Başkan orada şunu dedi dostum: GS bizi yenebilirdi de, bırakın da yenileceksek oynayarak yenilelim dedi...
Bunlar bizi zaten yenerdi gibi bir kastı yoktu...
Doğrudur dostum, bu cümleyi sık kullandı doğrusu da budur fakat fark yiyebilirdik diye 2 farklı yerde vurgu yaparak açıklama yapması büyük kulüp başkanligina yakışmaz.
Fatih Bey okuduğunuzu anlayamadığınız gibi, dinlediğinizi de anlayamıyorsunuz anlaşılan... Üslubunuzda malum her zamanki gibi... Bizi yenebilirdi ile yenerdi arasında fark var... Açın bakın bi daha ne demiş...
Üslup bu, işine gelen okur işine gelmeyen için engelleme seçeneği var. Başkanın hem maç sonrası hem de TRT spor'daki röportajında hakem adil maç yönetse yine fark yiyebilirdik açıklaması bana dokundu. Hakem adil maç yönetse ilk yarıda rakibe haybeye penaltı verilmeyecek üstüne de 9 kişi kalacak ağızlarına sıçacaktık. Adam gibi kivirmadan bu açıklamayi yapacaksın ki kıymetin bilinsin.
Ağaoğlu'nun üslubu ve dedikleri başından beri hep sıkıntılı zaten. Saha içinin görünümü iyi olmasa elli kere tefe koyulurdu başkan bence.
saha içi durum bence iyi değil şu anda.zaten ağaoğlu nun bu zamanda doğru başkan ve desteklenmesi gereken başkan olmasının nedeni doğru ekonomik politika yürütmesi.yani kulübün manager+yöneticiler tarafından soyulmasına engel bir başkan.son 4-5 yılda kulübün içi boşaltıldı maddi olarak.birileri euro milyoneri oldu.ve gittiler.
ağaoğlunun alameti farikası güvenilir bir başkan olmasıdır.net
Doğrudur dostum, bu cümleyi sık kullandı doğrusu da budur fakat fark yiyebilirdik diye 2 farklı yerde vurgu yaparak açıklama yapması büyük kulüp başkanligina yakışmaz.
Üslup bu, işine gelen okur işine gelmeyen için engelleme seçeneği var. Başkanın hem maç sonrası hem de TRT spor'daki röportajında hakem adil maç yönetse yine fark yiyebilirdik açıklaması bana dokundu. Hakem adil maç yönetse ilk yarıda rakibe haybeye penaltı verilmeyecek üstüne de 9 kişi kalacak ağızlarına sıçacaktık. Adam gibi kivirmadan bu açıklamayi yapacaksın ki kıymetin bilinsin.
Fatih Bey, biz başkan net olmalı dediğimizde burada ocu bucu oluyorduk.. Bakın şimdi ben başkanı savunuyorum, siz eleştiriyorsunuz. Mühim olan saygıdır... Burası bir forum ki TS taraftarının en elit forumudur birçok kaliteli insan ayrılmasına rağmen; işine gelmezse engeller söylemleri yerine, sakin bir ortamda saygı çerçevesinde fikirlerimizi açıklayabilmeyi tercih ederim...
Eleştirilerinize gelirsek. Son yazdıklarınızla benzer çizgiye geldik. Ama Başkan'ın tarzı bu... Yenilirdik demedi yenilebilirdik dedi, yuvarlak konuştu...
Koç'a güzelleme yapan var mı bilmem de.. Eğer varsa 2011 sürecinde mahkeme salonlarındaki çirkefliklerini araştırsınlar... Bir de Yapı Kredinin ŞL sponsorluğu var... Ne hikmetse adamların yerine bizi alan UEFA'ya Koç'un bankası sponsor oluyor, üstelik Avrupa'da tek şubesi yokken
Fatih Bey, biz başkan net olmalı dediğimizde burada ocu bucu oluyorduk.. Bakın şimdi ben başkanı savunuyorum, siz eleştiriyorsunuz. Mühim olan saygıdır... Burası bir forum ki TS taraftarının en elit forumudur birçok kaliteli insan ayrılmasına rağmen; işine gelmezse engeller söylemleri yerine, sakin bir ortamda saygı çerçevesinde fikirlerimizi açıklayabilmeyi tercih ederim...
Eleştirilerinize gelirsek. Son yazdıklarınızla benzer çizgiye geldik. Ama Başkan'ın tarzı bu... Yenilirdik demedi yenilebilirdik dedi, yuvarlak konuştu...
Saygı değer kardeşim.
Yıllardır gözümüzün içine baka baka hakkımızın alanen gasp edildiği yerde insanda üslup mü kalır.
Yahu iyi kötü bir takım kurulmuş, eksisi artısıyla biz taraftarı heyecanlandırmış fakat gel gör ki 15 yıldır bilmem kaçıncı kez şampiyonluk yolunda önümüze türlü türlü engeller konuldugu yerde en kötü halimizle bile dışardan gelen saldırılara karşı dayanılacak derman kalmadı. Buz burda ilmik ilmik sevdamizi işlerken artık namussuzluklara karşı kurulacak cümleler doğal olarak sakinlik boyutuna indirgenemiyor. Halimiz nolacak vallahi bilmiyorum.
saha içi durum bence iyi değil şu anda.zaten ağaoğlu nun bu zamanda doğru başkan ve desteklenmesi gereken başkan olmasının nedeni doğru ekonomik politika yürütmesi.yani kulübün manager+yöneticiler tarafından soyulmasına engel bir başkan.son 4-5 yılda kulübün içi boşaltıldı maddi olarak.birileri euro milyoneri oldu.ve gittiler.
ağaoğlunun alameti farikası güvenilir bir başkan olmasıdır.net
Güzel kardeşim demek istediğim Usta dönemine nazarandır. Yani Usta dönemi kulüp bildiğin çiftlikken Ağaoğlu dönemi hiç değilse biraz olsun futbol kulübü fabrika ayarlarına döndü. Yoksa trilyonları saçaraktan kulüp yönetilseydi Usta kraldı şimdi. En bariz örnek misal Sosa. Usta dönemi Sosa'ya bak birde Ağaoğlu'ndakine. Para elbetteki çok önemli bu endüstri içinde ama her şey de para değil. Bunlar geldiğinde en sevindiğim konu en azından kulüp yönetmesini, kulüpçülüğü biliyor olmalarıydı ki az çok başarılılar bu konuda. Sportif başarı ayrı mevzu. Tartışılır.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
koç güzellemesi yapan herhangi biri ya maldir ya saftiriktir ya da kötü niyetlidir bilerek yapiyordur inadina yapiyordur
Benim izlenimim bu arkadaşların Trabzonspor'a da futbola da bakış açıları bizlerden çok farklı. Koç'un Sadık Albayrak koruması altında Ağaoğlu'yla statta buluştuğu günü hatırlarsan; bu yılanla fotoğraf çektirmek için sıraya girenlerle o fotoğraf çektirenlere "utanmıyor musunuz!" diyenler kadar farklı.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
teknik direktör arayışlarına şimdiden başlamalısın.
ön görüşmeler hatayspor teknik direktörü ilhan palut hoca ile olabilir.
ünal hocamız bu ligi hollanda ligi takımınıda barça zannediyor.
amiriden sol bek yaratmak nedir aga.akıl alır gibi değil.alanyasporun attığı ilk golü izleyin.bu nedir abi.
rakipte ceyhun gülselam oynuyor bizde de batuhan oynasın.sosa yazıcı ikilisi kulağa hoş geliyor ama olmaz aga.
ünal hoca sivasspor maçının son 20 dakikasını herhalde izlemedi.orta saha ikilimiz parmak ve batuhandı.bu ikilinin önüne koy yazıcı ve sosa yı.amiri envekame nedir aga
Yorum