İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldız oyuncularına söyle hareketlensinler, sırtı dönük top alsınlar, kendilerini göstersinler, korkmasınlar. o zaman defanstan pasla çıkarız. sonra da topsuz koşu atsınlar belki gol bile atabiliriz kim bilir !Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
eğer hedefimiz bu sene şampiyonluksa devre arası transferlerini yapıp +iyi çok sağlam hocayla anlaş başkan ama değilse Ünal Karamanı sene sonuna kadar tut.Gitmesine gerek yok.
ancak gerekli tedbirleri alıp bilimsel düşünceden yanaysan şimdiden avrupalı ve alman sağlam antrenörleri kovalamaya bak.
takıma Trabzonlu olacak böyle olacak diye taktisyen veya teknik ekip veya doktor alacaksan veya torpilli personel alacaksan hiç bir şeyin değişmeyeceğini artık net bir şekilde görmen gerekiyor"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatmayip ne yapacak? Para Yok, borç gırtlakta ona rağmen kalmasından yanaydı ama sımartilan Yusuf Avrupa Avrupa dedi... Avrupa'da yar olmadı kendine
.
Yorum
-
baskan aciklama yaptiktan sonra iki mactir savunmadan guzel pasla cikiyoruz. risk aliyor topcular en azindan. bosuna konusmus degil yani.
baskana "soyunma odasina inip taktik veren, ilk 11'e karisan aziz yildirim" muamelesi yapmak dogru degil. adam secilmis baskani camianin, hocayi oynanan rezil futbol ile elestirmesi kadar normal bir sey yok, denizli'den' konya'dan kotu kadromuz yok, o takimlara karsi eziliyorsan, sorun kadronun yonetilmesindedir, once igneyi kendine batirmali hoca.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer hedefimiz bu sene şampiyonluksa devre arası transferlerini yapıp +iyi çok sağlam hocayla anlaş başkan ama değilse Ünal Karamanı sene sonuna kadar tut.Gitmesine gerek yok.
ancak gerekli tedbirleri alıp bilimsel düşünceden yanaysan şimdiden avrupalı ve alman sağlam antrenörleri kovalamaya bak.
takıma Trabzonlu olacak böyle olacak diye taktisyen veya teknik ekip veya doktor alacaksan veya torpilli personel alacaksan hiç bir şeyin değişmeyeceğini artık net bir şekilde görmen gerekiyor
Alman disiplini hocayla bizim yönetimlerimizin kendisi iki ay çalışamaz.
Türkiye'ye gelmiş ve tek başarılı Alman var o da Daum. Daum efsane zeki bir adamdı, müthiş bir hocaydı. Trye gelme sebebi de kokainden dolayı dışlanmış olmasıydı. Dört elle sarılmak zorundaydı ve burada kalıcı olacaktı.
Böylesine dahi bir hoca ancak böyle bir defosu varsa TRye uzun vadeli kafa patlatacağı bir senaryoda gelir.
Benim önerim şu; kulüp bundan sonra hoca yetiştirmek için yerli isimleri Avrupa'ya staja gönderir (eski futbolcu veya akademi mezunu istekli gençler), stajını başarı ile tamamlayanları önce yardımcı olarak alır. Bu politikayı süreklilik haline getirir ve bu zincirden kendi hocalarını yetiştirmeye başlar. Aralarında liderlik özelliği iyi olan bir tanesine de takımı emanet eder.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskan aciklama yaptiktan sonra iki mactir savunmadan guzel pasla cikiyoruz. risk aliyor topcular en azindan. bosuna konusmus degil yani.
baskana "soyunma odasina inip taktik veren, ilk 11'e karisan aziz yildirim" muamelesi yapmak dogru degil. adam secilmis baskani camianin, hocayi oynanan rezil futbol ile elestirmesi kadar normal bir sey yok, denizli'den' konya'dan kotu kadromuz yok, o takimlara karsi eziliyorsan, sorun kadronun yonetilmesindedir, once igneyi kendine batirmali hoca.
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana yaptirtilan transferlerin %90 ni tirt baskan. Hocayi ignele ama kendine ve transfer komitene de örgü şişi sok başkanım. Adam gibi 3/4 oyuncu bulun devre arasi, basarili olamazsa o zaman hesabini sorun Ünal Hocaya. Ki zaten ise yaramadigini anladiginda sessiz sedasiz gider hoca.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Şimdi Ünal hoca konuşunca başkana da yardırmaya gerek yok. Hataları yanlışları belliydi.
Bu zamana kadar fakir edebiyatı yaptı, çok güzel her şeyin doğrusunu söyledi, kulübün içinde bulunduğu durum hem bir şanstı onun için hem bir zorluk. İçinde bulunduğu ekonomik zorlukları kamuoyunu konsolide etmek için kullandı.
Şimdi zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Esas başarılı/başarısız yönetici burda ortaya çıkar. Umut vaadeden ama eksikleri bariz olan bu takımı takviye eder ve önceden beri süregelen bomboş youtuber vari açıklamaları bırakırsa başarılı ve efsane olur. Aynı taş aynı hamam gider kaynak bulamayıp takviye yapamazsa kestane olur.
İşler çok kötü giderken de işler iyi giderken de doğru argümanları kullanarak doğru şekilde kanalize edebilirsiniz insanları ama sıçrama yapılacak kararlar alırken yaratıcılık beklenirken olaylar yüzde 50/50 ye dayanır.
En ciddi sınavını bu devrede verecek. Bu sınav da Trabzonspor'un önümüzdeki 3-4 senesi ve geleceğinin en önemli sınavı.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Özkan Sümer varken yapilan transferler ve sonrasinda yapilan transferler arasinda fark var, sadece yabanci transferlerine bakarak durum cok net anlasilabilir. Son transferlerimizin buyuk kismi menajer transferidir. Kimse "ben sucsuzum" triplerine giremez.
Unal hocanin aciklamalarini yeni dinledim, Agaoglu'na buyuk racon yapmis, bu adamin aciklamalarina bayiliyorum yemisim teknigini taktigini, tam bir milliyetci. Sehirle kaynasip basarili olmasinin en buyuk sebebi, TS ve sehirle tam olarak uyumlu olmasidir.
Adam geldi bir tufan, gitti bir tufan. Yonetimi kestane gibi cizmis. Mesaji gayet net vermis; "siz coluk cocuk akliyla benden bu kadroyu sampiyon yapmami beklemeyin, iki tane yildiz almakla olmuyor bana uyumsuz oyuncular aldiniz sizin beceriksizliginize ragmen zirveden kopmadik. Madem sampiyonluk istiyorsunuz, bana iyi transferler yapacaksiniz."
Kisa ve net mesaj bu sekilde verilmis, dogrusunu da yapmis. Top simdi Agaoglu'nda. Hadi sampiyonluk istiyorsun madem, hocaya iyi ve uyumlu kadro ver."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Başkan ile hoca duygusallığı bırakıp profesyonel yaklaşacaklar olaya. Bir odaya girecekler ve konuşacaklar. Başkan patron ve Ünal hoca çalışan. Dolayısıyla Başkan hedefleri belirleyecek. Bu iş basit. Şöyle konuşacaklar:
1. Önce başkan hedefi belirleyecek. Ben şampiyonluk istiyorum ya da 3.lük istiyorum bilmiyorum ne ise artık.
2. Ünal hoca da sözü alıp şunu diyecek o halde bana şu şu oyuncuları alacaksınız. Şu şu oyuncular ile sözleşme yenileyeceksiniz. Falanca antrenörü getireceksiniz. Hatta statın çimi bozuk onu yenileceksiniz diyecek. Neyse talepleri söyleyecek.
3. Başkan ve yönetim bu talepleri yapacak. Topu da hocaya atacak.
Bizde başından beri iş amatör ilerliyor. Başkan taraftara kombine satıyor, taraftar gibi hareket ediyor. Ünal hoca ben şehrin hamurunda varım, mayasında varım vs. diyor. Bakın bunlar güzel şeyler. Ama nihayetinde ortada bir iş var. İlişki de iş ilişkisi biçiminde olmalı. Ben böyle bakıyorum olaya.
İnşallah bir araya gelir sorunlarını çözerler. Sezon sonu da hedefe ulaşılıp ulaşılmadığına bakılarak kararı yönetim verir. Şimdiden hoca değişikliği fayda getirmez. Ama sorunların halının altına süpürülmesi de fayda getirmez.
Yorum
-
Ünal Karaman teknik direktör için başından beri yanlış isimdi.Yabancı hoca ve teknik ekip şart.hoca yetiştirmek de ayrı ekstra yapılır ama bunun için zaman yok.senin dediğin yavaşça yapılır .ama uzun süreçte mutlaka işin kaynağını akıma almak lazım yani direkt hocayı teknik heyeti avrupadan almak.oraya da sonra yollanır.ekibe Türk de koyulur aralarında yetenekli olanları takıma veya alt yapıya katarsın.bu avrupadan teknik direktör seçme işi ve teknik ekip alma işi 5-6 mil euroluk bütçe Ahmet başkanın iyi bir stratejik hareketi ve Ahmet başkanın yönetime katacağı düzgün elit ve karakterli ve zengin veya çevresi olan insanlara bakar. adam gibi birini alırlar o zaman zor değil.Güneşin yardımclığını yapsa da aşırı yetersizİlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman torpilli mi? Yıllarca Şenol Güneş'in yardımcılığını yaptı. Bak şu an futbol piyasasında Klopp'un Guardiola'nın yardımcıları nasıl çatır çatır teknik direktörlük buluyorlar bu etiketle...
Alman disiplini hocayla bizim yönetimlerimizin kendisi iki ay çalışamaz.
Türkiye'ye gelmiş ve tek başarılı Alman var o da Daum. Daum efsane zeki bir adamdı, müthiş bir hocaydı. Trye gelme sebebi de kokainden dolayı dışlanmış olmasıydı. Dört elle sarılmak zorundaydı ve burada kalıcı olacaktı.
Böylesine dahi bir hoca ancak böyle bir defosu varsa TRye uzun vadeli kafa patlatacağı bir senaryoda gelir.
Benim önerim şu; kulüp bundan sonra hoca yetiştirmek için yerli isimleri Avrupa'ya staja gönderir (eski futbolcu veya akademi mezunu istekli gençler), stajını başarı ile tamamlayanları önce yardımcı olarak alır. Bu politikayı süreklilik haline getirir ve bu zincirden kendi hocalarını yetiştirmeye başlar. Aralarında liderlik özelliği iyi olan bir tanesine de takımı emanet eder.En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 12:04."Annuit cœptis"
Yorum
-
Trabzon Vakfıkebir'li Necip Torumtay, Turgut Özal dönemi Genel Kurmay Başkanlarından birisidir.
Irak, körfez savaşı müdahalesi konusunda Turgut Özal ile fikir ayrılığına düştü.
Biri müdahalenin başarılabileceğini, diğeri başarılamayacağını düşünüyordu.
Sonuçta ast olan Genel Kurmay Başkanı istifa etti ve emekliliğini istedi.
Garip bir durum yok.
Dün izlediğim basın tolantısında hoca "ben, elimdekilerle , bundan iyisini veremem. Beklentilerinize cevap veremem dedi.".
Yönetim bakalım ne karar verir...
Yorum
-
Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, transfer yapmaları için kaynak sağlamaları gerektiğini belirterek, bütçe dışına çıkmayacaklarını söyledi.
İç transferle ilgili de görüşlerini belirten Alp, "Sosa ve Novak’la görüştük. İkisine de Trabzonspor’un şartlarına ilişkin taleplerimizi ilettik. Görüşmeler devam ediyor. Oyuncularla ilgili aramızda bir problem kalmadı gibi. Menajerlerin bazı istekleri var. Az önce de söyledim; bütçe, bütçe bütçe. Trabzonspor, bütçesinin dışına çıkamaz. Bu kim olursa olsun, nasıl olursa olsun. Onlar bir fiyat söylediler, biz bir fiyat söyledik. Çok acele edeceğimiz bir şey yok. Neticede bu ikisi de mayıs sonuna kadar bizim futbolcumuz
.................
siz de bekleyin şampiyon olacağız diye..
Sosa ile Novak elden kaçar..motivasyon düşer..takım bozulur..
gerçekler bunlar..yazın bir yere bu takım 4. olur 3.olursa başarıdır..
......................
hep düşünürdüm bu gs yabancılara nasıl bu kadar aidiyet sağlıyor diye..
maaşlarını gününü de vermediği halde bizde paran kalmaz garantisini ve imajını veriyorlar..
2.si adamların istediği parayı veriyorlar..öyle küçük hesap yapmıyorlar..normal şartlarda iyi para veriyorlar..
3.sü albayrak gibi bir adam var adam trilyoner bizimkileri cebinden çıkarır ama adamda kibir yok..
futbolcuların peşinden ayrılmıyor..onları mutlu etmek için soytarılık dahil yapıyor..
sonuçta hem gsliler hem albayrak mutlu oluyor..
kimse gs nin borcu artıyor falan demesin bu devlet onlarca kez yaptığı gibi onları kurtarır..
bizimde borç artıyor onlarında ama onlar sürekli kupa alıp , şampiyon olup mutlu oluyor..
bizim yiğit alp teki kibire bak kim olursa olsun tanımayız tavırları falan..
o zaman Novakın yerinde sen oynarsın yiğit alp..Sosanın yerindede başkan oynar..görürüz..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum