İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynanan son 5 maçtaki futbolla şampiyon olacağına inanıyormuydunuz gerçekten takımın? Çok pozisyon veriyorduk 1 gol atıp tamamen geri yaslanıyorduk ve oynadığımız son 5 maç ligin en dirençsiz takımları 2.yarı delik deşik edeceklerdi bizi zaten.
Yorum
-
İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynanan son 5 maçtaki futbolla şampiyon olacağına inanıyormuydunuz gerçekten takımın? Çok pozisyon veriyorduk 1 gol atıp tamamen geri yaslanıyorduk ve oynadığımız son 5 maç ligin en dirençsiz takımları 2.yarı delik deşik edeceklerdi bizi zaten.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın açıklamalarına bakarsak olay teknik değilmiş yani kötü futbol değilmiş. Hüseyin hoca ile devam edecek çok büyük ihtimalle.. Buda gösterir ki fenere söz verilmiş şampiyonluk için bu söz verenlerin içinde bizim başkanda var. Söylediklerim ciddi içten diyorum.
Şimdi kaç sene geriye gidicez bakalım
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu'nun güçlü olmadığını biliyorum da milliyetçi ve ülkücü Ünal Karaman'ın siyâseten gönderildiğini düşünmek akıl kârı diliyorum
Demek ki milliyetçilik falan yetmemiş herhalde =)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ünal Karaman'ın siyasi sebeplerle gönderildiğini düşünmüyorum, göndermek isteyenlerin arkasında güçlü siyasi figürler olabilir o ayrı konu. Gs ve Denizli maçları kazanılmış olsaydı kimse hocayı göndermeye çalışmazdı, mesela yani.
Ayrıca siyaset işin içine girerse de ülkücülük, milliyetçiliğin pek önemi kalmaz keza Ünal Karaman'a çoğunlukla İyi Parti vekilleri sahip çıktı. O tarafa yakın olan kişi de milliyetçi olsa bile mevcut hükümete muhaliftir. Çok şaşırılacak bir şey yok yani.
Yorum
-
İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ünal hoca karşıtı değilim hocanın gitmesine üzüldüm fakat olan oldu ne yapalım yani yakıp yıkalım mı her şeyi önümüze bakmaya devam edicez bu kadar basit.
Ünal in gönderilis tarzi büyük bir haksizlikti..Kamu vicdani rahatlatilamaz..Zirve yarisindan kopmaya basladigimiz an yönetimin orda kalma intimali yok bana göre..Sampiyonlugun kaybedilisinden yönetim sorumlu tutulacak Ünal degil..Aksine Ünal in kalmasi halinde sampiyon olabilecegimiz hakim olacak cogu taraftarin zihninde..Altini ciziyorum..Onu sürekli acimasizca elestiren cogu kiside dahil buna..Ünal i elestirdik ama gönderilmesini istemiyorduk diyecek bu tiplerin cogu..Ben böyle ahmakca bir yönetim karari görmedim hayatimda..Maalesef is herseyi yakip yikmaylada sonuclanacak..Bu o kadar barizki..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef olay bu kadar basit degil..Yönetim kimi getirirse getirsin üc tane üst üstte alinacak olasi bir maglubiyette bile burda en büyük Ünal karsiti adamlarin bile korkunc bir tepkisiyle karsi karsiya kalacak..Üstelik bu adamlarin coguda suanki yapilani elestirmeye baslayacak..
Ünal in gönderilis tarzi büyük bir haksizlikti..Kamu vicdani rahatlatilamaz..Zirve yarisindan kopmaya basladigimiz an yönetimin orda kalma intimali yok bana göre..Sampiyonlugun kaybedilisinden yönetim sorumlu tutulacak Ünal degil..Aksine Ünal in kalmasi halinde sampiyon olabilecegimiz hakim olacak cogu taraftarin zihninde..Altini ciziyorum..Onu sürekli acimasizca elestiren cogu kiside dahil buna..Ünal i elestirdik ama gönderilmesini istemiyorduk diyecek bu tiplerin cogu..Ben böyle ahmakca bir yönetim karari görmedim hayatimda..Maalesef is herseyi yakip yikmaylada sonuclanacak..Bu o kadar barizki..
Yorum
-
Valla Mert Ahmet başkanı yönetimdeki bazı insanlar rahat bırakmıyor.Bilimsellik bu adamlarla tabi olmaz.Ahmet başkanın yapması gereken düzgün insanları klube getirmek gerekirse elit ve bilimsel düşünen adamları klube getirmek için bakanla görüşsün.ne diyim artık....bu arada düşündüklerin güzel ve mantıklı şeyler .Katıldığım noktalar var.Ama burada önemli olan başkanın bizle olması.Ünalın olup olmaması önemli değil.Bugün Ünal varsa bu Ahmet başkan sayesinde olmuştur.Parayı yönetirsin ancak parayı yönetirken yanına akıllı danışmanlar alırsın.Mevzu bu.Başkanın ben akıllı ve stratejik düşünen futbolun bilimsel anlamda ilerlemesine katkı yapacak adamlar istiyorum demesi gerekiyor.Bunu istediği halde olmuyorsa başka insanlar işine karışıyordur.İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bazı şeyleri çok abartıyosun. Bilimsellik evrensellik önemli evet ama bunu getirebileceğin düzen önemli. Şimdi Rönesans ve reform Floransa'dan başladı Medici ailesi önemliydi ki hala Medici effect diye devam eder bu. Mevcut şartlarda Ünal Hocayı bilimsizlikle suçlarken scout ekibini nerdeyse youtuberlardan seçen yönetim mi bilimsel olacak? Ki mevcut bilimsel yaklaşımı yüzde 70i Erdal Baş dangalağı seviyesinde olan bir kulübe mi empoze edecen. FM'den oyuncu bakaylerrr yeaaa8den 2 çıkar 6 alırsın diyen Ağaoğlu sturridge koşsa ön libero da oynar seviyesinde kafadan bunları bekliyorsun.
Bu adamlar parayı yönetmeyi bilen adamlar. Dediğiniz bilimselliği bunlar getirecek olsa ne yaparlardı biliyor musunuz.
1. Ünal k. İle anlaşmadan önce Hüseyin hocayı getirdiler. Onun yanına da iki adet istediğiniz gibi yabancı hoca koyulurdu. Gökhan hoca atletikçi keza o ekip güçlendirilirdi.
2. Profesyonel bir scout ekibi kurulurdu. Youtuber olmayan. Kendini kanıtlamış 2 adam alırdın etrafına stajyer misali donatırsın. Guardiola'nın dediği gibi scout ekibi bizim tarzımıza uygun adamı bulamasa benim yaptığı iş de sekteye uğrarı değerlendirirdin
3. Yobazları kulübe sokmazdın Floransa'da öldüğü gibi.
4. Şark kurnazlığı yapıp, milli piyangodan çıkacak büyük ikramiyeyi bekler gibi parayı Sturridge a değil gerçek ihtiyaca yönelik yine alıp değer katabileceğin oyuncuya yatırırdın . Al bunu oynat senet satalım para alalım kafası transferi değil mi bu?"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef olay bu kadar basit degil..Yönetim kimi getirirse getirsin üc tane üst üstte alinacak olasi bir maglubiyette bile burda en büyük Ünal karsiti adamlarin bile korkunc bir tepkisiyle karsi karsiya kalacak..Üstelik bu adamlarin coguda suanki yapilani elestirmeye baslayacak..
Ünal in gönderilis tarzi büyük bir haksizlikti..Kamu vicdani rahatlatilamaz..Zirve yarisindan kopmaya basladigimiz an yönetimin orda kalma intimali yok bana göre..Sampiyonlugun kaybedilisinden yönetim sorumlu tutulacak Ünal degil..Aksine Ünal in kalmasi halinde sampiyon olabilecegimiz hakim olacak cogu taraftarin zihninde..Altini ciziyorum..Onu sürekli acimasizca elestiren cogu kiside dahil buna..Ünal i elestirdik ama gönderilmesini istemiyorduk diyecek bu tiplerin cogu..Ben böyle ahmakca bir yönetim karari görmedim hayatimda..Maalesef is herseyi yakip yikmaylada sonuclanacak..Bu o kadar barizki..
hatta burada bile....
insanların soğutmaya çalışmak, olgun cevap vermeler, hocanın adamlığına diyecek bir şey yok ama diye başlayan cümleler, olana oldu önümüze bakmalar bunlarında senaryoya dahil olduğunu düşünüyorum
onurcu, ünalcı,ersuncu ,rızacı şucu bucu olmadım hiç
ilk gelişinde ersun kifayetsizine bile sabır edelim diyenlerdenim.
böyle olmaz arkadaşlar en azından yarıştan kopana kadar beklenmeliydi ki ilk 3-5 sene şampiyonluk dışında klübün geleceğini kurtarma çabasında olacaktık.
ülke futbolunu geriye gittiği dönemde sen kafaya oynayıp şampiyon olamıyorsan sezon sonu gönder gene.
bu iş kesinlikle normal bir iş değil
nasıl 2010-2011 e sahip çıkamadıysak yine sahip çıkamadıkHER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Yorum
-
Oluşan kargaşa ortamının sebebi taraftarı galeyana getirip tesislere çağıranlar, başta Twitter'da olmak üzere insanları provoke edenler, sırf siyası görüşü yüzünden Ünal Hoca'yı savunan siyasiler ve diğer vatandaşlardır.
Yoksa, olan şey bir teknik direktörün görevden alınmasından başka bir şey değildir.
Bu ülkede şampiyonluk yaşayan hocaları görevden aldılar bu kadar olay olmadı.
"32" puanı çok önemli bir iş görüp de Hoca'nın gönderilmesinden taraftarın bir kısmına ve yönetime hakaret edip sövenler art niyetlidir, bu tablonun müsebbibidir.
Yorum
-
Şampiyonluk yaşanmışsa bile bir hedefe varılmıştır. Yarı yolda işler çok kötü değilken haksız yapılan işe böyle saçma sapan bakan asıl siyasi sebeple kem küm ediyor olayı basite indirgemeye çalışıyordur ve art niyetlidir.
Yıl ve şartlar olur 45 puan kazanmak iş olmaz. Yıl ve şartlat olur 32 puan devasa bir iş olur.
Hak hukuk diye birşey vardır. Kamu vicdanı diye birşey vardır. İnsan diye birşey vardır. Ama siyasetteki Paşazade emredince. "Hay hay" denirse na böyle olur.
Buraya bakarsan ne olduğunu anlatır.
En son UNdocab tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 08:54.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum