Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocanın gitmesini isteyenlerin istisnasız alayı haindir...

şu an Türkiyedeki en formda hoca ayrıldı

beyinsizlikte dünya markası olmaya adayız...
    Ordinaryüs Einstein konuştu.. sen kimsin? Hainmiş.. yazık patolojik vakasın..
    Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Çok bilmiş başkan seni göreceğim ben.
      Bu kulupten tamamen kopma zamanı gelmiştir.
      Ben böyle şehrinde camianın da yerel basınında ta amk
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bein Sports bile son dakika haberi olarak girdiğine göre hoca gitti. Şu saatten sonra ikna edilip kalsa bile hiçbirşey değişmez. Çok acil şekilde yönetim de istifa etmeli. Duzelttiginiz mali durumun, azalttığınız borcun falan allah belasını versin. İki yıllık emeği çöp ettiniz.

Yorum

• Geri zekalılıkta zirve yaıyor yönetim.

Tebrikler

Kimi getirip de nasıl destek bulacaksınız.

Tabi Giray hoca boşa çıktı. Samet hoca da boşta

Çökelim

Yazıklar olsun

Yorum

• Eger unal hoca ile ayrilis karari dogru ise bu kadar sacma bir karar olamaz . Yazik gercekten .

Yorum

• 5 sene gerileme dönemi başlamiştir. Yönetim istifa etmeli.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• allah belanı versin golfçü allah belan versin allah belanı versin senin. berat albayrak parayı verince adam oldun sandın de mi allahın belası.

Yorum

• O degilde yerli olarak kimse kalmadı kimi getirmeyi dusunuyor boyle bir isin icine girdi..Giray Bulak olabilir gerci onun aklında
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yapacağın işe sokayım taraftara inat mı yapıyorsunuz, silktiniz herşeyi
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ünal Hoca ile yolların ayrılması yerinde bir karar

Oyuncular üzerindeki etkisi kaybolmuştu

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Eğerki Ünal KARAMAN'ı gönderip Giray, MRA ve Hami gibi gereksiz bir adam getirirlerse bunlarda ... sürülecek akıl yok demektir. Vefa bir semt adından ibaretmiş demekki... beş parasız kaldığın zamanlarda can simidin olmuş adam Ünal

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ordinaryüs Einstein konuştu.. sen kimsin? Hainmiş.. yazık patolojik vakasın..
                          neden gocundun ki ve hangisine pavalı köpeğe mi haine mi?

yarası olan sendromu

hadi ordan önce adam olun sonra beni alıntılayın

sadece adamlara cevap var bundan sonra

düşmediniz takımın yakasından...
                          çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                          RİLKE

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal Hoca ile yolların ayrılması yerinde bir karar

Oyuncular üzerindeki etkisi kaybolmuştu

Nasıl bir etki yaratmayı düşünüyorsunuz oyuncular üstünde.

Giray hoca ile mi.

Kim gelecek de başarı sağlanacak göreceğiz. Ama sizin gibiler hep muhalefet olduğu için her dönem haklısınız değil mi.

Yorum

• Futbol eğlence sektörü şu takımı izleyip eğlenen varsa helal olsun vay be ne Unal Karamanmis..

Bu kadar eğleniyorsa herkes gitmesin ya sorun yok.. ikinci yarı düzelir her şey..
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl bir etki yaratmayı düşünüyorsunuz oyuncular üstünde.

Giray hoca ile mi.

Kim gelecek de başarı sağlanacak göreceğiz. Ama sizin gibiler hep muhalefet olduğu için her dönem haklısınız değil mi.
                                Giray hoca ile ilgili mesajım taze

Hoca denince aklına giray bulak samet aybaba geliyorsa ben ne yapayim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X