İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanın ikide bir hakem kararları olmadan da gs bizi yenerdi hatta fark atardı sözlerine fazlasıyla rencide oldum. Ne demek fark atarlardı arkadaş, yönettiğin kulüp koskoca Trabzonspor. O.... doğurduğu ilk yarıda haybeye penaltı vermeyip 2 kırmızıyı verse s.... s.... aslan çoğaltirdik arenalarinda. Insan kelimelerini biraz seçer de konuşur. Biz bunları kafeslerinde etek giydirip az oynatmadık. Akşam akşam harbiden kıllandım şimdi. Şu yosma heriflere şirin görünecem ayağına bu laflar edilmez. Eden de bu camiayı layıkıyla temsil edemez.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeredeyse o sayıyla basıldı tff ve mhk 2011 de. Ne değişti? Bu sistem hırsızı koruyan bir sistem, bu sistem paranın uşağı bir sistem. Federasyon başkanının veya hakemin kafasını koparsan ne olacak, koparmasan ne? Onlar sadece birer kukla.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu nasil bir mantik???
Yaziklar olsun sizin gibi yöneticilere!
Sizin samimiyetinize zerre kadar inanmiyorum!
Trabzonspor'umuzu TFF ve MHK'ya oyuncak yapmişsiniz...
Yorum
-
Hayri bey yanlış bir şey konuşmamışta her doğru her yerde söylenmez. Tff'ye kolu kanadı kaptıralı yıllar geçti. 8 senedir Sadri başkanla başlayan tff gelirlerini ipotek ettirip kredi çekme olayı 2023 yılına kadar dolu. Arada üç beş ateşleme almak için tamamen tff'ye boğduruldu kulüp. Bu işi yapan geçmiş 3 yönetimdir. Tepkiyi kulüp değil bizzat taraftarın kendisi kulübü bu işlere bulaştırmadan vermelidir. Öyle naif tepki falan değil tepkinin Allahı verilmeden hak mak alınmaz.
Yorum
-
Hacısalihoğlu'nu hiç sevmesem de kendisine ilk defa katılıyorum gerçeği dile getirmiş..Acı ama gerçek..
Hakan Kulaçoğlu ise bekara karı boşamak kolay mottosuyla hareket ediyor..Kulaçoğlu, TFF ve Demirören'le ilişki kurmadan Trabzonspor'u nasıl yöneteceğini ve son kongrede neden aday olmadığını açıklamalı önce.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Lise'' çıkışı liseli fahişelerin canını sıkmış. Bravo başkan.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu paylaştiğin iyi oldu, görmemiştim.
Bu nasil bir mantik???
Trabzonspor'umuzu TFF ve MHK'ya oyuncak yapmişsiniz...
Yorum
-
Başkan boş yapmasın doğrudur ama bomboş bir taraftarın olsa sende aynısını yapardın.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan boş yapma icraat görelim artık yeter!
Yenilen hakların hesabını sor!
Maçtan önce belli yapılmak istenen bu atamalarla çık konuşsana, herkesçe gs.li olduğu bariz şekilde bilinen biri verilmiş maçına sesin çıkmıyor, iş işten geçtikten sonra konuşsan ne olur konuşmasan ne olur aynı terane devam!***GeNÇ***
Yorum
-
Elalemin maskarası olmaktansa kapatalım kulübü şerefimizle.
Ama hacı sallamış siyaseten hala giderimiz var. Bu kadar oy potansiyeli olan bir kulübü kolay kolay gözden çıkarmazlar. Tamamen duygusal yani...İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu paylaştiğin iyi oldu, görmemiştim.
Bu nasil bir mantik???
Trabzonspor'umuzu TFF ve MHK'ya oyuncak yapmişsiniz...***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kredi için siyasilere, yayın geliri için ( o da 2-3 sene sonrasının ki) TFF'ye forma da vereceksin, atkı da takacaksın. Ne zaman ekonomik olarak bağımsız olursun, o zaman bir tepki bekleyebiliriz.
Yorum
-
Ne demek "kulübümüz bu kadar borç batağinda iken TFF ye tepki gösteremez"???
Trabzonspor Tff'ye NEDEN tepki gösteremez Hacisalihoğlu?...Neden?
Bence soru şöyle olmali;
Sizin gibi yöneticiler Tff ile nasil ilişkiler içinde siniz ki tepki gösteremiyorsunuz?
Hatta tepki göstermekten korkuyorsunuz!
Trabzonspor'u böyle hayatta tutacaksaniz, birakin da batsin, kapansin!
TFF'ye, yani Istanbul takimlarina mahkûm olacağimiza batalim çok daha iyi!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum