Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
ben başkana güveniyorum ve başarılı buluyorum uzun bir süre bizim takımın başında olmalı.Ünalla belli bir çizgi yakaladı ileride yapması gereken daha büyük başarılar için avrupadan işi bilen teknik hoca ve ekip işine el atmalı Ünal hocaya başika alanda görev vermelidir.Belli yere kadar ekiple idare etti ama Ahmet başkanın yavaş yavaş bu ekiple şampiyon olamayacağını bilmesi lazım.Bir yere kadar geldik ama bu ekiple tıkanırız kendisinin bilimsel ve modern hamleler yapması lazım bu biraz zaman ister.Ufak ufak yapması lazım bu işleriİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Annuit cœptis"
Yorum
-
Trabzonsporun bankalar birliği ile yaptığı borç anlaşmasındaki faiz 22,5.Bunu başarı olarak anlatan bir başkan var kulübümüzde.işin tuhafı sponsorları açıklarken birilerine teşekkür ediyor.Sponsorunu bile başkaları getiriyor Ahmet Ağaoğlu.
Vestele Muharrem Usta zamanında baskı yaparak anlaşmayı iptal ettiren güçlere teşekkür ediyor.
Taraftar da ayakta uyuyor.- Memento mori
Yorum
-
Deplasmanlarda taraftar gruplarına veriyosunuz ya biletleri,onlarda kulubun sahibi sanıyor kendini.
O zaman herşeyi onlardan isteyin. Kaç aydır bekliyoruz takımımızı izleyeceğiz ama Trabzondaki adamlar maça gelecek diye biz giremiyoruz stada.Ayıp valla ayp.Büyük terbiyesizlik.Aynı şekilde Akyazıda da kombineler dağıtıldı.
İho zihniyetinden farkı yok bunun.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Başkan haklı olarak devre arası transfer yok dedi. Belki bir kişi alabiliriz minvalinde bir şey söyledi.
Sturidge böyle oynamayacaksa gonderilip takıma daha yararlı bir futbolcu alınabilir.
Aldığı garanti paraya gore adam top oynamadiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İtiraf Geldi
AVRUPA’DA DEVAM ETSEYDİK NE OLACAKTI?
...Alınan bir karar var, yapılan bir uygulama var. Devam etsek ne olacaktı, alacağımız parayı kimse biliyor muydu? Galibiyet başına 250 Bin Euro, beraberlikten 130 bin Euro. Cezadan ötürü. Gruptan çıkarsak alacağımız 500 bin Euro. UEFA’nın tek güzel tarafı gruplara kalınca 9 Milyon Euro alıyorsun. Kupayı alsan dahi alacağın para 5 Milyon Euro. Şampiyonlar ligi çok daha farklı tabi. 5’te 1 burası neredeyse. Orada olsa kafa göz yar yürü… Olaya sadece sportif mi bakacağız, ekonomik mi bakacağız yoksa takım devamlılığı açısından mı bakacağız. Bunların hepsini bir araya getirdiğinizde yapılan bir uygulama var. Bu uygulamanın içinde başkan da, hoca da, futbolcu da varım. Ama bir karar varsa sorumlusu da benim” ifadelerini kullandı.
https://www.haber61.net/trabzonspor/agaoglu-ndan-ozel-aciklama-avrupa-da-devam-etsek-ne-h376030.htmlTrabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kongre sonrası Haber61'e konuştu
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç sonu Sörloth için yapılan açıklamaya gerek var mıydı bilmiyorum.
sanırım kaçırdığı gollere kızdı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum