Sonradan oyuna girerek kısa sürede yetersiz de olsa kanada hareketlilik getirdi takımı gol pozisyonuna soktu..11 de başlasaydı galibiyeti getirebilirdi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
60 gibi oyuna girmeliydi. Çok geç girdi oyuna.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İstediğimi dile getirebilirim forum burası.Bana göre de siz saçmalıyorsunuz o zaman.Kimse Abdülkadire 5 kişinin arasına gir demiyormuş söylemi çok sığ bir düşünce bence.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini kurtar muhabbeti yapanlar saçmalıyor kimse Abdülkadir e beş kişinin arasına dal 3 kişiyi çalımladı demiyor
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor yapısı içinde buna takım,teknik heyet,yönetim,basın,taraftar vs. herşey dahil öğütüleceğini,yeteneklerinin köreleceğini düşünüyorum. Abdülkadir daha 19 yaşında..Eğitilmeye ihtiyacı var. Her bakımdan. Neden 5 kişinin arasına girmeye çalışıyor onu oraya iten nedir ? Bunları araştırmak lazım.Bu da sosyolojiye giriyor. Zaten Trabzonspor komple sosyolojik vaka.
En hayırlısı Avrupada devam etmesi. Yoksa potansiyele yazık olacak. Cengiz misal en iyi örnek. Kaldı ki Abdülkadir potansiyel olarak onun da üzerinde.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 16:13.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum