Defol !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Unal hocada 1 gr suc bulmuyorum.
Bilerek transfer yasagi yiyerek trabzonlu genclerle basarili olabilecegini dusunen agaoglunda sorun.
Yazici ile omur neden basarili oldu. Cunku 2 oyuncu cikardik altyapidan. Sen alt yapidan 10 tane oyuncu cikarirsan olan oyuncularini da kaybedersin. Suan abdulkadire birakin 20 yi kimse 5 vermez.
1 tane on libero alsak hersey farkli olurdu.
Yorum
-
Ağaoğlu bizim için şanstır ona göre hareket edilmeli.
Kulübe ekonomik olarak çağ atlattı.
Konvansiyonel bütçenin dışında yeni bir projelerle destekleyerek sürdürülebilir bir tablo yaratabilir.
Verdiğim bilgisel bunu net olarak ortaya koyuyor
Yalnız başkan'ın teknik direktör seçiminde daha yenilikçi olmalı
Okan Buruk, Ahmet Taşyürek, Tayfun Korkut gibi kollektif-organize futbolun gereklerini yapabilecek.
İsimlerle çalışması sportif başarı açısından da onun elini güçlendirecektir.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana doğuran terbiye öğretmedi mi terbiyesiz.En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 26.02.2019, 22:43.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğretti ama sen istisnasın..Ötede oyna dedik alıntılama yapma..
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLAN kelimesi senin o terbiyeli ağzına iyi yakışıyor. Devam et.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayıs sonuna kadar ödememiz gereken borçlar var.ödemezsek transfer yasağı devam edecek.
Kupadan elenince de endişelerim arttı.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Öncelikle Ünal Hocayı, orta sahada gayet iyi oynayan Abdülkadir'i kanada çekip orta sahaya bir kavak ağacını koyacak kadar çaresiz bırakan yönetime kocaman bir teşekkür.
Alt yapı olayını fetişizme çevirmeyin dedik ama yabancı oyuncuların da katkısıyla performansı yükselen 3 genç yüzünden bütün hepsinin aynısını oynayacağını düşünerek bizi dinlemeyen yönetime kocaman bir teşekkür.
Bu durumda en az suçlu olan ama yine defalarca deneyip her seferinde kötü sonuç almasına rağmen yine oyuna Batuhan'ı sokan Ünal Hoca'ma da bir teşekkür.
Son olarak transfer yasağının avantaj olduğunu söyleyen o malum şahısa da en kocamanından bir teşekkür(!)
Yazıklar olsun ya..
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu bizim için şanstır ona göre hareket edilmeli.
Kulübe ekonomik olarak çağ atlattı.
Konvansiyonel bütçenin dışında yeni bir projelerle destekleyerek sürdürülebilir bir tablo yaratabilir.
Verdiğim bilgisel bunu net olarak ortaya koyuyor
Yalnız başkan'ın teknik direktör seçiminde daha yenilikçi olmalı
Okan Buruk, Ahmet Taşyürek, Tayfun Korkut gibi kollektif-organize futbolun gereklerini yapabilecek.
İsimlerle çalışması sportif başarı açısından da onun elini güçlendirecektir.
Borcumu azalttı:Hayır
Gelir getirici projesi mi var:Hayır
Sponsorluk anlaşmaları mı var :Hayır
Takima marka değirimi kazandırdı:Hayır.
Sportif bir başarı mı var:Külliyen HAYIR.
Bu Agaoglu denen zatı muhterem 2002 yılinda ne halt yaptıyda 17 yıl sonrada aynını yapıyor degisen gram birsey yok bizim için nasıl bir şans ben çözemiyorum aklım almıyor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum