Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başkanım bireysel olarak başarılısın ama yönetimdekilerin çoğu yararsız insanlar, verdiği sözü tutmayan insanlar, daha sözüne güvenilir bir ekiple yoluna devam edersin inşallah.

Yorum

• ben başkana güveniyorum ve başarılı buluyorum uzun bir süre bizim takımın başında olmalı.Ünalla belli bir çizgi yakaladı ileride yapması gereken daha büyük başarılar için avrupadan işi bilen teknik hoca ve ekip işine el atmalı Ünal hocaya başika alanda görev vermelidir.Belli yere kadar ekiple idare etti ama Ahmet başkanın yavaş yavaş bu ekiple şampiyon olamayacağını bilmesi lazım.Bir yere kadar geldik ama bu ekiple tıkanırız kendisinin bilimsel ve modern hamleler yapması lazım bu biraz zaman ister.Ufak ufak yapması lazım bu işleri
        İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Annuit cœptis"

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu ve Ünal ikilisi bulundukları pozisyonda bu kulübe en az 5 yıl daha hizmet vermelidir. Bir şirket bir kulüp tüm çalışanlarıyla nasıl yönetilir dersi veriyorlar 1,5 yıldır.
          anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Trabzonsporun bankalar birliği ile yaptığı borç anlaşmasındaki faiz 22,5.Bunu başarı olarak anlatan bir başkan var kulübümüzde.işin tuhafı sponsorları açıklarken birilerine teşekkür ediyor.Sponsorunu bile başkaları getiriyor Ahmet Ağaoğlu.
            Vestele Muharrem Usta zamanında baskı yaparak anlaşmayı iptal ettiren güçlere teşekkür ediyor.
            Taraftar da ayakta uyuyor.
            • Memento mori

Yorum

• taraftar gruplarına bilet verme işi ne zaman bitecek reis?
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Deplasmanlarda taraftar gruplarına veriyosunuz ya biletleri,onlarda kulubun sahibi sanıyor kendini.
                O zaman herşeyi onlardan isteyin. Kaç aydır bekliyoruz takımımızı izleyeceğiz ama Trabzondaki adamlar maça gelecek diye biz giremiyoruz stada.Ayıp valla ayp.Büyük terbiyesizlik.Aynı şekilde Akyazıda da kombineler dağıtıldı.
                İho zihniyetinden farkı yok bunun.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yanlışları var mıdır illaki vardır ama doğrular fazlaca ağır basıyor. Ben yıllardır Trabzonsporun bu kadar güzel yönetildiğini görmedim.

Yorum

• Başkan haklı olarak devre arası transfer yok dedi. Belki bir kişi alabiliriz minvalinde bir şey söyledi.

Sturidge böyle oynamayacaksa gonderilip takıma daha yararlı bir futbolcu alınabilir.

Aldığı garanti paraya gore adam top oynamadi
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• uslu cocuk olursan elektrik faturani bile odemezsin...
                      ıslak imza....

Yorum

• İtiraf Geldi

AVRUPA’DA DEVAM ETSEYDİK NE OLACAKTI?
                        ...Alınan bir karar var, yapılan bir uygulama var. Devam etsek ne olacaktı, alacağımız parayı kimse biliyor muydu? Galibiyet başına 250 Bin Euro, beraberlikten 130 bin Euro. Cezadan ötürü. Gruptan çıkarsak alacağımız 500 bin Euro. UEFA’nın tek güzel tarafı gruplara kalınca 9 Milyon Euro alıyorsun. Kupayı alsan dahi alacağın para 5 Milyon Euro. Şampiyonlar ligi çok daha farklı tabi. 5’te 1 burası neredeyse. Orada olsa kafa göz yar yürü… Olaya sadece sportif mi bakacağız, ekonomik mi bakacağız yoksa takım devamlılığı açısından mı bakacağız. Bunların hepsini bir araya getirdiğinizde yapılan bir uygulama var. Bu uygulamanın içinde başkan da, hoca da, futbolcu da varım. Ama bir karar varsa sorumlusu da benim” ifadelerini kullandı.

Yorum

• galatasaray macinda alinacak galibiyetde federasyondan yeterli maddi katki gelmeyecegi icin takim berebare kalmis...
                          ıslak imza....

Yorum

• Burada o kadar boş konuşan adamlar var ki, ne desem bilmiyorum.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• maç sonu Sörloth için yapılan açıklamaya gerek var mıydı bilmiyorum.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç sonu Sörloth için yapılan açıklamaya gerek var mıydı bilmiyorum.
                                sörloth'a gözdağı olarak algıladım ben

sanırım kaçırdığı gollere kızdı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X