerçek hayatınızda bir deneyin bakayım .
                  Üstünüz kabahatli de olsa onun kabahatine denk şekilde cevap veremezsiniz.
                  Neyine itiraz anlamadım.
                  Başkan bilmem ne yaptı .. yapsa da olmaz. Bu beni kov demektir.
                  Takılırım boğazına falan. Siz iyi misiniz?
                  Olmaz da.

Yorum

• beyinsiz patron ağzı düşük patronda batmaya mahkumdur arkadaşlar.. dikiş tutmaz hayri misali ! şu ağzını tutacaksın kapıyı kapat istediğini konuş

Yorum

• Bu hareket şampiyonluk için büyük bir adım olur.

Bu işler duygusal işlemiyor.

Sezon başından beri oynanan oyun ve kaçırılan puanlar ortada.

Hep aynı şekilde öne geçtiğimiz maçları veriyoruz. Bizim gibi başkanda sıkılmış bu durumdan.

Ee hal böyle olunca sabırlar tükendi kimse kusura bakmasın.

Ünal Hoca yaptığı yanlışlardan dönmek yerine hep üstüne üstüne gitti.

Ders alması gereken yerde ders almadı.

Böyle bir karar varsa ben yönetimi tebrik ederim. Yürek gerektirir bu iş.

He ama getirecekleri hoca bu noktadan sonra yönetimin kaderini belirler.

Yorum

• Hala Türkçe yazamıyorsun.

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazı arkadaşlar beni çok fazla eleştirebilir bu söyleyeceğimden dolayı ama ben bu ayrılık gerçekleşirse yarım sezonluguna senol güneşle anlaşılmasından yanayım.
                          Şenol Güneş bibtirsin gitisn
                          Bir sulalemize sovmedigi kalmıştı
                          Gelirse onu da tamamlar
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Twitterda müthiş bilgi kirliliği var. Derhal açıklama yapmalı kulüp

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sturrdige e 3.5 verirken takım batmıyor mu
                              Başkan verdi. Oh ne güzel dünya başkan alıyor kafasına göre, kovuyor kafasına göre

Yorum

• Beyler hayatinizda Trabzon sehrine hic gittiniz mi ? Bu sehire uzun vadeli dusunup gelecek yabanci ekip olamaz, gelenler de Sumudica, Vahid gibi isimler olur.

Ha sen Jorge Jesus'u da getirsen basari garantisi yok, odedigimiz parayla rezil olma ve ekonomiyi hepten batirma durumu da var. Az mantikli dusunun ya Jorge Jesus'a Avdijaj, Dogan, Muhammet, Firatcan falan verip oynat duyebilir misin şuraya bir sey yaziyorsunuz ama mantik yok. Gelecek kisi yerli olacak, Şota'ya gider bunlar hatta Giray Bulak ile yakin arkadas olayi dogru galiba Agaoglu onu da getirebilir.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X