Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İngilizce kelime hafızam biraz kalabalık.arada oluyor hızlı yazarken.Diyetisyen demek istedim tabi.I was thinking about a lot of thing at the same time I sometimes spread myself too thin man you know what ım sayin? yani diet and football yes yes in the tabela.arada bari futbolla ilgili görüşlerimle de ilgili alıntı yapsaydınız
    İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dietisyen değil diyetisyen. Önce Türkçe yazmayı öğren sonra futbol yorumu yap sen!
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu takıma Ünal hocayı getiren adam Ağaoğlu değil mi herkes dalga geçerken, Karabükten hoca mı alınır derken? Geçen sezon Malatya maçından sonra hocanın arkasında durup Burakla Onuru postalayan da Ağaoğluydu unutmayın. Adam kulübü Ustanın bıraktığı bataklıktan aldı kaç yıl sonra ilk defa kâr açıkladı kulüp. Konya maçından sonra yaptığı açıklama bence de doğru değildi ama bundan dolayı istifa da edilmez bence yav. Hoca değil miydi ben buranın hamurunda mayasında varım diyen neden böyle bişey yüzünden istifa ediyor.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yilmaz vuralmi saka demi bu ?
        Ünalı getirerken şaka dedin mi hicbir başarısı olmayan ünalı
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Geçen sene ne kadar iyiyse bu sene o kadar da kötüydü. Gönül isterdi ki hatalarını görüp ders alsın ancak bahanelere sığınmayı tercih etti.

Yönetimin işi çok zor şimdi. Gidip Giray, Hami vs. saçma isimlerle uğraşmayıp iyi bir teknik direktör ve ekip bulmalılar.
          8. Kuşatma

Yorum

• Umarım doğrudur. İlk kez yönetimin futbol aklının taraftarın önünde olduğunu düşünüyorum.
            Tabi hocayı göndermek basit, yerine doğru bir isim koymak mesele.
            Hoca kadar bizi aşağı çeken 3-4 isim var kadroda, onları da doğru hamlelerle temizleyebilirsek 2. yarı için umutlanabiliriz.

Yorum

• herkese hayırlı olsun bence ancak bu saaten sonra kimin geleceği Ünal Karamanın gitmesi kadar önem arz ediyor.gitsinde kim gelirse gelsin diye adam alırlarsa artık... yani top başkanda bu saatten sonra gelecek kişiden başkan sorumludur.hayırlısı olsun bakalım.göndermekle iyi yaptı ama çok geç kaldı
              İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gönünüz aydın.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Laf kalabalığı yapma. Toefl 720 puanlı bir amcanla atışıyorsun. Yazmayı öğren önce. TOEFL ne dersen bir araştır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiçbir ast üstüne bu konuşmayı yapmaz.
                  Niyeti kovulmak değilse.

Ne astım bana böyle konuşabilir, ne ben üstüme konuşurum.
                  Bu ben gidiyorum demektir özetle.

Usül esastan önce gelir. Haklı da olsan üstüne böyle çıkamazsın.

Eğer üstüm beni tv kanallarından eleştiriyorsa ben de tv kanallarından cevabımı veririm.

Zira bu adam başarısız falan değil. Geçen senenin güzel oyunuyla gurur duyan yönetime hatırlatmakta fayda var. Geçen sene de Ünal hoca yönetiyordu takımı

Usülesastan önce gelir diyorsunuz ya. Usül TV ekranlarında eleştirmek mi yani

Yorum

• Detaylar gelir neler olduğunu anlarız. Ama herkesin birbirine hakaret etmesini ya da birinin diğerine hain demesine anlam veremiyorum.

Yorum

• İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duvara sürtün ardınızı rahat edin. Hainliktir bu!
                      İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine kaos kazandı, yine küçük hesaplar kazandı, yine takımın önüne geçen egolar kazandı, yine dedikodu-fitne kazandı, yine her boku bilenler! kendilerinden başka herkes gerizekalı olanlar kazandı.

Velhasıl yine Trabzonspor kaybetti...
                      İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
                      Ben böyle bir akıl tutulması görmedim.

Çapsız, küçük, aşağılık bir camiayız. Güzel olan hiçbir şeyi ve sevinmeyi hak etmiyoruz.
                      Akıl alır gibi değil

İŞİN SİYASİ YANI YOKSA BİŞEY BİLMİYORUM

Şenol Güneş dışında bu ligi forse esebilen HOCA YOK amaç ne????

Ağaoğlu büyük çizik attı kendine şampiyon olamazsa daha da Başkan olamaz bu şehre
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Piyasada adam yok mu

Ya arkadaşlar edirneden otesinden haberiniz var mı sizin

Istersen git gallardo gibi genç ve yükselişte hoca getir

Isterse pellegrini gibi kurt hoca

Yelpaze bu kadar geniş

Ama kime anlatıyoruz

Bi de adama boş yapma demiş lafa bak

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Arkadaş takım batık sen pelegrini diyorsun. Türkiyede hiç bir takım yabancı hoca alamıyorsa nedeni açık.

Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsnuz

Yorum

• Nasil bi aptalliktir bu yaaa.
                          Zar zor kurulan bi duzenden sonra icine etmek nedir.

Unal sene basindan beri ideal kadroyla kac maca cikti?
                          Bu kadro beraber lac mac yapti?
                          Okadar sakatliga carta curta ragmen hala burdaysak kesin unalin basarisidir.
                          Hele bide yerine yukarda ismi yazan kapicilardan biri gelirse ozaman oturun aglayin.
                          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Ünal gidince sorumlusu ben oldum gibi oldu biliyorum bilimsiz ev olmaz baktı ki başkan Ünal Karaman bilimden bir haber başkana haber saldık .dedi ki bu gençler taraftarlar haklı o yüzden Ünal Karamanı gönderttik.başkan forumu okuyor sağolsun beni de dinledi telapatimiz işe yaradı adam gibi adam Ahmet başkan
                            İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Laf kalabalığı yapma. Toefl 720 puanlı bir amcanla atışıyorsun. Yazmayı öğren önce. TOEFL ne dersen bir araştır.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• başkan gözümde aşırı iticisin ve yanlış yapıyosun buraları okuyan birileri varsa yönetime seslensin heryerde abuk sabuk röportaj vereceğine adam akıllı bişeyler konuşsaydın taraftar kimliğinle yorum yaptın ve kendi sonunuda hazırladın. git odada ne konuşursan konuş şimdi.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ezilmeye layıksın o zaman. Karşı çıkma, ezil, eğil, bükül. Bu takıma uymuyorsunuz.
                                Bırak bu eziklik edebiyatını Trabzonspor Ünal Karaman'ın babasının malı değil...Basının karşısıma çıkıp türlü martavallarla patronu eleştiremezsin eleştirirsen hak ettiğin muameleyi görürsün..Bu takıma uymayan biri varsa o da sensin akılcı değil duygusalsın...

Bu kulüp ne çektiyse aklı bilimi kenara itip duygusallığa bağlamaktan çekti...Mesela ben Trabzonspor para kazansın diye isim sponsorluğundan yanayımdır senin gibi tipler buna karşı çıkar..Neden? Çünkü kafanız çalışmıyor dünyadan bihabersiniz yerel kalmışsınız..Hangimiz Trabzonspor'u çok seviyor acaba?

Bağırarak milliyetçilik yaptığını zanneden tiplere benziyorsun edebiyattan başka bildiğin bir şey yok..
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X