Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Karaman bizden önce gündemde değildi bile başkan sayesinde artık baya teklif gelir ona Türkiyeden.Bizim sorunumuz olmaktan çıktı artık.Trabzonsporda hiç bir yerli hoca başarılı olamaz olursa şu anda Şenol olur.yabancı bir ekiple anlaşmamız şart hocam.Ahmet başkanın sezon sonu yabancı alman veya ingiliz ,portekizli veya ispanyol bir hocayla anlaşması şahane olur.Cahiller tepki gösterir başkana ama biz yanındayız başkanın kimse başkanı bizden alamaz.Bizimle o.Ünal Karaman cahil bir insandır.(futbol anlamında ve taktiksel düşünce ve stratejik düşünce sıdır öyle olunca da Ünal Kaaramanı savunan taraftarlar da stratejik düşünmeyen insanlardır zaten düşük enerjili insanlar bilime karşı duran insanları çekerler.Kendisini adam eden Ahmet başkandır.(adamdan kastım kariyer anlamında.Tesislerde kalmışmış Ünal bey.Kardeşim sen Trabzonspor olmasan ikinci lig hocası olurdun.nankördür kendisi
    Hocam bazı şeyleri çok abartıyosun. Bilimsellik evrensellik önemli evet ama bunu getirebileceğin düzen önemli. Şimdi Rönesans ve reform Floransa'dan başladı Medici ailesi önemliydi ki hala Medici effect diye devam eder bu. Mevcut şartlarda Ünal Hocayı bilimsizlikle suçlarken scout ekibini nerdeyse youtuberlardan seçen yönetim mi bilimsel olacak? Ki mevcut bilimsel yaklaşımı yüzde 70i Erdal Baş dangalağı seviyesinde olan bir kulübe mi empoze edecen. FM'den oyuncu bakaylerrr yeaaa 8den 2 çıkar 6 alırsın diyen Ağaoğlu sturridge koşsa ön libero da oynar seviyesinde kafadan bunları bekliyorsun.

Bu adamlar parayı yönetmeyi bilen adamlar. Dediğiniz bilimselliği bunlar getirecek olsa ne yaparlardı biliyor musunuz.

1. Ünal k. İle anlaşmadan önce Hüseyin hocayı getirdiler. Onun yanına da iki adet istediğiniz gibi yabancı hoca koyulurdu. Gökhan hoca atletikçi keza o ekip güçlendirilirdi.
    2. Profesyonel bir scout ekibi kurulurdu. Youtuber olmayan. Kendini kanıtlamış 2 adam alırdın etrafına stajyer misali donatırsın. Guardiola'nın dediği gibi scout ekibi bizim tarzımıza uygun adamı bulamasa benim yaptığı iş de sekteye uğrarı değerlendirirdin
    3. Yobazları kulübe sokmazdın Floransa'da öldüğü gibi.
    4. Şark kurnazlığı yapıp, milli piyangodan çıkacak büyük ikramiyeyi bekler gibi parayı Sturridge a değil gerçek ihtiyaca yönelik yine alıp değer katabileceğin oyuncuya yatırırdın . Al bunu oynat senet satalım para alalım kafası transferi değil mi bu?
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Can Karyağdı ve Ulaş Özdemir olayına acayip takıldım. Herkes ikisinin de Galatasaraylı olduğunu, dün akşam apar topar şehri terkettiklerini ve Ünal Hocanın kuyusunu kazdıklarını falan söylüyor. Ulaş Özdemir'in eski A Spor çalışanı olması da kafamı acayip karıştırıyor.
      Bilmem gsli midirler ama aynı tayfadanlar
      Karyağdı'yı yazacaktım ama ne alâka diyen olur diye yazmadım
      Tivitırda kim ne yazdı hiç haberim yok

Ama adı geçen isimler sene başı diyetisyen kuzenimin de kuyusunu kazanlar, tıpa tıp aynı... hattâ kuzenim Ertuğrul Doğan'ı hiç tahmin etmiyordu ama bir baktık engellemiş kendisini, ben profiline girebiliyorum ama kuzen giremiyor... bu dünden beri yazılan isimlerin hiçbirine şaşırmadım

Ama bu başkanın 100% suçlu olduğunu da göstermez
      Ve gerçekten gücü falan sanıldığı kadar yok
      Birçok şeyden haberi bile yok bile

Tabi bu hoca konusundan bahsetmiyorum ha, ve bu olayda herkes suçlu, ama ne desek boş...

Birileri yarıştan çekilmemiz için böyle bir şeyi gerçekleştirmemiz için baskı oluşturmuş olabilir inanırım valla her şey ama heerr şey olabilir

Hocanın böyle sessiz sedâsız gitmesi kendisine de bayağı bir eksi puan yazar
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne zaman onurspor, burakspor, ustaspor, ersunspor, şenolspor, ünalsporu tutmaktan vazgeçer TRABZONSPOR'u tutmaya karar verirsiniz o zaman şampiyon oluruz.
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Bu yaşıma geldim daha hiç kartların yeniden karılıp oyuna devam edildiğini görmedim. Muhakkak masayı devirir yeniden masa kurmaya çalışırız.

Olan olmuş artık bu saatten sonra itidalli olup bu işin içinden nasıl sıyrılırız buna bakmak gerekiyor. Yoksa bu işin b.ku çıkacak yine.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Hedef sampiyonluk vs degil..kimsenin umrunda da degil Trabzonspor un basarisi..Bu senin tayin edilen sampiyon Fb..Sivas ile göstermelik sampiyonluk yarisini izleyecegiz..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Erman Özgür: "Bu işin tadını çıkaracak bir iki kulüpten bir tanesi TS iken kendi kendini karıştırmayı yine başardı".

Baştan sona doğru tespitler. 3 dakikalık bir video.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hedef sampiyonluk vs degil..kimsenin umrunda da degil Trabzonspor un basarisi..Bu senin tayin edilen sampiyon Fb..Sivas ile göstermelik sampiyonluk yarisini izleyecegiz..
                Ünalın hedefi şampiyonluk muydu hic öyle bir havası varmıydı öyle bir anlayışı var mıydı.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Diyorum ya size iho müstehak bu kulube o mikrobuda siz getirdiniz atarlı giderli halleri çok hoşunuza gitti seversiniz öyle boş kofti delikanlıları kupanın sapınıda verdi elinize yanlız ağzınıza tam sıçamadı inşallah agaoglu istifa ederde şöyle yarım bıraktığı işi bitirir sahte Trabzonsporlular sizi.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sana bi ishal ilacı alırız o zaman düzelir. sahi senin td önerin nedir gelip bu camiayı kurtaracak ? sergenmi şotamı yoksa felix magathmı ? yada sizin gibi çok bilmişleri td yapmak lazım bu takıma herşeyi çok biliyosunuzya yönetirsiniz takımı
                    Camia bugunden sonra kurtulmaz. Trabzonsporun statükoyu yikabilecegine inancim kalmadi artik. Çikmiyor.

Yorum

• Bu kulüpten nice insanlar gitti haklı yada haksız yere bu kadar yaygara koparan olmadı.Bana göre Ünal Karaman'ın gönderilmesi doğruydu.Mevcut yönetimin eleştirilecek fazla bir yanı olmadığı için Ünal Karaman üzerinden yönetim yıpratılıyor.Yazık gerçekten yazık.Sizlere İho,Muho mustehak
                      En son Mesut tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 02:47.

Yorum

• Ünal hocanin gidisine cok üzüldüm. Böyle olmamaliydi. Heleki hersey güzel ilerlerken...

Yanliz gercekten tuhaf bir durum var. Eger durum gercekten göründügü kadar basitse, hoca alinganlik gösteriyor ve yönetime „bogazina takilirim“ cümlesiyle saldiriyor... bu durumda hangi baskan olursa olsun oteritesini kaybetmemek adina „haddini bil“ manasinda hocanin biletini keser...

Ama bu kadar basit bir olaymi. Cünkü böyleyse yiyim iki tarafin kaprisini. Olan bize oldu...

Bilmiyoruz. Hakkimizda hayirlisi insallah...

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunlar ve cogu yorumcu trabzonun maclarini bile izlemiordur....puan durumuna bakip iyi is cikardigimizi düsnüyorlar ama ne kadar kötü oynadigimizi bilmiorlar veya bizden bundan fazlasini beklemiorlar....

iyi bir td bizim icin sansda olabilir...belki oyunumuzu düzeltiriz
                          Bu kadrodan daha iyisi cikmaz. Scout ekibi ve yonetim Sturridge hamlesi incirleri batirdi.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal hocanin gidisine cok üzüldüm. Böyle olmamaliydi. Heleki hersey güzel ilerlerken...

Yanliz gercekten tuhaf bir durum var. Eger durum gercekten göründügü kadar basitse, hoca alinganlik gösteriyor ve yönetime „bogazina takilirim“ cümlesiyle saldiriyor... bu durumda hangi baskan olursa olsun oteritesini kaybetmemek adina „haddini bil“ manasinda hocanin biletini keser...

Ama bu kadar basit bir olaymi. Cünkü böyleyse yiyim iki tarafin kaprisini. Olan bize oldu...

Bilmiyoruz. Hakkimizda hayirlisi insallah...
                            Tam bunu yazacaktim , senaryo bu kadar basit mi.

Agaoglu Tslu degil mi de güc bende olayina girecek. Eger bu senaryoysa hem sosayi tutamiyorlar, hem de unal hocanin takima ve kendine 2.yari icin guveni yok, bu seneyi feda edelim unal hoca yıpranmasın seneye getirebilcegimiz baska hoca yok ve kitle destegini de saglamis oluyoruz hesabi..

Ama feda ettigin oynamadan pes etmek olur. Unal Hoca yapmaz. Ne olup bittigi anlasilmiyor.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kulüpten nice insanlar gitti haklı yada haksız yere bu kadar yaygara koparan olmadı.Bana göre Ünal Karaman'ın gönderilmesi doğruydu.Mevcut yönetimin eleştirilecek fazla bir yanı olmadığı için Ünal Karaman üzerinden yönetim yıpratılıyor.Yazık gerçekten yazık.Sizlere İho,Muho mustehak
                              Bu dogruda yönetim kendi ipini kendisi cekti..Y.Yazici transferi krize dönüstü..Yönetim ikili oynadi..Sanirim yönetimle Ünal arasindaki sorunun temelimde bu transfer var..Bu krizi Ünal sayesinde atlatabildik..

Simdi zirve yarisinda biraz geriye düstügümüzde yönetim istifa etmek zorunda birakilacak..Kimse kusura bakmsimda bunun sorumluluari kendileridir..Olan Trabzonspora oldu..Ünal ile sezon sonuna kadar devam edilmeliydi..Yeni sezonda kacan sampiyonlugun faturasi simdi ona degil yönetime kesilecek..Umarim dogru bir tercih ile kutuplasmaya son verirler ve olusan hava dagilir ama buna ihtimal vermiyorum..Trabzonspor tarihi sunu gösteriyor ki bu kutuplasma derinlesecek..Kendi topuguna sIkmak tam anlamiyla budur iste..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu dogruda yönetim kendi ipini kendisi cekti..Y.Yazici transferi krize dönüstü..Yönetim ikili oynadi..Sanirim yönetimle Ünal arasindaki sorunun temelimde bu transfer var..Bu krizi Ünal sayesinde atlatabildik..

Simdi zirve yarisinda biraz geriye düstügümüzde yönetim istifa etmek zorunda birakilacak..Kimse kusura bakmsimda bunun sorumluluari kendileridir..Olan Trabzonspora oldu..Ünal ile sezon sonuna kadar devam edilmeliydi..Yeni sezonda kacan sampiyonlugun faturasi simdi ona degil yönetime kesilecek..Umarim dogru bir tercih ile kutuplasmaya son verirler ve olusan hava dagilir ama buna ihtimal vermiyorum..Trabzonspor tarihi sunu gösteriyor ki bu kutuplasma derinlesecek..Kendi topuguna sIkmak tam anlamiyla budur iste..
                                Oynanan son 5 maçtaki futbolla şampiyon olacağına inanıyormuydunuz gerçekten takımın? Çok pozisyon veriyorduk 1 gol atıp tamamen geri yaslanıyorduk ve oynadığımız son 5 maç ligin en dirençsiz takımları 2.yarı delik deşik edeceklerdi bizi zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X