Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi bir kadro mu kurdu:Hayır
    Borcumu azalttı:Hayır
    Gelir getirici projesi mi var:Hayır
    Sponsorluk anlaşmaları mı var :Hayır
    Takima marka değirimi kazandırdı:Hayır.
    Sportif bir başarı mı var:Külliyen HAYIR.
    Bu Agaoglu denen zatı muhterem 2002 yılinda ne halt yaptıyda 17 yıl sonrada aynını yapıyor degisen gram birsey yok bizim için nasıl bir şans ben çözemiyorum aklım almıyor.
    Giderleri %300 oranında azalttı

Gelirleri % 200 oranında artırdı

Marka değerimizi tavan yaptı, takımı iflastan kurtardı.

Yegane defosu teknik direktör'dür.

Öbür sezon için Okan Buruk veya Ahmet Taşyürek'ten birisi ile anlaşması lazım

Aksi takdirde sportif başarısızlıkta kabak onun başına patlayacak.

Yorum

• bir iki yenilgi aldık diye 5 yıllık projeden dönülmez. başka şans yok zaten, başka türlü başarılı olamazsın. para üreten bir klüp değiliz biz, dolayısıyla abuk sabuk transfer harcamaları yapmayız.

ama sağlıkçı, fizyoterapist, scout konusunda yatırımlar yapmak zorundayız. genç, işlenmemiş oyuncuyu yarışacak düzeye getirmek çok zordur. bunların arka planda otomatik gerçeklemesi gerekir. a takım üzerinden planlamaya kalkışırsak ne zaman yeter ne başkan dayanır. alt tarafta gençler fışkıracak, rekabet üst düzeye gelecek, sen de en iyilerini alıp takım yapacaksın. biraz kafayı kaldıranı a takıma alırsın, hepsi şımarır.

bir senede bunlar yapılmaz tabi ama bu yönde ciddi adımlar atılmalı. en büyük klüpler de futbolcu üretmekle uğraşıyor, üretmeyen takımdan çok büyük başarı çıkmaz.

Yorum

İyi bir kadro mu kurdu:Hayır
        Borcumu azalttı:Hayır
        Gelir getirici projesi mi var:Hayır
        Sponsorluk anlaşmaları mı var :Hayır
        Takima marka değirimi kazandırdı:Hayır.
        Sportif bir başarı mı var:Külliyen HAYIR.
        Bu Agaoglu denen zatı muhterem 2002 yılinda ne halt yaptıyda 17 yıl sonrada aynını yapıyor degisen gram birsey yok bizim için nasıl bir şans ben çözemiyorum aklım almıyor.
        başkan gitsin golf oynasın mümkünse futboldan elini çeksin çünkü onun işi değil aldığı yabancılar wakayeme birazda ekuban dışında çöp oğlu çöp kurduğu kadro vasat oğlu vasat ya koskoca trabzonspor klübü oyuncu değiştirmiyor bundan büyük ayıp varmı diyecem ama var bu yönetim sezon başında stoper alamayıp estaban ve yardımcı hocaları stoper oynatan bir klüp bu klübün başkanı kim golf fedarasyonu başkanı ahmet ağaoglu bu ayıp yeter başkan gençlerinide al git golf oyna 2002 deki marifetini gördük ama sen akıllanmamışsın.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardeş futbol netice oyunudur sonuç oyunudur gidermiş gelirmiş faso fiso bak premier lige newcastle unıted diye bir takım var premier ligin en zengin 3 takımından biri ama başarı varmı yok kupası varmı yok yani bu işler giderle gelirle harçla borçla olmaz taraftar her zamn başarıya bakar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir iki yenilgi aldık diye 5 yıllık projeden dönülmez. başka şans yok zaten, başka türlü başarılı olamazsın. para üreten bir klüp değiliz biz, dolayısıyla abuk sabuk transfer harcamaları yapmayız.

ama sağlıkçı, fizyoterapist, scout konusunda yatırımlar yapmak zorundayız. genç, işlenmemiş oyuncuyu yarışacak düzeye getirmek çok zordur. bunların arka planda otomatik gerçeklemesi gerekir. a takım üzerinden planlamaya kalkışırsak ne zaman yeter ne başkan dayanır. alt tarafta gençler fışkıracak, rekabet üst düzeye gelecek, sen de en iyilerini alıp takım yapacaksın. biraz kafayı kaldıranı a takıma alırsın, hepsi şımarır.

bir senede bunlar yapılmaz tabi ama bu yönde ciddi adımlar atılmalı. en büyük klüpler de futbolcu üretmekle uğraşıyor, üretmeyen takımdan çok büyük başarı çıkmaz.
            kardeşim bu kafayla 30 sene daha şampiyon olmassın bu lafı çok kez yazdım ve çok sık kullanırım küçülerek büyüyemessin en canlı örnek ortda spoertif başarı yoksa sponsorda bulmassın bu yıl QNB ile göğüs sponsor anlaşması bityor bakalım ahmet efendi kimi bulacak sponsor hhheeeeee şöyle bir de durum var bastıtrırsa parayı maden olbilir sponsor

Yorum

Hangi marka degeri, hangi geliri yüzde 200 arttirdı, hangi borcu dusrdu,bırak allahını seversen. Çok net basarısiz bir başkan.Son15 yılda 2 başkan tanırım Sadri sener,Atay aktug gerisi çöplük.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim bu kafayla 30 sene daha şampiyon olmassın bu lafı çok kez yazdım ve çok sık kullanırım küçülerek büyüyemessin en canlı örnek ortda spoertif başarı yoksa sponsorda bulmassın bu yıl QNB ile göğüs sponsor anlaşması bityor bakalım ahmet efendi kimi bulacak sponsor hhheeeeee şöyle bir de durum var bastıtrırsa parayı maden olbilir sponsor
                bu kafada olsak çoktan şampiyon olmuştuk, başka kafalarda olduğumuz için şampiyon olamıyoruz. şimdilerde borçsuz olsak hem transferimizi yapar hem de yetişen altyapı oyuncularla şampiyonluğa giderdik. 5 sene önce ne diktiysen onu yersin. biz transferle borç yaptık, onun sancısını çekiyoruz. sene başında yapılanlar tamamen şartların dayattığı kararlar.

Yorum

kardeş futbol netice oyunudur sonuç oyunudur gidermiş gelirmiş faso fiso bak premier lige newcastle unıted diye bir takım var premier ligin en zengin 3 takımından biri ama başarı varmı yok kupası varmı yok yani bu işler giderle gelirle harçla borçla olmaz taraftar her zamn başarıya bakar.
                  EPL'de yayın gelirleri muazzam yüksek.

EPL 20.'si Bundesliga şampiyonununda iki kat daha fazla yayın geliri var.

Ne var ki NewCastle yarıştığı takımlarda aynı parayı yahut daha fazlasını kazanıyorlar.

Şöyle kafaca M.City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal vs... yani başarılı olmamaları doğal.

Leicester City gibi külkedisi masalı 50 yılda bir olur.

Bunun dışında başarı için iyi bir scout ekibi ve teknik direktör lazım.

Ünal hoca teknik anlamda yetersiz olduğunu çok kez ifade etmiştim.

Ağaoğlu onun kurbanı oldu.

Tabi kredisi fazla olduğu için biraz bekleyecektir ama balık baştan kokar hiç ümitli değilim

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kafada olsak çoktan şampiyon olmuştuk, başka kafalarda olduğumuz için şampiyon olamıyoruz. şimdilerde borçsuz olsak hem transferimizi yapar hem de yetişen altyapı oyuncularla şampiyonluğa giderdik. 5 sene önce ne diktiysen onu yersin. biz transferle borç yaptık, onun sancısını çekiyoruz. sene başında yapılanlar tamamen şartların dayattığı kararlar.
                    transfer yapılamıyorsa bu yönetimin suçudur beceremeyeceklerse orda durmanın bir mantığı yok neymiş eski yönetimler borç yapmış eee siz böyle olduğunu gelirken bilmiyormuydunuz trabzonspor başkanlığı makamı kudüsteki ağlama duvarı değildir madem bişeyleri çözemeyeceksiniz o zaman gelmeyeceksiniz tutup alt yapıdan 10 tane adamı çıkartıp zirve mücadelesi verecez derseiz adam ağzını tutar başka yeriyle güler bu sistemle bu kafayla bu takım değil 30 sene 300 sene şampiyon olamaz

Yorum

• Alınmayan oyuncular için eleştiri hak ediyor. Ama gidenler için de takdiri hak ediyor. Olsa ne iyi olurdu diye yas tutulan adamların varlarken sövülmedik nereleri kalmıştır merak ediyorum. Bu yönetimin en temeldeki hatası sezon başında planlayamadığı kadro yapılanmasıdır. Devre arası - transfer yasağı gerçekten varsa - bir sonuçtur. Belli ki sene başında doğru planlama yapılmamış ve kilit iki bölge için doğru oyuncular alınamamıştır. İkinci devre olan bitenler yönetime yazar. Yine de samimiyetlerine inanıyor ve gelecek sezon daha doğru bir planlama ile yola çıkacaklarına dair güven taşıyorum
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

EPL'de yayın gelirleri muazzam yüksek.

EPL 20.'si Bundesliga şampiyonununda iki kat daha fazla yayın geliri var.

Ne var ki NewCastle yarıştığı takımlarda aynı parayı yahut daha fazlasını kazanıyorlar.

Şöyle kafaca M.City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal vs... yani başarılı olmamaları doğal.

Leicester City gibi külkedisi masalı 50 yılda bir olur.

Bunun dışında başarı için iyi bir scout ekibi ve teknik direktör lazım.

Ünal hoca teknik anlamda yetersiz olduğunu çok kez ifade etmiştim.

Ağaoğlu onun kurbanı oldu.

Tabi kredisi fazla olduğu için biraz bekleyecektir ama balık baştan kokar hiç ümitli değilim
                        kardeşim ünal hoca için geldiğinden beri yazdım trabzonspor olmasa şuan spor toto süper lig spor toto 1. lig maçlarını tv den izliyor olacaktı çünk çalıştıracak takım bulmayacaktı ünal karaman hiç bir zaman trabzonsporu çalıştıracak kapasitede olmadı olmayacak ben bu maç genelinde söylemiyorum gelecek sezon kalırsa bundan ileri de gitmeyecek ahmet ağaoğluna gelince gördüğüm en basiretsiz kabiliyetsiz ve beceriksiz başkanlardan biridir belki de birincisidir takımı sıradanlaştıran en büyük faktördür ya oyuna sokacak adam yok bundan daha acı bişey varmı

Yorum

Hangi marka degeri, hangi geliri yüzde 200 arttirdı, hangi borcu dusrdu,bırak allahını seversen. Çok net basarısiz bir başkan.Son15 yılda 2 başkan tanırım Sadri sener,Atay aktug gerisi çöplük.

Ne sabırsız, tezcanlı taraftarımız var.

İflasın eşiğine geldiğini bilmeden abuk, subuk konuşuyorsunuz.

Davulun sesi uzaktan hoş gelebilir ama her ay ödememiz gereken 50 milyon, bilumum onlarca FİFA dosyasını gözardı ediyorsunuz.

Bunun haricinde başarısızlıkta teknik direktörün kellesi gider.

Ağaoğlu ilk hatasında boyun eğmeyecektir yahut taşlamak cahillik olur.

Yorum

transfer yapılamıyorsa bu yönetimin suçudur beceremeyeceklerse orda durmanın bir mantığı yok neymiş eski yönetimler borç yapmış eee siz böyle olduğunu gelirken bilmiyormuydunuz trabzonspor başkanlığı makamı kudüsteki ağlama duvarı değildir madem bişeyleri çözemeyeceksiniz o zaman gelmeyeceksiniz tutup alt yapıdan 10 tane adamı çıkartıp zirve mücadelesi verecez derseiz adam ağzını tutar başka yeriyle güler bu sistemle bu kafayla bu takım değil 30 sene 300 sene şampiyon olamaz
                            yapıyorlar zaten, mecbur uzun sürecek. transfer yapıldığında olandan farklı birşey olmuyor. para harcamadan aynı seviyeyi tutturduk. zamanla daha iyisi olur. adam tek aday olarak geldi zaten. ne yapacağını da baştan söyledi. ortada problem yok.

Yorum

• En büyük hata (maliyeti azaltacaksın madem) Burak ve tayfası ile sezon başı ayrılmamaktı.Kucka...vs.

Sezon ortasında takım dağıldı ki o da kabul, olur ama yerine kimi koyduk (A. Gücü, Ç. Rize örnekleri). Sen 2 kulvarda koscaksin, hedefin, olmazsa olmazın Avrupa.... "transfer yasağı" geleceğini bile bile bunları yapıp, takımı dağıtıyorsun.

Bir yerde yanlış var bence... fazla kaderci bir toplumuz ve bu durum hadi biz gibi avam takımına yaraşır ama akıl sahiplerini de etkilemiş gözüküyor.

Eeee o zaman seninle bizim farkımız nerede...
                              Ben de başkan olmak istiyorum arkadaş.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Borcun sıfır olsun.

Her yıl 100 milyon euro kâr et.

Sportif anlamda başarın yoksa koskocaman bir SIFIRSIN.

Kusura bakma başkan.

Klübün içini boşalttın.

Gençleri anlamsız bir şekilde doldurdun.

Benim için başarı her zaman önce gelir.

Ne kadar borç olursa olsun.

Başarı gelirse borç kendiliğinden kapanır zaten.

Bunu anlamak bu kadar zor mu?
                                En son outlaws61 tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 00:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X