Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merakımdan soruyorum. Mevcut şartlar içerisinde ne yapmalıydı ya da söylemeliydi sence?
    Hakemleri etki altına alma, bi nevi ayar verme için yapılan görüşmeye bu denli sakin kalmak yanlış.

Biz de hakemler yüzünden puanlar kaybettik. Diğer tüm takımlar da keza öyle.

Öyle her isteyen istediği zaman toplantı yapamaz.

Yarın hakem yüzünden puan kaybedince böyle kem küm etmenin bize bi faydası dokunmayacak.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakemleri etki altına alma, bi nevi ayar verme için yapılan görüşmeye bu denli sakin kalmak yanlış.

Biz de hakemler yüzünden puanlar kaybettik. Diğer tüm takımlar da keza öyle.

Öyle her isteyen istediği zaman toplantı yapamaz.

Yarın hakem yüzünden puan kaybedince böyle kem küm etmenin bize bi faydası dokunmayacak.
      Çok haklısın dediklerinde de, soruma cevap alamadım hala...

Ne yapmalıydı veya ne demeliydi?
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Çok haklısın dediklerinde de, soruma cevap alamadım hala...

Ne yapmalıydı veya ne demeliydi?
        Kem küm etmemeliydi. Etik olmaz dememeliydi.

Yeterli mi?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kem küm etmemeliydi. Etik olmaz dememeliydi.

Yeterli mi?
          Yeterli kardeşim, niye gerildin bu kadar?Sohbet ediyoruz işte...

Neyse...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yeterli kardeşim, niye gerildin bu kadar?Sohbet ediyoruz işte...

Neyse...
            Gelirmedim ki.

Ne demesi gerektiğini sen de biliyorsun da o yüzden.

Yorum

• Denizli maçı sonrası ve kulüpler birliği toplantısı sonrası yaptığın açıklamalar kötü oğlu kötü.

Yorum

• toure
                hüseyin
                hosseini
                campi
                ivanildo

2 senedir takıma layık gördüğü stoperler bunlar. takımın en mühim sayılabilecek eksikliği en net hissedilen mevkisine koca yaz boyunca campi ve ivanildo aldı. ya baba git ya.

Yorum

• Emre demiri al bize başkan

Yorum

• Gerçekten o konuşmayı direk Ünal Karamanla teke tek yapsaydın daha iyiydi bu akşam iyice belli oldu hoşnutsuzluk,inşallah büyümez

Yorum

• Ya Yusuf satıp yerine Ahmet Canbaz almışsınız çoluk çocuğu takıma doldurmuşsunuz ama iş övünmeye gelince ya borcu indirdik diyorsunuz filan ama hocaya bu söylemi medya önünde yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Yorum

• Hocayi elestiriyorsun baskan fakat senin yaptigin transferlerin cogu bos cikti....kendinide elestirmelisin...

Tony, Eku, Sörloth iyi transferler

stu, mikel f/p aciisndan vasat transferler

gerisi rezalet

Stoper, 8 nummara, 10 nummara, kanat

bu bölgelere adam gibi transfer yaparsan, ilk 2 garanti gibi..
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Sadri Şener - Şenol Güneş çekişmesini hatırlarsınız. Sadri Şener şike senesi sonrası zayıflayan ama Avrupa macerası + erteleme ile beraber gelen ekstra süper final sıkışıklığı nedeniyle adeta nefes almadan maç oynayan takımla Şenol Güneş'i başbaşa bırakmış, bir sonraki sene iyice yalnızlaştırıp sonunu getirmişti. Şenol Güneş o günlerde konuşmadığı için çoğu olayın detayını anlayamadık. Sonunda kendisini taşıyan Şenol Güneş gidince oklar hızlıca Sadri Şener'e dönmüş ve çok güzel başlayan hikaye fiyasko ile sonuçlanmıştı.

Yine Hacıosmanoğlu - MRA olayı da hafızalarımızda. Tolunay'ı daha şutlamadan MRA'yı açıklayan IHO, ligde kötü performans gösteren ama Avrupa'da gruptan namağlup lider çıkan MRA'yı yanlızlaştırmaya başlamıştı. İlk devre sonunda MRA istifa etti haberleri çıkmış sonra bir şekilde ikinci devreye hocayla girilmiş ama ilk haftalardaki puan kayıpları sonrası uğraşıp gruptan çıktığı ve Juventusla karşılaşma şansına erişemeden gitmişti. Sonuçta o maçlara Hami ile çıkmış, o turu kötü şekilde kaybedip ligde de başarısız olmuştuk.

Her iki olayda da Trabzonspor kaybetmişti

Şu an gelinen durum aşağı yukarı benzer gidişlere doğru gidiyor.

Diğerlerinden farklı olarak Trabzonspor'un harika bir başkanı var, henüz şu ana kadar Trabzonspor aleyhine bir yanlışını görmediğimiz gibi, Trabzonspor'a zor durumda harika dokunuşlarıyla ciddi fayda sağlıyor.

Burada gerçekten bir soğuk savaş var ve bu artık sıcak savaşa dönmüşse bu Ağaoğlu'nun tek yanlışı ama kocaman bir yanlışı olur. Hele hele plansız programsız, birilerinin dolduruşuyla böyle bir sidik yarışına girildiyse yüzde yüz Trabzonspor kaybeder ve bu sefer sittin sene de ayağa kalkamaz.

Başkan çıkıp samimi bir şekilde açıklama yapmalıdır.

Hatta başkanla hoca çıkıp bizim hedefimiz şampiyonluktur, ya herkes sussun, ya da arkamızda gür sesle destek olsun demelidir!
                          En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 28.12.2019, 23:50.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emre demiri al bize başkan
                            Daha 15 yaşında barcelona takip ediyormus 18 ine gelmeden alırlar. Türkiyede zor gelişir oyuncu umarım barça alır ve bir Messi olur.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Son yılların en iyi başkanı. Batmış klübün ekonomisini cok iyi yerlere getirdi. Insallah bu sene sampiyonluk veya hic olmazsa Türkiye kupası nasip olur.

Yorum

• Ikinci yari cok cetin gececek o belli takimlar biz dahil eksik bolgelere takviye yapacak hedefe ulasmak icin varlarini yoklarini ortaya koyacaklar saha disinda icinde her turlu pislik ve cirkefligide yapacak istanbul klupleri bundan once de oldugu gibi.net olan birsey var ki 2.devre bu futbol bizi hedefe ulastirmaz bu kadar puanda toplayamayiz bu futbolla elimize iyi bir firsat gecmisdi diger takimlar bu kadar kotuyken bizde buna ayak uydurduk .sakatlik yorgunluk alternatifsizlik teknik taktik yetersizlik ne dersek diyelim buna bahane cok onemli olan cozum uretmek.yonetim eksik bolgelere takviye yapacak hocada taktik teknik olarak gelistirecek kendini.illa istifa etmesine gerek yok gerekirse yanina destek bir taktisyen alsin oyun okumada sikintisi buyuk ama oyun olarak artik umut versin basari gelecekse icimizden biri tarafindan gelmesini herkes ister. koca ilkyari ortasaha defansa cozum bulamadik genis alan vermekden kurtulamadik 2 mac disinda her mac diken ustundeydik cogu macda sansda yanimizdaydi bu teker eninde sonunda gumler.ilkyarida ki performanla bu kadar puan toplamamiz mucize isyan buna yoksa yarisdan kopmadigimiz ortada ama arada fark yok.baskan taraftarin yarisini karsisina alarak onur ve burak olayinda hocanin arkasinda nasil duruyorsa destek veriyorsa, kotu oyunda da ve duzulmeyen hatalarda da elestirmek hakkidir. eksikler olabilir ama bu takim bu kadar baski yiyecek bir takimda degil her akli basinda adam gibi baskanda bunun farkinda elestirisi buna .kameralar onunde bunu dile getirmesi dogrumu yanlis mi tartisilir ancak unutmayalim hocada istedigim adamlar alinmadi transferi ben yapmadim karismadim gelen oyunculardan performans alamiyorum diye yine basin toplantisinda yonetimi topun agzina atmisti.oturup konusacaklar bu isi cozecekler ben küstümcülük oynamaya gerek yok..arada gerilim oldugu acik ve bu gerilim yine takima zarar verir ..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X