Ağaoğlu çok zeki kutluyorum Ünal hocayla şampiyon olunmayacağını bizzat gördü gerekeni yaptı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ünal Karaman Trabzonspor’un teknik direktörü olduğundan beri Süper Lig’de takımların topladığı puanlar;
Başakşehir 100
Galatasaray 96
TRABZONSPOR 95
Beşiktaş 95
Sivasspor 78
#ÜnalHocamYanındayızTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Ben her zaman istikrardan yanayım ancak ünaL karaman kendisi istifa kararı almış gibi görünüyor.karamanla yönetim arasında fikir ayrılıkları varsa yolları ayırmak doğru karar olmuş.fakat sezon başında ayrılması çok daha mantıklı olurdu.bu aşamada yabancı bir hoca getirmek riski ikiye katlar.şu saatten sonra benim beklentim camiayı ve şehri bilen birinin getirilmesi
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Forum'u akil insanların toplandığı çözüm odaklı bir forum haline gelmişken tanımıştım. O popülasyondan bu popülasyona geçiş yaptığımızı görmek oldukça üzüntü verici.
Ünal Karaman'ın gitmesini isteyenler hain ve paralı köpekmiş..Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
Haber61 iddanın doğru olmadığını sadece yılbaşı tebriklesmesi yaptığını ünalın personellerle diye söylüyor.Büyük ihtimal yalan haber.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya'nın neresinde işçinin işverene kafa tuttuğu görülmüş?
Derhal kovulnalıydı haber doğruysa Ağaoğlu'nu tebrik ediyorum..
Bu lafın TS nin ruhuna aykırı
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Forum'u akil insanların toplandığı çözüm odaklı bir forum haline gelmişken tanımıştım. O popülasyondan bu popülasyona geçiş yaptığımızı görmek oldukça üzüntü verici.
Yorum
-
Eğer gerçekse yönetimi tebrik ederim.
Hiçbir olumsuzluğun sorumluluğunu üstlenmeyen bir komutanla iş görülmez.
Osmanlı'da paşalara görev şöyle verilirdi.
İşte para, işte ordu. Donat kazan gel.
Kaybedenin kellesi gider.
Velhasılı, sorumsuzluk arıyordu hoca.
Birilerinin boğazında kalırım falan da cürmü aşan cümleler.
Böyle konuşmaya böyle sonuç da normal.
Yoksa en zor zamanında 5 gol yemişken arkanda duranlar, bugün de dururdu.
Hayırlısı olsun.
Giderse de gitmezse de.
Bence doğru olan gitmesi, o ayrı.
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol eğlence sektörü şu takımı izleyip eğlenen varsa helal olsunvay be ne Unal Karamanmis..
Bu kadar eğleniyorsa herkes gitmesin ya sorun yok.. ikinci yarı düzelir her şey..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum