Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok nadiren doğru işler yaptın, bir tanesi Yusuf Yazıcı'yı satmak oldu. Hoş onu da Yusuf kendi istemiş sanırım, yine de engel olmadığın için tebrik ve teşekkürler. Sattığın futbolculara ve kendince yaptığın tasarruflara rağmen borç senin döneminde 400 milyon liranın üzerinde artmış gördüğüm kadarıyla. Birazını kapatırsın artık. Fakat dikkat et günah keçilerini kullanabileceğin günler geçiyor. Hazır alıp üzerinden prim yaptığın kadro 1-2 yıla dağılacak.

Taraftar Yusuf'u çok ıslıkladı, çok küfürler etti. Kurtulduğu için ayrıca sevinçliyim. Bu şehir ve bu takım uzaktan daha güzel.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok nadiren doğru işler yaptın, bir tanesi Yusuf Yazıcı'yı satmak oldu. Hoş onu da Yusuf kendi istemiş sanırım, yine de engel olmadığın için tebrik ve teşekkürler. Sattığın futbolculara ve kendince yaptığın tasarruflara rağmen borç senin döneminde 400 milyon liranın üzerinde artmış gördüğüm kadarıyla. Birazını kapatırsın artık. Fakat dikkat et günah keçilerini kullanabileceğin günler geçiyor. Hazır alıp üzerinden prim yaptığın kadro 1-2 yıla dağılacak.

Taraftar Yusuf'u çok ıslıkladı, çok küfürler etti. Kurtulduğu için ayrıca sevinçliyim. Bu şehir ve bu takım uzaktan daha güzel.
      ne yaptıda borcu arttırdı bi açıklasana?
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne yaptıda borcu arttırdı bi açıklasana?
        1 yılda yaptığı 100 milyon liralık futbolcu satışına rağmen Divan Kurulunda 1 milyar 338 milyon lira borç açıklandı 2 ay önce.

Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı borcun hesabını ben mi vereceğim?

Yorum

• En son My tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 14:19.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor tarihinin kurtarıcı ve en başarılı başkanı olarak tarihe geçecek.
            Ne mutlu Trabzonsporluyaki son yıllarda kulübün başına gelen ... başkanlardan kurtuldu kulüp.
            Nereyesun?
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ha bu arada sözleşmeler TL'yle yapılacaktı, İranlılar bile euroyla geldi.

Neyse Yusuf'tan gelen parayı borcu düşürdüm diye anlatır artık.

Yorum

• Başkanın Yusuf'un gidişi hakkında yaptığı açıklama hissedipte dile getirmeyi beceremediğim şeydi.
                Evet bizim bir hikayemiz vardı ve bu hikayenin başrol oyuncusuydu, şu an o hikaye yarım kalmış gibi içime oturdu benim de.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamın maliyeti nasıl 90 milyon tl söyleyinde bilelim.Adamı 2 sene sonra istersek ödeyip alabileceğimiz para 6 milyon Euro kaldı ki adam iyi çıkarsa zaten 6 milyon euroya alıp 20 milyon euroya satarsın.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu adamın şuanki kesin maliyeti 2 yıllık maaşı yani 3 milyon euro + menajer ücreti değil mi ? Bu tarz yazılar algı yaratma amaçlı. 6 milyona alınması durumu şartlı zaten, şartta adamın ilk 11 oyuncumuz olması. Olursa zaten alır kullanmaya devam ederiz olmazsa kulübüne döner...

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamın maliyeti nasıl 90 milyon tl söyleyinde bilelim.Adamı 2 sene sonra istersek ödeyip alabileceğimiz para 6 milyon Euro kaldı ki adam iyi çıkarsa zaten 6 milyon euroya alıp 20 milyon euroya satarsın.
                      Valla ben de anlamadım. Bonservisini maaşını felan hepsini toplasan yine bu rakamlar çıkmıyor da neye göre 90 diyor ?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 yılda yaptığı 100 milyon liralık futbolcu satışına rağmen Divan Kurulunda 1 milyar 338 milyon lira borç açıklandı 2 ay önce.

Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı borcun hesabını ben mi vereceğim?
                        Sana hesap soran yok ama borcun neden yükseldiğini üç yaşında ki çocuk bile biliyor en başından beri azılı bir düşmansın bu yönetime sebebini az çok tahmin edebiliyorum.

Ayrıca iho ve usta'nın enkazını temizlemek kolay değil paraları peşkeş çekmişler oyunculara menejerlere.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla ben de anlamadım. Bonservisini maaşını felan hepsini toplasan yine bu rakamlar çıkmıyor da neye göre 90 diyor ?
                          4 yıl oyuncuya 1.5'dan 6 + kulübüne 6.75 + 0.6 menajerine olmak üzere güncel döviz kuruyla 83 milyon lira civarı yapıyor. Lâkin ortada zorunlu bir opsiyon yok verim alamazsak maliyeti maksimum 25 milyon lirayı buluyor. Yani Usta döneminde alınan Burak'ın 1 yıllık alacağıyla aynı. Emre Baykan'ın Usta'nın yaptıklarını sorgulamak yerine, haklı bile olsa Ağaoğlu'na sallaması bana çok iyi niyetli gelmiyor. Yoksa Ağaoğlu'nun hem oyuncu maaşları konusunda, hem de yabancı oyuncu sayısında söylemlerinden sapma olduğu aşikar...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 yıl oyuncuya 1.5'dan 6 + kulübüne 6.75 + 0.6 menajerine olmak üzere güncel döviz kuruyla 83 milyon lira civarı yapıyor. Lâkin ortada zorunlu bir opsiyon yok verim alamazsak maliyeti maksimum 25 milyon lirayı buluyor. Yani Usta döneminde alınan Burak'ın 1 yıllık alacağıyla aynı. Emre Baykan'ın Usta'nın yaptıklarını sorgulamak yerine, haklı bile olsa Ağaoğlu'na sallaması bana çok iyi niyetli gelmiyor. Yoksa Ağaoğlu'nun hem oyuncu maaşları konusunda, hem de yabancı oyuncu sayısında söylemlerinden sapma olduğu aşikar...
                            Bizim millet doktorda olsa esnaf da olsa yuvarlama hastalığı var.2 milyon euroyu 5 milyon euro diye yuvarlarız mesela.

Yorum

Eyvallah hocam. Ayrıca kuru da dolar üzerinden hesap edip duryormuşum Emre beyin baştan beri ufaktan bir yarası var zaten.
                              Murat

Yorum

Burak'ın 1 yıllık alacağı diyorsun ya şimdi ben sana bir şey sormak istiyorum

Burak 32 maç 28 gol 4 asist
                                Ekuban 29 maç 5 gol 2 asist

Şimdi hangisi daha pahalı?

Nwakaeme iyi topçu. Güzel bulmuşlar tebrik ederim, gelgelelim o adam da 30 yaşında ve telaffuz etmeyeceğiz dedikleri milyonlar ve eurolarla aldılar. Onun dışında aldıkları 4 adam da 2. lig topçusu. Nitekim 2'si geldiği gibi gitti.

Ben Burak'ın, Sosa'nın, Cardozo'nun aldığı paraya yanmam. Adamlar canavar gibi top oynuyorlar. Bak Burak Beşiktaş'a gitti adamlar bu adam 1 yıl önce gelseydi 2 şampiyonluğumuz daha vardı diyor - bunun parasal olarak ederine etiket takamazsın. Ben yanarım Toure, İbanez, Amiri, Suk tarzı transferlere harcanan paralara. Kucka bile o kadar maliyetli geldi, çok iyi maçları da oldu ama beklediğini alamadın, satacağım dedin tak diye sattın. Castillo maliyeti yüksek dendi tak diye sattın. Onazi maliyeti yüksek dendi bugün iste yarın satarsın. Bero kötü dendi anında sattın. Usta bir tane Yatabare, N'doye, Aykut Demir vs musallat etti mi başımıza? Nedir yani o zaman bu kadar?

Ağaoğlu da adam iyi oynayacaksa versin parayı alsın. Hata payı da olabilir. Ya koskoca Trabzonspor sırf ucuz diye futbolcu alır mı ya?

Bir laf vardır ya "Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye. Bu da biraz öyle. Ekuban Burak'tan maliyetli topçu. Yeni çocuğu bilmiyorum. Umarım kalitelidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X