İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef hocanın eksiklikleri dolayısıyla ortamın gerildigini kabul etmemek için bir örtü lazım.
Ama bugün değil.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bizden olsun da gerekirse başarısız olsun." zihniyeti mikro-milliyetçiliğin fıtratında var.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam kusura bakma da hangi anadolu takımı 1 seneden fazla bir hocayla çalışmışTeknik direktörlerine değer veriyorlarmış
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumları okudukça inanamıyorum yahu resmen Ünal Hoca gitti diye Takımın ikinci yarıda başarısız olması dört gözle bekleniyor bazı kesimler tarafından... Biz bu toplulukla başarılı olsak ne olacak abi yazık gerçekten üzülüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli olan başkanın yerinde olması, hoca bulunur. Kulüp düzgün yönetilsin, yapı bozulmasın, çabamız bunun için olmalı.
Yorum
-
İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeğer vermekten kastı yanlış anlamışsın. hoca takım üzerindeki kontrolünü yitirmişse orada tutmak hem takıma hem de hocaya zarar verir. değer vermek başka birşeydir. oyuncu transfer ederken hocanın isteklerini göz ardı etmek ve alakasız oyuncular alıp al bunu oynat demek saygısızlıktır. hocanın oyuncu havuzuna güvenmeyebilirsin peki senin aldıkların takıma çok mu uyumlu? yeterli seviyede mi? neden bu oyuncu tercih edildi? aklımdakini biliyorsun uzatmaya gerek yok. futbol kulüpleri birilerinin gelir kapısı olmuş...
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi olay basitse u21 takimini cikaralim maclara bir de sosayi koyalim olayi cozsun niye bu kadar maaş oduyoruz?
Yönetmek , teknik direktörlük basit bir iş demedim. Orada bir yanlış anlaşılma var.
Hatta dedim ki ileride kendini daha da geliştirerek tekrar gelebilir. Görevi basitleştirmek haddimize değil.
Yorum
-
İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazın orta sahaya takviye istenirken 8-2=6 diyenler nedense şimdi apar topar ndiaye transferi yapıyor. kimin eksik olduğu, örtünün kime lazım olduğu belli oluyor
Ama eksiklerine rağmen sahada vereceği sonuç bu olmamalı dedi herkes.
Transfer yapılabilir her zaman.
Ama orta sahadaki boşluk, sahaya yayılım değişmediği sürece ndiaye ile tek başına dolmaz.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım herşeyi ile 4x4 diyen duymadım.
Ama eksiklerine rağmen sahada vereceği sonuç bu olmamalı dedi herkes.
Transfer yapılabilir her zaman.
Ama orta sahadaki boşluk, sahaya yayılım değişmediği sürece ndiaye ile tek başına dolmaz.
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı yeni yıl tweeti atmış.
Altındaki yorumlara bir bakayım dedim de, seni de sildikler mi ararsın hayırsız demeler mi ararsın, utanmadın mı bir iki kelime ünal hocan için yazmamayalar mı ararsın.
Eğitilmez bizim taraftar cidden bunu anladım.
Sinirini nereden çıkaracağını şaşırdı millet.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Şu kulübü bataktan kurtaran Ahmet Ağaoğlu gibi efendi ve sempatik bir başkanımız var. Takımın futbolunu basın önünde eleştirdi diye başkanımıza demediklerini bırakmadı bazıları. Başkan velevki hata yaptı yahu bu adamın kulüp üzerinde bu kadar emeği varken, batmış olan kulübü düzlüğe çıkarıp bizi küme düşmekten kurtarırken hiçmi hata yapmaya hakkı yok. Ünal hoca Ahmet Ağaoğlu olmasa bu makamı bu kadar uzun süre görebilir miydi! Kalkıp da utanmadan basın toplantısında boğazınıza takılırım gibi laflar ediyor. Sen önce avrupa sadece 1 puan alıp bizi rezil duruma düşürdüğüne yan. Oynattığın rezil futbolun hesabını ver. Ünal hoca evet vatanını milletini seven bir adamdır. Ama bir o kadar da işinde başarısız bir kişiliktir. Ben önce işini nasıl yaptığına bakarım. Nokta.
Başkanım senin yanındayız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum