Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Programın tekrarını izliyorum. TS ile nostalji tadında gidiyor. Ne bir enerji ne bir vizyon.

Mikromilliyetçiler zevkten epilepsi nöbeti geçirmiştir aksam şu anda görünen o.
    Git Barcelona'yı tut bu bizim takımımız demek. Bitmiyor çile bitmiyor.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 13:20.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yardım olayını kulüpte yetkili birine iletebilecek var mı?

Bu işi düzeltebilecek tek kişi taraftar. Bitirelim şu borçları.
      bunu yapacak taraftar gider ts clup dan bisey alir

telefon hattini 61 cell e tasir

kredi kartini ts üzerinde alir

böylece borc biter

arkadasin dedigi 100 bin kisi sadece telefon hattini 61 celle tasisa cepinden extra 1 krus cikmadan Trabzonspora ilk yilinda 100 milyon tl kazandirmis oluyor

bunu cebinden arkadas dedigi gibi havaya bagislayacagi 61 tl ile degil, zaten ödedigi telefon hattini tasiyarak yapmis oluyorsun

cepinden ekstra para cikmayan yollari gitmeyen taraftar yardim kampanyasinda karsiliksiz 61 tl bagis yapacagini kimse bana anlatmasin

belki bin kisi 1kerelik yapar bunu, 61 bin tl hic bir sey
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başkanın şimdiye kadar ki söylemlerinde üzerinde durduğu temel argüman kulübün şimdiye kadar yanlış yönetildiği, kendi kaynaklarımızın doğru kullanımıyla 3-4 sene içinde tekrar başarılı, özlenen Trabzonsporun geleceği idi. Ekonomik darboğazın bu sürede uygulanacak kemer sıkma politikası ile çözülebileceğini de ima etti. Şimdilik bahsi geçen ekonomik tedbirlerden birisi kredi yapılandırması, diğeri sene sonundan itibaren takım bütçesinin küçültülmesi. 1 milyon tl ye yakın borcun bahsi geçen tedbirlerle eritilemiyeceğini, olsa olsa batışın bir iki sene daha öteleneceğini düşünüyorum. Karamsarca bir bakış açısı olabilir. Kredi yapılandırması borç gelirinin 2-3 katı iken yapılsa ve tedbirler o andan itibaren alınsa belki işe yarardı. Olması gereken klübe çok ciddi para girişlerinin sağlanması. Ama nasıl ? Eğer bu noktada planlama yapılmışsa bir ihtimal klübe nefes aldırılabilir uzun vadede. Örneğin M.Ali tesislerinin havalimanı yapılmak üzere devredilmesi...200-250 milyonluk bir meblağdan bahsediliyordu. Ya da örneğin 1000 Trabzonsporlu iş adamından 100 milyon $ gibi bir talebin siyasetin de desteği ile toplanması. BU kişilerin isimleri stadın duvarlarında verdikleri paranın miktarına göre değişen boyutlarda ilan edilebilir. Zira ortadaki durum klübün tarihin tozlu sayfalarına gömülmesinden ya da Katarlı bir iş adamına satılmasından önceki son dönemeci göstermektedir. Bu vb. para girişleri olmaz ise, '3 sene içinde yetiştirdiğim futbolcuları satarak klübü yaşatacam' demenin pek romantik ve hayaci bir yaklaşım olduğunu söylemek gerek.

Yorum

• Öncelikle sunu herkesin ama herkesin anlamasi lazim. PARA YOK!

Senin elde ettigin tüm gelirlerin temlikli ve 2023'e kadar da avucumuzu yalayacagiz bu kafada gidersek.

Agaoglu projelerini aciklamadi rekabetten dolayi (iyi de yapti!) ve bunlar hayata gecince elestirilerimizi ona göre yapariz.

Alt yapiya önem vermek demek ilk 11 oyuncusu alt yapidan olacak demekle es deger degildir. Transfer transfer diye delirmeleri, ucak beklemeleri, KAP'landik mi diye sabirsizlanmalari UNUTUN!

Bu aci gercegi artik herkesin idrak etmesi gerekiyor, ki gözbebegimiz olan Trabzonspor'un ne hale geldigini anlayalim.

Alt yapi meselesini 3-4 yila yaymamiz lazim kesinlikle. Öyle 1 senede Abdülkadir ve Yusuf gibi mücevherlerin cikmasini beklemek hayalcilik olur. Sistem oturur ve adaletli bir sekilde dönerse zaten 20 sene beklemeyiz böyle oyuncularin A Takim'da oynamasini.

Tüzük degisikligi olursa yapacaklari en büyük iyilik olur bu takima, zira bu kulübe baskanlik yapacak olanin boynu giyotinin altinda olacaktir hep. Yanlis bir hareketinde kellen gider.

Agaoglu'na dün "Sampiyonluk sözü veriyor musunuz?" diye soru yöneltilince "Nasil vereyim arkadas!!!" diye isyan etti.

Hah iste o isyan bu durumu en iyi sekilde acikliyor. Daha ilk günden asip kesmeye hacet yok. Zaman verelim cünki yapacak baska birseyimiz yok. Projeler aciklansin, kisa vadede gelismeler dikkatle izlensin ve ekonomik durum düzeldi mi diye gözümüz üstlerinde olsun daha sonrasina bakariz.

Benim tek beklentim samimiyet! Usta gibi yalan söyleyip kulübün agzina daha da etmektense 2-3 yil 5. olmayi yeglerim.

Cünki iflasin esigindeyiz. Herseyden önce ekonomimizi düzeltmeliyiz. O olmazsa diger konusulanlarin hicbiri gecerli sayilmaz. Yok sike mücadelesiymis, yok alt yapiymis, yok sampiyonluk yarisiymis. Hikaye! Sabirsiz olup bu yönetimi de baski altina alip kulübün borclanmasina canak tutarsak 2 yil sonra amatörde izleriz takimi o da belki.
          En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 13:35.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• dün diyelim akhisarin 800 bin€ civari bir alacagini istedigini belirtti

iste bu konularda yöneticilik ortaya cikar

aytac, batuhan, besir, parmak, seydeyev beslisinden ikisini secip alsinlar, ödeselim.

bu 5 oyuncuda akhisar icin altin degerinde...
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu kulüp spor kulübü hatta daha doğrusu futbol kulübü. Şirket değil burası başarı istiyoruz başarı. Usta gelirleri arttırdı. Mali durumu dengede tuttu e dursaydi ya kulübün başında. Gelen giden yine bizi trajik skorlarla tokatladığında ben göreceğim buraları. Para geçiyor kardeşim burada paran yoksa ,para getirecek durumun projen yoksa gelmeyin şu kulübün başına, gidin ismini bilmediğimiz derneklerde amatör kümede başkanlık kovalayın.

Gelip maval okumayın.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 13:48.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk düğme yanlış iliklendi, inşallah hemen düzeltilir. "Yusuf ve Abdülkadir 850 Milyon, veremeyen kapımızı çalmasın" demek beyhude. Sanki tok satıcı! Sen hangi gelirle ödeme yapacaksın? Yeni kredi mi çekeceksin? Altyapı üretimini zamanında ve değerinde elinden çıkarmayıp heba edeceksin. Sosa'yı yine gönder, yüksek maliyetli transfer yapma... Bu tasarruftur. Ancak en ciddi potansiyel gelir kalemini "850 vermeyen kapıma gelmesin" diyerek itmek akılcılık değil. Bu da bana, Ağaoğlu'nun gerçekçi olmadığı izlenimini verdi.

Daha önce de ilgili başlıkta belirttim, Trabzonspor'un sorunu borçluluk değil nakit akışındaki sorundur. Her defasında borç borç borç diyip kara tablo çizenler Trabzonspor'un geleceğini karanlık gösterenler bu tarihi mirasa leke sürüyorlar. Borç dediğiniz bugün Trabzonspor'un varlığına dönüşmüştür bir bakıma. Ve o varlığı yani kendi ürününü böyle değersizleştirme çabasını başka yerde görmedim. Ya akılsızlık ya cehalet ya da ihanet... Bunu yapan Usta, Ağaoğlu, Ahmet, Mehmet fark etmez. Her kimse neden Trabzonsporluları çaresizliğe itiyorlar? Neden bir programla umut vermiyorlar? Neden sürekli bir küstürme çabası? Neden taraftarın destek çağrılarına kulak tıkanıyor? Neden en önemli gelir kaleminin üstü daha göreve gelmez örtülüyor?

Şu oyuncular, o stadyum başka yöneticilerin elinde olsa nasıl pazarlardı? Bizimkiler ağızlarını her açtıklarında zarar veriyorlar. Sosa,Burak geldiğinde nara atıp alkıştan avucu patlayanlar da bu sefer 180 derece dönüp bu saçmalığa "Helal olsun" diyor.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 13:44.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk düğme yanlış iliklendi, inşallah hemen düzeltilir. "Yusuf ve Abdülkadir 850 Milyon, veremeyen kapımızı çalmasın" demek beyhude. Sanki tok satıcı! Sen hangi gelirle ödeme yapacaksın? Yeni kredi mi çekeceksin? Altyapı üretimini zamanında ve değerinde elinden çıkarmayıp heba edeceksin. Sosa'yı yine gönder, yüksek maliyetli transfer yapma... Bu tasarruftur. Ancak en ciddi potansiyel gelir kalemini "850 vermeyen kapıma gelmesin" diyerek itmek akılcılık değil. Bu da bana, Ağaoğlu'nun gerçekçi olmadığı izlenimini verdi.

Daha önce de ilgili başlıkta belirttim, Trabzonspor'un sorunu borçluluk değil nakit akışındaki sorundur. Her defasında borç borç borç diyip kara tablo çizenler Trabzonspor'un geleceğini karanlık gösterenler bu tarihi mirasa leke sürüyorlar. Borç dediğiniz bugün Trabzonspor'un varlığına dönüşmüştür bir bakıma. Ve o varlığı yani kendi ürününü böyle değersizleştirme çabasını başka yerde görmedim. Ya akılsızlık ya cehalet ya da ihanet... Bunu yapan Usta, Ağaoğlu, Ahmet, Mehmet fark etmez. Her kimse neden Trabzonsporluları çaresizliğe itiyorlar? Neden bir programla umut vermiyorlar? Neden sürekli bir küstürme çabası? Neden taraftarın destek çağrılarına kulak tıkanıyor? Neden en önemli gelir kaleminin üstü daha göreve gelmez örtülüyor?

Şu oyuncular, o stadyum başka yöneticilerin elinde olsa nasıl pazarlardı? Bizimkiler ağızlarını her açtıklarında zarar veriyorlar. Sosa,Burak geldiğinde nara atıp alkıştan avucu patlayanlar da bu sefer 180 derece dönüp bu saçmalığa "Helal olsun" diyor.
                  X fiyata veya değerini bulduğu gibi satarım deseydi de o zaman, bak şuna ayağın tozuyla hemencecik satışa başlamış denilecekti. Şu aşamada ne derse beğenilmez zaten, biraz beklemek gerek. Zamanla söylemlerinin arkasında duruyor mu ona bakmak gerek.

Yorum

• Fatih kardeşim mali durumu dengede tutmadı, yanlışınız var. Her yer temlik altında. Herkese borç takılmış, çoğu ödeme takibe icraya düşmüş. Gelir 130'sa gider kim bilir ne kadar, kısa vadeli dünya kadar ödeme gırtlağa dayanmış... Nasıl denge bu?

Oğuz kardeşim, bence doğrusunu yapıyor. Şu anda bunun konu edilmesini istemiyor. Hem performansları düşmesin, hem de su bulanmasın. Nakit akışı konusuna katılıyorum haklısın ama borç çok fazla, faiz de çok fazla
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      X fiyata veya değerini bulduğu gibi satarım deseydi de o zaman, bak şuna ayağın tozuyla hemencecik satışa başlamış denilecekti. Şu aşamada ne derse beğenilmez zaten, biraz beklemek gerek. Zamanla söylemlerinin arkasında duruyor mu ona bakmak gerek.
                      İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih kardeşim mali durumu dengede tutmadı, yanlışınız var. Her yer temlik altında. Herkese borç takılmış, çoğu ödeme takibe icraya düşmüş. Gelir 130'sa gider kim bilir ne kadar, kısa vadeli dünya kadar ödeme gırtlağa dayanmış... Nasıl denge bu?

Oğuz kardeşim, bence doğrusunu yapıyor. Şu anda bunun konu edilmesini istemiyor. Hem performansları düşmesin, hem de su bulanmasın. Nakit akışı konusuna katılıyorum haklısın ama borç çok fazla, faiz de çok fazla
                      Eleştiri olsun diye demiyorum. Değil 850 M TL, 85 M TL'in altında satarsa dün akşamki lafının altında kalacak. Sonra yeni Lucescu-Lucescuvari-Ersun vakalarını yaşayacağız. Endişem budur.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Milyon dolarlık soru şu : Yıllık 150 milyon lira gelir üretebilen(varsayımsal bir örnek olarak) bir Trabzonspor , bu gelirlerini yılda ortalama 6-7 puan büyüterek ve bu kazancın örneğin %70'ini aşmayan oranda sportif faaliyetlerini yürütüp aynı zamanda ligde iddialı bir konuma sahip olabilir mi ? Temel sorun kaynak verimliliği. Altyapının yeniden ele alınması bu problemi aşmak için önemli bir kaldıraç olabilir ancak denklem maalesef bu kadar basit değil.
                        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 14:20.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          34 yılı bu kadar sık dillendirmesi rezalet. Daha önce şike hakkında ne demiş, ne düşünmüş umrumda değil ama yapılan algıya ortak oluyor. Şike davası Türkiye'de kapanmış olabilir ama asıl hedef Fifa'da kökünden bitirmek. Bunun tek yolu da Trabzonspor'a geri adım attırmak ki Trabzonspor kanadında yönetim cepte -İho Usta Ağaoğlu Ahmet Mehmet fark etmeksizin-. Ne kaldı geriye? Trabzonspor taraftarı. Sen de 34 yıla alışıp "önceki çalınan şampiyonluklarımıza bir yenisi eklendi" diye kabullenir ve "oradan bişi çıkarsa ne ala" kıvamına gelirsen bu iş biter. Ondan sonra sıradaki çalınacak şampiyonluğunu beklersin.
                          Adamsin... baskanin dogrulari var ama bu yanlisi kolay kolay hazmedilecek bir sey degil, kimse kusura bakmasin
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eleştiri olsun diye demiyorum. Değil 850 M TL, 85 M TL'in altında satarsa dün akşamki lafının altında kalacak. Sonra yeni Lucescu-Lucescuvari-Ersun vakalarını yaşayacağız. Endişem budur.
                            Estafurullah, biliyorum ama bunlar eski toprak, son 2 döneme nazaran kolayına hata yapmayacaklarına inanıyorum
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kulüp spor kulübü hatta daha doğrusu futbol kulübü. Şirket değil burası başarı istiyoruz başarı. Usta gelirleri arttırdı. Mali durumu dengede tuttu e dursaydi ya kulübün başında. Gelen giden yine bizi trajik skorlarla tokatladığında ben göreceğim buraları. Para geçiyor kardeşim burada paran yoksa ,para getirecek durumun projen yoksa gelmeyin şu kulübün başına, gidin ismini bilmediğimiz derneklerde amatör kümede başkanlık kovalayın.

Gelip maval okumayın.
                              Dostum valla senin istedğin başkan değilde sanki bir büyücü böyle ponçik kantlı bir peri falan istiyorsun . Bizde senin gibi başarı istiyoruz ama kulübün hali ortada başarı dediğimiz şey şuanda epeyce göreceli bir hale geldi . Sana göre şampiyon olmak bana göre sadece türkiye kupasına odaklanmak ve uefa ligi yarışı başkası içinse kümede kalalım yeter yarışı. Trabzon herzaman yarışın içinde olmalıdır söylemi doğru ama biz doğru yapılanmadan bu gazla geçen 10 yılda bu hale geldik. Bu nedenle yarışın nasıl olacağını bilmiyorum ama kulüp için hayırlısı olsun diyorum her zaman . Evet sportif başarı olmadan para girdisi sağlayamazsın bu konuda sonuna kadar destekliyorum seni ama projeler üretilecekse ve düzenli bir sportif başarı olacaksa ( bu şampiyonluk falan değil istikrarlı bir düzen 3 yıl üst üste uefa ligi mesela) sürüdürülebilir olacaktır. Bu nedenle söylemleri çok dinledik sende bende neler duyduk neler . Ama ben söyleme bakmıyorum artık ... Yaptığına bakıyorum . Bundan öncekilerde geldiklerinde neler neler anlattılar şöyle böyle demedikleri şey kalmadı ama sonuç ortada . Bu adamın anlattığı bişeyde yok yapacağız çözüm bulacağız diyor bizede en azından aralık ayına kadar sıkı bir şekilde takip edip izlemek kalıyor ... kulübün gelecek 10 yılı gitmiş varsın olsun 11 ne değişecek
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

Muharrem Usta Sosa'nın kaldığı villanın kirasını 1 yıldır ödeme yapmamış. Müzmin muhalefet Cevat kole araya girmiş 5 bin tl de harçlık almış [emoji4]
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X