Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonradan oyuna girerek kısa sürede yetersiz de olsa kanada hareketlilik getirdi takımı gol pozisyonuna soktu..11 de başlasaydı galibiyeti getirebilirdi...
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• 60 gibi oyuna girmeliydi. Çok geç girdi oyuna.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Git kendini kurtar Abdüş sezon başı da yazdım.Aklın varsa git oğlum.Öğütürler seni.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kendini kurtar muhabbeti yapanlar saçmalıyor kimse Abdülkadir e beş kişinin arasına dal 3 kişiyi çalımladı demiyor

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendini kurtar muhabbeti yapanlar saçmalıyor kimse Abdülkadir e beş kişinin arasına dal 3 kişiyi çalımladı demiyor

İstediğimi dile getirebilirim forum burası.Bana göre de siz saçmalıyorsunuz o zaman.Kimse Abdülkadire 5 kişinin arasına gir demiyormuş söylemi çok sığ bir düşünce bence.
            Trabzonspor yapısı içinde buna takım,teknik heyet,yönetim,basın,taraftar vs. herşey dahil öğütüleceğini,yeteneklerinin köreleceğini düşünüyorum. Abdülkadir daha 19 yaşında..Eğitilmeye ihtiyacı var. Her bakımdan. Neden 5 kişinin arasına girmeye çalışıyor onu oraya iten nedir ? Bunları araştırmak lazım.Bu da sosyolojiye giriyor. Zaten Trabzonspor komple sosyolojik vaka.
            En hayırlısı Avrupada devam etmesi. Yoksa potansiyele yazık olacak. Cengiz misal en iyi örnek. Kaldı ki Abdülkadir potansiyel olarak onun da üzerinde.
            En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 28.10.2018, 16:13.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yusuf abisi gibi olmayacak galiba bu çocukta. Yanılmayı 4gözle bekliyorum. 10+ her teklife satılmalı sistemli bi takımda olabilir
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Tam klopp'luk liverpool'a gitse çok başka birşeye dönüşür. Bizim takımda sıkıntı var, sistem oyununda üzerine düşüldüğünde abdüş kopar gider.
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• sırtı dönük oynadığı her an kayıp. yüzü kaleye dönük oldu mu ise her an tehlike. olay bu.

Yorum

• Toparlanmanı 4 gözle bekliyoruz.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu takıma ne zaman maç kazandıracaksın çok merak ediyorum kardeşim...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Boş boş geziyor sahada. Neye faydası olduğu misyonu belli değil Artık yedek olmalı yeter bu kadar şans verildiği

En son Vkgz tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 20:55.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Rezalet oynuyor.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Siz kimi izlediniz? İzlediğim en iyi Abdülkadir...

Yorum

• Iyiydi bugün.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk yarı inanılmaz kötüydü. 2. yarı biraz daha iyiydi. Genele baktığında vasat. Bi kaç ver kaç yapmakla iyi oynanmıyor
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim