Eğer bu yönetim ve başkanın zerre haysiyeti ve şerefi varsa geçen yıl şampiyonluk lider bir stoper ve iyi bir yedek kanat forvet transferi kadar yakınken ortaya attıkları transfer yasağı yalanının belgesini çıkarıp,masaya koyar.
Bunu sorgulamayan buna cevap aramayan medya,camia ve taraftar istifa peşinde koşuyor,bunlar gider sizi kandıracak başka birileri gelir.Siz başarılı olacak yeterli bilinç düzeyinde olan bir kitle değilsiniz,kandırılmaya ve uyutulmaya meyilli kitlelersiniz.
Muharrem Usta sen çok büyük bir başkanmışsın ama her şeyden önce adamın dibiymişsin.
Seni sırtından vuran hainlerin başkan yaptığı kuklaya öyle bir miras bırakmışsın ki bu kadro yıllarca kulübe aidatını ödemeyen Ağaoğlu'nu büyük başkan,kapanmaya doğru hızlı adamlarla giden Karabük'ün başında masal anlatan Ünal acemisini de Hoca yaptı.
Eğer bu yönetim ve başkanın zerre haysiyeti ve şerefi varsa geçen yıl şampiyonluk lider bir stoper ve iyi bir yedek kanat forvet transferi kadar yakınken ortaya attıkları transfer yasağı yalanının belgesini çıkarıp,masaya koyar.
Bunu sorgulamayan buna cevap aramayan medya,camia ve taraftar istifa peşinde koşuyor,bunlar gider sizi kandıracak başka birileri gelir.Siz başarılı olacak yeterli bilinç düzeyinde olan bir kitle değilsiniz,kandırılmaya ve uyutulmaya meyilli kitlelersiniz.
Muharrem Usta sen çok büyük bir başkanmışsın ama her şeyden önce adamın dibiymişsin.
Seni sırtından vuran hainlerin başkan yaptığı kuklaya öyle bir miras bırakmışsın ki bu kadro yıllarca kulübe aidatını ödemeyen Ağaoğlu'nu büyük başkan,kapanmaya doğru hızlı adamlarla giden Karabük'ün başında masal anlatan Ünal acemisini de Hoca yaptı.
Mlodast'tan 50 bin euro'ya Ahmet Ağaoğlu tarafından kadroya katılan Nemanja Andusic teknik direktör Ünal Karaman'ın gözüne girememişti. Transferin son gününde Balıkesirspor'a kiralanan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, burada da kendini gösteremedi.
Mlodast'tan 50 bin euro'ya kadroya katılan Nemanja Andusic teknik direktör Ünal Karaman'ın gözüne girememişti. Transferin son gününde Balıkesirspor'a kiralanan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, burada da kendini gösteremedi. Andusic henüz Balıkesirspor'da maç kadrosuna giremedi.
Fotomaç - Pazartesi 23.09.2019
En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 13:20.
Mlodast'tan 50 bin euro'ya Ahmet Ağaoğlu tarafından kadroya katılan Nemanja Andusic teknik direktör Ünal Karaman'ın gözüne girememişti. Transferin son gününde Balıkesirspor'a kiralanan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, burada da kendini gösteremedi.
Mlodast'tan 50 bin euro'ya kadroya katılan Nemanja Andusic teknik direktör Ünal Karaman'ın gözüne girememişti. Transferin son gününde Balıkesirspor'a kiralanan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, burada da kendini gösteremedi. Andusic henüz Balıkesirspor'da maç kadrosuna giremedi.
Fotomaç - Pazartesi 23.09.2019
Ahmet Ağaoğlunun bu transferlerden kazancı var mı? Adı sanı duyulmamış oyuncuları hangi çıkarı ile transfer etti?
Çıkıp taraftara açıklamasını yapmalı. Rant mı elde ediyor yoksa?
Bu konu yeni gelen yönetim tarafından araştırılmalı ve Ağaoğlu rant elde etmişse mahkemeye verilmeli.
En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 13:29.
Cancazım ben başka şeylerden bahsediyorum. Senin başkanının futbolun f'sinden haberi yoktu; futbol kulübü nasıl yönetilir en ufak fikri bile yoktu. Ne demiş Alamanların ataları. Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Geç sen şimdi bunları gel artık bu zamana gel. Herkes can derdinde sen hala Usta aşağı Usta yukarı.
Sen: Usta 2. yılında sapıtmıştı
Ben: Usta 2. yılında bunları yaptı
Sen: Ben başka şeylerden bahsediyorum
O can derdine düşmemizin yegane sebebi bu taraftarın doğruyla yanlışı ayırt edecek kapasitesinin olmamasıdır. Bugünlerin geleceğini Ağaoğlu'nun adaylık konuşmasından çıkaramayan herkes benim gözümde suçludur. Bunlar yine iyi günlerimiz. Bu inişin çıkışı yok. Takım 1461'e döndü.
Sadri Şener takımı 6. aldı 9. bıraktı.
İHO takımı 9. aldı 12. bıraktı.
Usta 12. aldı 5. bıraktı.
Ağaoğlu 5. aldı, bakalım kaçıncı bırakacak.
Sadri Şener'in bıraktığı kadroyu düşün.
İHO'nun bıraktığı kadroyu düşün.
Ağaoğlu'nun şu gün bırakacağı kadroyu düşün.
Yahu sen neye dayanarak f'sinden anlamıyordu diyebiliyorsun? Nedir bunun dayanağı? Şu Nevzat Aydın'ın olduğu transfer komitesi dağıtıldıktan sonra neredeyse 1 tane kötü transferi yok takımın. Mas ve Pereira'dan başlayan çok iyi katkı veren transferler yapıldı takıma. Diyorsun ya bana sen hala neyin derdindesin diye, camia iyiyle kötü ayrımını yapamadıktan sonra Ağaoğlu gitse ne olur, Ünal gitse ne olur. Ağaoğlu gider, Hacısalihoğlu gelir, Ünal gider, Fatih Tekke gelir. Aynı tas aynı hamam devam eder.
Yahu muharrem usta şu adamlara 5 kuruş ödemeden çekti gitti. Daha neyini konuşuyorsun yahu az daha zorlasa parasını da alıp gidecekti. Burak Yılmaz zararla satılmış ulan sanki adamı durumu normaldi de bir de kar edilecekti. Zaten bir de yaptığı bilanço büyüyüp yeni yönetime yansıyınca usta 841 milyonda bıraktı falan yazıyorsun. TS geçen sene ilk defa kar etti kardeşim gelip burda sinir bozma biraz utan.
5 kuruş ödemedi dediğin adam 200 milyon lira cebinden ve şirketlerinden para bıraktı. Ağaoğlu'nun 1 kuruş katkısı var mı bu kulübe? Yok. Bankadan kredi çekip bunu kulüp sayfasından paylaşmak dışında 1 tane finansal hamlesi var mı? Yok. Elindeki bütün varlıkları teker teker sattı ve satmaya devam ediyor. PTT liginde 18'e giremeyecek adamları kurtarıcı diye sahaya sürüyorsun. Borcu da katladın, futbolcun da kalmadı.
Ben geçeyim Trabzonspor'un başına, herkesi satayım, para harcamayayım, tarihin en büyük kârı olsun kulüp adına. Ne güzel Trabzon ya. Herkes salaktı, kimse bilmiyordu kadroda küçülmeye gitmeyi, elindeki her varlığı satıp kulübü yüzünde sakal çıkmayan amca oğullarıyla doldurmayı, bir Ağaoğlu akıl etti. Büyük ekonomist ulu başkan. Bu işin sonunda ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Ben geçen sezon takım zirve yaptığı tarihte de söyledim, hala söylüyorum. Bu adam bakkal yönetemez. Algılar üzerinden taraftarı kandırıyor. Birkaç yıl içinde Trabzonspor'u küme düşürecek. Gelgelelim bu işin sonunu görmeye bu adamın yüreği yetmez. Zamanı gelmeden Usta'yı suçlayıp takımı rezil halde bırakıp şikeci kankalarıyla birlikte golf sahalarına geri dönecek.
Utanması gereken biri varsa da şikecilere methiyeler dizenler ve onları destekleyenlerdir.
Zaten bir de yaptığı bilanço büyüyüp yeni yönetime yansıyınca usta 841 milyonda bıraktı falan yazıyorsun.
İşin en komiği de bu ya. Usta kulübün başındayken eski yönetimin borçlarının etkisi yok, kur farkı yok, faiz yok. Demirören ve Özdemir'in kankası gelince "Eski yönetimin borçları, kur farkları, faiz birikmeleri". Hayat bu Ağaoğlu'na güzel.
muharrem usta buyuk baskanmis.cok buyuk bir miras birakti evet aldigi ve kovdugu topculara ve kovdugu teknik personele tazminat odemekten iflahimiz kurudu.neyin mirasiymis anlamadim.ahmet agaoglu elestirilebilir ama bunu yaparken iho ve muho gibi tarihin en kotu iki baskanini kimse savunmasin.
getirdigi topculara tek kurus para odemeyen sonra o kadar maddi gucune ragmen gorev suresi tamamlanmadan kulubu borclarla basbasa birakip topuk yapan adama methiyeler duzmek neyin nesidir anlamiyorum..onun doneminde 6lar 7ler yiyen takimdik ne anlatiyorsunuz..
yanlis transferler yapsada,hatalari olsada ahmet agaoglu'na guveniyorum.getirdigi topcularin tumunun cop olduguna inanmiyorum.hosseini,ekuban,nwaekeme..hangisi cop?bu sene sorloth-sturridge-mikel.ve daha sans bulamayan gencler.bunlar alindiginda forumda bayram havasi vardi.simdi iki sonuc gelmeyince sayip sovelim gonderelim.sanirsin takimin basinda ahmet agaoglu var.evet orta sahaya onazi'nin yoklugunda adam gerekiyordu ve evet stopere daha iyi topcu alinmaliydi ama bu takimin bu hale gelmesinde unal hoca sorumludur..kimse hikaye anlatmasin..
bugun amatorden 11 tane adam koysan 30 dakikada fizik olarak bitmez..kac mactir karsi kaleye gidemiyoruz..burada tek sorun transfer mi yoksa elindeki malzemeyi kullanamayan hoca mi?
sorunun transferlerde degil sistemsizlikte oldugunu ne zaman gorecegiz.futboldan az bucuk anlayan bir adama bizim uc maci izlese der ki, bu takim fizik olarak bitik,bu takimin orta sahasi mac boyunca 60-70 metre ileri geri yapmak zorunda kaliyor,bu takimin nwaekeme disinda bir hucum plani yok,bu takim performansa gore degil isme gore 11 kuruyor vss..buna benzer tonla tespit yapilir.
yedek kulubemiz cok zayifmis.hadi ya, zayif degilken unal hoca nasil degisiklik yapiyordu?dun riza bile ilk yarida takimina mudahele etti degisiklik yapti..bizim hoca ne yapiyor?son 2-3 dakika firatcan'i oyuna alip cocugu taraftarin onune atmak hocalik degil..koray-avdijaj degisikligine anlam verebilen var mi?yedek kulubesi zayifmis.kampa giden genc alt yapi topcularimiz nerede?hepsi mi cop arkadas.
ahmet agaoglu'na kesinlikle inaniyorum ama yapmasi gereken ya unal'a yol vermek yada kendisini ciddi anlamda uyarmak.baskan artik agirligini hissettirmeli.cunku hocaya mudahele etmezse daha kotu gunler gorecegiz yazik olacak.kulubun tekrar iho ve muho gibi sacma sapan adamlara kalmamasi icin ahmet agaoglu'nun basarili olmasi gerekiyor.
muharrem usta buyuk baskanmis.cok buyuk bir miras birakti evet aldigi ve kovdugu topculara ve kovdugu teknik personele tazminat odemekten iflahimiz kurudu
ersun yanal..450 bin euro alacagi varken kendisiyle anlasmak yerine davalik olduk 10 milyon tl tazminat aldi..
ozer hurmaciyla yine ayni sekilde anlasmadilar ve kendisine 5.3 milyon tazminat odendi..
aykut demir'in sozlesmesi feshedildi yine 9.8 milyon tl tazminat odendi..
bunlar ilk etapta odenenler.bunun disinda transfer etti denilen topcularin bonservisleri,maaslari..kimseye tek kurus para odemeyeceksin sonra bu topculari ben aldim diye ovuneceksin..
bu muharrem usta denen adami savunmayin.kendisini secim suresince en cok destekleyen biri olarak yaziyorum.yalancinin is bilmezin tekidir..kendisini hic kimse tanimazken hastanelerinin,universitesinin bir guzel reklamini yapip gitti.cok ovulen burak-sosa-kucka transferlerinin bonservislerini bile odemedi adam onlarin bonservisini yine bu yonetim odedi..kulubun maas butcesi 40 milyon euro'ya yakin olmasina ragmen doneminde kacinci olduk gecen sene yaklasik 15 milyon euro maas butcesiyle kacinci olduk.
donemine alinan topcular..castillo,onazi,bero,rodallega,mas,ibanez,hyun suk,pereira,seydaev,durica,burak,kucka,sosa,hubocan,bongonda,kamil ahmet,muhammet demir.bu topculara neredeyse 30 milyon euro civari bonservis odendi.sonuc?
burada novak-pereira ve biraz sosa disinda hangisi herkesi memnun etti?meshur miras bu mu yani?ligde derece desen yok,saha sonuclari desen kepazelik,yonetim anlaminda bir halt yok.takimda kimsenin ne bonservisi ne maasi odeniyor..ersun'un ve riza'nin onca sacmaliklarina katlan..sonra usta yonetimi iyi guzel diyelim oyle mi?
ahmet agaoglu ne yapmista bu kadar elestiriyorsunuz..iki sene boyunca 4-5 milyon euro civari bonservislere para odemis..bunun icinde sturridge,nwaekeme,hosseini,ekuban,mikel gibi isimlerde dahil..bunlari yaparken 40 milyon euroluk maas butcesini 15 milyon euro civarina cekmis..ahmet agaoglu su ana kadar yapmasi gerekeni yapti.bu transfer doneminde 1-2 hatasi vardi ama hicbir surette iho ve muho ile karsilastirilamaz..onlarla ayni cumle icerisinde bile baskanin ismi gecmemeli..
ersun yanal..450 bin euro alacagi varken kendisiyle anlasmak yerine davalik olduk 10 milyon tl tazminat aldi..
ozer hurmaciyla yine ayni sekilde anlasmadilar ve kendisine 5.3 milyon tazminat odendi..
aykut demir'in sozlesmesi feshedildi yine 9.8 milyon tl tazminat odendi..
Başka var mı iflahını kurutan tazminat? Varsa yaz. Özer ve Aykut İHO transferleri. Bir tek Ersun'u yazdın.
Twitterde "Kongre karari alinmasi gerekiyor. Gelecek olan baskan gelecek sezonun planmalamasini rahat bir sekilde yapmasi icin". diye bir sey okudum demin. Hayretler icinde kaldim demek cok hafif kalir. Tam bir geri zekalilar toplulugu.
Ne Ünal Karaman ne de Ahmet Agaoglu istifa etmeli. Ikiside elestirileri fazla takmadan yollarina devam etmeli. Bos insan kayniyor ülke ve sehir.
En son ~UniCef~ tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 15:40.
Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.
Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot - Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, takımın Sivasspor’a 2-1 kaybetmesi sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulunarak, “3-4 maçta, ligin en başarılı teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Ünal Karaman’ın istifasını mı isteyelim. Algı bu mu?” dedi.
“ALINAN SONUÇLARDAN KİMSE MEMNUN DEĞİL”
Sivasspor maçı ile ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu “İki hafta içinde 4 sakat veriyorsunuz. Çok önemli 4 oyuncu. Bir futbol takımında bu tür süreçlerin yaşanması doğasında var olan şeyler. İki maç kazanınca göklere çıkarılan takım kaybedilen maçlara baktığımızda UEFA liginde Getafe maçı İspanyol takımına karşı deplasmanda oynuyorsunuz. Alınan sonuçlar hoş değil. Bundan da hiç kimse memnun değil” dedi.
“MİKEL ÜZERİNE KOYARAK İLERLİYOR”
Yeni transferlerin verimlim olmadığı eleştirilerine değinen Ahmet Ağaoğlu “Obi Mikel Sivas maçında iyiydi. Getafe maçında Sivasspor maçının yüzde 10-20 altındaydı. Gençlerbirliği maçında daha da alttaydı. Adam üzerine koyarak gidiyor. Biz bu oyuncuya çok kötü bir adam mı diyeceğiz şimdi? İşler iyi gittiğinde övgüler yağdırılır, işler kötü gittiğinde eleştiriler yapılır. Bu işin doğasında bu var. Hiçbir zaman şunun hesabı yapılmıyor. Bu takım nereden nereye geldi. Bu takımı bir sene önce teslim aldığımızda ekonomik anlamda iflas etmiş, maaş ödeyemeyen, UEFA’da ve FİFA’da 30’un üzerinde dosyası bulunan, neredeyse yabancı oyuncuların tamamından kulübe ihtar çekilen, bugün 6-7 gün içinde maaşları takır takır hesaplarına yatan, idari personelin maaşlarını günü gününe ödeyen, UEFA’da oluşabilecek men cezalarının önüne geçen, sponsorluk ve seyirci gelirlerini arttıran bir kulüp transferde yanlış yaptı. Geçen sene alınan oyuncular içinde aynısı söylendi. Ekuban geldiğinde Havalimanında gösterilen alaycı tavır. Bunlar hafızalardan silinmedi. Bunlar yaşanılan ve yaşanılacak şeyler. Futbolun doğasında bu var. Bir anda göklere çıkarırız bir anda da yerin dibine sokarız.” şeklinde konuştu.
Ahmet Ağaoğlu: “Ünal Karaman’ın istifası…”
“LİMANA VARANA KADAR BU GEMİYİ BİZ GÖTÜRECEĞİZ”
Başkan Ağaoğlu, önemli olanın kötü günlerde destek vermek olduğunu belirterek, “Çok garibime giden şeyler var Ünal Hoca konusunda. Hocamızla sürekli görüşüyoruz. Biz bir ekibiz herkes bunu çok iyi anlasın ve gemi denize açıldı. Birtakım sıkıntılar yaşıyor ama limana varıncaya kadar bu gemiyi götürecek olanlarda yönetim ve teknik heyet olarak da bizleriz: Bu yarada sakat oyuncularımız iyileşip bir an önce takıma katkı sağlamalı. Geldiğimizde bize ekonomik ve sportif anlamda gösterilen sabır eleştirilerin bir bölümünde hak veriyorum. İşlerin yolunda gitmediği bir dönemde bir insan sendelediği zaman ona omuz verilir. Desteğin anlamı odur. Siz binaya bile çökmesinde diye kolonla destek atarsınız. İşler yolunda giderken herkes destek veriyor önemli olan böyle günlerde destek vermek. İşler kötü gittiğinde gösterilecek destek ve sabır çok büyük anlam taşıyor” dedi.
Ünal Karaman’ın bir basın toplantısında “transferleri ben yapmadım” demesine değinen Ahmet Ağaoğlu “Herhalde şunu söylemek istedi. Ben futbolcu ismi vermem sadece ihtiyacım olan mevkideki oyuncu özelliklerini söylerim. Herhalde bunu ifade etmek istedi” ifadelerini kullandı.
“ERKEN YÜKLEME YAPILAN TAKIMLARDA BU TÜR SIKINTILAR YAŞANIYOR”
Karşılaşmalarda oyuncuların kondisyon olarak düşük seviyede olması konusunda soru yönelttiğimiz Ağaoğlu, “Sezonu çok erken açtığımız için erken yükleme yapıldı futbolculara. 3’er gün arayla takım maç oynadığımızı unutmayalım. Erken yükleme yapılan takımlarda bu tür sıkıntılar yaşanıyor. İspanya seyahati sonrası ben 1 buçuk gün kendime gelemedim. Bu oyuncular ertesi gün antrenman yaptılar. Fiziki anlamda yükleme yapılıp sezonu erken açan takımlarda bu tür düşüş yaşanması son derece normal. Başarısız denilen ve eleştirilen takım 4 ön eleme maçı oynayıp UEFA’da gruplara kalan bir takımdan bahsediyoruz. Daha ligin 6. haftasındayız. Bu kadar eleştiri yapılması gayet doğal. Ben kötü sonuç alınmasından sonra sabaha kadar uyumadım. Maç kaybedildiğinde başta futbolcular ve teknik heyet, aldığımız hasar ve üzüntünün boyutlarını tahmin etmek mümkün değil. En fazla hasarı yaşayan isimler futbolcular ve teknik heyet. Şunu söylemiyoruz. Bu maç bitti önümüzdeki maçlara bakıp deyip işi geçiştirmiyoruz. Herkesin üzüldüğünün kat ve kat fazlasını üzülüyoruz. Biz bu süreçten bir şekilde çıkacağız. Asıl burada verilmesi gereken destek çekilip, bu bir tahammülsüzlüğe dönüşüp ciddi ve sert, olumsuz düşüncelere dönüştüğü zaman camia olarak kaybetmeye başladığımızda asıl çöküş orada başlar. Bunun tarihte örnekleri vardır. Bu hiçbir zaman takımın veya kulübün içinde bulunduğu stresli ortamdan çıkarmaya yarayacak bir davranış şekli değildir” dedi.
“ÜNAL KARAMAN’IN İSTİFASINI MI İSTEYELİM?”
Takımın son dönemdeki durumu sonrasında eleştirilerin odağı haline gelen Teknik Direktör Ünal Karaman ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Fikret Orman’ın kendi kararıdır saygı duyarım. İşler yolunda gittiğinde Beşiktaş şampiyon olduğunda omuzlarda dolaşan Fikret Orman istifa etmek zorunda bırakıldı. Bunlar yaşanıyor. Bu ligimizin doğasında var. Biz geçen sene ligi Ünal Hoca ile bitirdik. Ünal Hoca başarılı teknik adamlar arasında yer aldı mı? Aldı. 5 sene üzerine ön elemelerden sonra takımın gruplara kalmasının sebebi Ünal Hoca. İki haftada yaşanılan düşüş Gençlerbirliği maçında düşüş olarak görülen bana göre değil. Gruba direk olarak takılan La Liga takımını sahasında yenemedik, bunu da anlayışla karşılarım. 3-4 oyuncuyu sahaya çıkıp Ünal Karaman’ın kendisinin sakatladığını tahmin etmiyorum. Burada 3-4 maçta ligin en başarılı teknik direktörü gösterilen Ünal Karaman’ın istifasını mı isteyelim. Algı bu mu? Ünal hocanın böyle bir söylemini duydunuz mu? Ünal Hoca hakkında böyle bir algı yaratmayı bu hakkı insanlara kim veriyor? Ünal Hoca vekalet mi verdi. Bu düşünce son derece yanlıştır. Sporun içinde olmaması gereken şeyler Trabzonspor büyük bir camia. 2-3 maç kaybedince hocasını bu şekilde tartışılabilir duruma getiriyorsa camia olarak bir kere daha şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sezon bittiği zaman, takımı gruplara bıraktığında, Atina deplasmanından döndüğünde alkışlanan, övgüler yağdırılan bir insan daha aradan 20 gün geçmeden eleştiriliyorsa ben bunu artık kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum