Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu çok zeki kutluyorum Ünal hocayla şampiyon olunmayacağını bizzat gördü gerekeni yaptı

Yorum

• Ünal Karaman Trabzonspor’un teknik direktörü olduğundan beri Süper Lig’de takımların topladığı puanlar;
      Başakşehir 100
      Galatasaray 96
      TRABZONSPOR 95
      Beşiktaş 95
      Sivasspor 78

#ÜnalHocamYanındayız
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Duvara sürtün ardınızı rahat edin. Hainliktir bu!

Yorum

• Hayırlısı olsun
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Dünya'nın neresinde işçinin işverene kafa tuttuğu görülmüş?

Derhal kovulnalıydı haber doğruysa Ağaoğlu'nu tebrik ediyorum..
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ben her zaman istikrardan yanayım ancak ünaL karaman kendisi istifa kararı almış gibi görünüyor.karamanla yönetim arasında fikir ayrılıkları varsa yolları ayırmak doğru karar olmuş.fakat sezon başında ayrılması çok daha mantıklı olurdu.bu aşamada yabancı bir hoca getirmek riski ikiye katlar.şu saatten sonra benim beklentim camiayı ve şehri bilen birinin getirilmesi

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BMN Forum'u akil insanların toplandığı çözüm odaklı bir forum haline gelmişken tanımıştım. O popülasyondan bu popülasyona geçiş yaptığımızı görmek oldukça üzüntü verici.
                Evet öyle insanlar birbirine hain ve paralı köpek deme hakkını kendinde buluyor..

Ünal Karaman'ın gitmesini isteyenler hain ve paralı köpekmiş..
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Haber61 iddanın doğru olmadığını sadece yılbaşı tebriklesmesi yaptığını ünalın personellerle diye söylüyor.Büyük ihtimal yalan haber.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Oyuncu değişikliğini iyi yapan hoca getirin burası Trabzonspor burda duygusallığa yer yok...

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünya'nın neresinde işçinin işverene kafa tuttuğu görülmüş?

Derhal kovulnalıydı haber doğruysa Ağaoğlu'nu tebrik ediyorum..
                      Nasıl bir insansın ve nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama cahil olduğun net. Küçüksen de büyüyünce anlarsın işverenin haksızsa karşı çıkacağını

Bu lafın TS nin ruhuna aykırı

Yorum

• Allahim batir bu gemiyi!

Yorum

• Yine kaos kazandı, yine küçük hesaplar kazandı, yine takımın önüne geçen egolar kazandı, yine dedikodu-fitne kazandı, yine her boku bilenler! kendilerinden başka herkes gerizekalı olanlar kazandı.

Velhasıl yine Trabzonspor kaybetti...
                          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BMN Forum'u akil insanların toplandığı çözüm odaklı bir forum haline gelmişken tanımıştım. O popülasyondan bu popülasyona geçiş yaptığımızı görmek oldukça üzüntü verici.
                            Üyelik olayına bir sınırlama getirmelisiniz Berke.

Yorum

• Eğer gerçekse yönetimi tebrik ederim.
                              Hiçbir olumsuzluğun sorumluluğunu üstlenmeyen bir komutanla iş görülmez.

Osmanlı'da paşalara görev şöyle verilirdi.
                              İşte para, işte ordu. Donat kazan gel.
                              Kaybedenin kellesi gider.

Velhasılı, sorumsuzluk arıyordu hoca.
                              Birilerinin boğazında kalırım falan da cürmü aşan cümleler.
                              Böyle konuşmaya böyle sonuç da normal.

Yoksa en zor zamanında 5 gol yemişken arkanda duranlar, bugün de dururdu.

Hayırlısı olsun.
                              Giderse de gitmezse de.

Bence doğru olan gitmesi, o ayrı.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbol eğlence sektörü şu takımı izleyip eğlenen varsa helal olsun vay be ne Unal Karamanmis..

Bu kadar eğleniyorsa herkes gitmesin ya sorun yok.. ikinci yarı düzelir her şey..
                                Bos yapma mevzu ünal degil kimi getireceksin mevzu bu adam yok piyasada sacma sapan birini getirip butun sezonu heba edecez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X